Nokia N97

Kizárólag Nokia N-szériával foglalkozó témák
boboska
Újonc
Újonc
Készüléktípus: n97
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Re: Nokia N97

Hozzászólás Szerző: boboska »

Alcapone írta:Ezt én minden alkalommal tapasztalom. Ha gépre van dugva a teló, miután kihúzom az SMS-eket a C-ről keresi, de nem oda volt beállítva. Vmiért folyton visszaugrik. És baromi idegesítő! :angry: :duhos2: Más bajon viszont nincs a telóval. :cool2:
szintén... :oops:
Extreme
1. szint
1. szint
Készüléktípus: hTC Desire HD

Hozzászólás Szerző: Extreme »

stukker írta:
glucas írta:Sziasztok!
Miért van az, hogy a telefon memória folyamatosan csökken a 2.0 frissétés után 40,3 MB-ről indult és most 38,0 MB tart.
Nem töltöttem semmit a C-re és az SMS is az E-re van beállítva.
Szia!
Szerintem vedd figyelembe: elektronika!!! Inditsd újra a kütyüt, mindjárt kevesebb lesz! Időnként nem árt egy újra indítás.
Ha használod a telót, (már pedig gondolom azért vetted), folyamatosan változik a mérete. Rengeteg dolog ragad bent a memóriába, taskman progival tudod ellenőrizni!
a srác nem a RAM-ra gondolt hanem a C:/ -re ;) szerintem sokat netezel vele és a ceche marad a C:/-n így foglalván a helyet. :hmm2: de javítsatok ki ha tévedek ;)
stukker
2. szint
2. szint
Készüléktípus: LG G4 D815
Nem: Férfi
Has thanked: 27 times
Been thanked: 13 times

Hozzászólás Szerző: stukker »

Extreme írta:
stukker írta:
glucas írta:Sziasztok!
Miért van az, hogy a telefon memória folyamatosan csökken a 2.0 frissétés után 40,3 MB-ről indult és most 38,0 MB tart.
Nem töltöttem semmit a C-re és az SMS is az E-re van beállítva.
Szia!
Szerintem vedd figyelembe: elektronika!!! Inditsd újra a kütyüt, mindjárt kevesebb lesz! Időnként nem árt egy újra indítás.
Ha használod a telót, (már pedig gondolom azért vetted), folyamatosan változik a mérete. Rengeteg dolog ragad bent a memóriába, taskman progival tudod ellenőrizni!
a srác nem a RAM-ra gondolt hanem a C:/ -re ;) szerintem sokat netezel vele és a ceche marad a C:/-n így foglalván a helyet. :hmm2: de javítsatok ki ha tévedek ;)
Szia!
Lehet benne valami. Ettől függetlenül, ha sok progi fut, lement nekem már 12mb-ra is, ettől azonban működik rendesen.
Pl: most fut a főképernyö, menü és a dudu. ram: 38,9M/121M telefonmem: 13.7M/73M és jól működik. A baj akkor kezdődne, ha hibaüzenetet dobna, nem tud valami elindítani. Szerintem ennyit a problémáról, tovább nincs mit mondani róla.
Újraindítás után, bezárva felesleges dolgokat, csak az fut ami az előbb, ill. személyes adatok törölve:
ram: 52,3M/121M telefonmem: 17,1M/73,0M
LG G4 D815 (32GB)
64 gb SAMSUNG class10 mikroSD
nsee
4. szint
4. szint
Készüléktípus: Huawei M20 - LG G4
Has thanked: 75 times
Been thanked: 80 times

Hozzászólás Szerző: nsee »

Elég idétlenül gazdálkodik a teló a RAM-mal :) Nem győzöm kilőni a háttérben marad progikat!
Na egy korábbi kérdést felmelegítek és másképpen kérdezem: pc-tel usb csatlakozás után sms c: -re visszaállás a blutooth csatlakozás esetén is történik?
Huawei M20
LG G4
N8-00 Dark Grey
N95
Roleeka1771
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia N97 Black

Hozzászólás Szerző: Roleeka1771 »

Sziasztok!

Tegnap feltelepítettem az N97-re az eBuddy Webmessenger programot, és amikor írni akartam üzenetet a QWERTY billentyűzeten, akkor csak azokat a karaktereket láttam viszont a kijelzőn, amiket akkor kéne csak írnia, amikor megnyomom a kék nyilat...
Ezzel csak én vagyok így, vagy valahol be lehet állítani, hogy ne csinálja ezt?

Előre is köszönöm a segítséget.
Bisza
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia E7

Hozzászólás Szerző: Bisza »

boboska írta:
Alcapone írta:Ezt én minden alkalommal tapasztalom. Ha gépre van dugva a teló, miután kihúzom az SMS-eket a C-ről keresi, de nem oda volt beállítva. Vmiért folyton visszaugrik. És baromi idegesítő! :angry: :duhos2: Más bajon viszont nincs a telóval. :cool2:
szintén... :oops:
Sziasztok!

Nekem nincs ez a problémám.
Esetleg, ha használjátok az OVI suite-ot, amikor csatlakoztatjátok a telefont, akkor nem azért keresi a C-n az sms-t, mert az OVi-ban nincs átállítva a telefon, hogy ott is az E-t használja?
Csak egy észrevétel, remélem segít. :hmm2:
glucas
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia N97

Hozzászólás Szerző: glucas »

"Extreme", "Stukker"!
Köszönöm a válaszotokat! Igazatok lehet, hogyan tudom a ceche-t átállítani az E-re?
stukker
2. szint
2. szint
Készüléktípus: LG G4 D815
Has thanked: 27 times
Been thanked: 13 times

Hozzászólás Szerző: stukker »

glucas írta:"Extreme", "Stukker"!
Köszönöm a válaszotokat! Igazatok lehet, hogyan tudom a ceche-t átállítani az E-re?
Erre sajnos nincs ötletem. Valami dereng, hogy Farkas Laci főzött romja mintha tudná.
LG G4 D815 (32GB)
64 gb SAMSUNG class10 mikroSD
Extreme
1. szint
1. szint
Készüléktípus: hTC Desire HD

Hozzászólás Szerző: Extreme »

Roleeka1771 írta:Sziasztok!

Tegnap feltelepítettem az N97-re az eBuddy Webmessenger programot, és amikor írni akartam üzenetet a QWERTY billentyűzeten, akkor csak azokat a karaktereket láttam viszont a kijelzőn, amiket akkor kéne csak írnia, amikor megnyomom a kék nyilat...

lehet h beragadt a kék nyilad. először is erre tippelnék. :hmm2: ha az nem akkor valami a szoftveres dolog lehet. én hard resetet javasolnék de előtte mindenképpen mentsd le a fontosabb dologkat.( névjegyzék, üzenetek, beállítások ). sok sikert ;) ;)
nsee
4. szint
4. szint
Készüléktípus: Huawei M20 - LG G4
Has thanked: 75 times
Been thanked: 80 times

Hozzászólás Szerző: nsee »

Extreme írta:
Roleeka1771 írta:Sziasztok!

lehet h beragadt a kék nyilad. először is erre tippelnék. :hmm2: ha az nem akkor valami a szoftveres dolog lehet. én hard resetet javasolnék de előtte mindenképpen mentsd le a fontosabb dologkat.( névjegyzék, üzenetek, beállítások ). sok sikert ;) ;)
Vagy próbálj egy egy újra indítást, akksi ki, pár perc után vissza és go.
Huawei M20
LG G4
N8-00 Dark Grey
N95
Válasz küldése

Vissza: “N-széria”