Nokia N97

Kizárólag Nokia N-szériával foglalkozó témák
nsee
4. szint
4. szint
Készüléktípus: Huawei M20 - LG G4
Nem: Férfi
Has thanked: 75 times
Been thanked: 80 times

Re: Nokia N97

Hozzászólás Szerző: nsee »

Tünde: Én most fogok nézni megint egyet mert marad az N95 -ben ami van és a héten legkésőbb jövőhéten
szerzem be 8 v 16 gigásat, majd írom mi mennyi, ha érdekel!?

Más. Van valami változás az avi lejátszás terén, tudtok jó infót ?? ;)
(teljesen meg voltam elégedve a Coreplay teljesítményével (N95) :yes: )

Aki felrakta a 102 annál sem megy a lejátszás rendesen?
Huawei M20
LG G4
N8-00 Dark Grey
N95
boboska
Újonc
Újonc
Készüléktípus: n97
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: boboska »

egyik barátom már 4 szer vitte vissza a készülékjét a T-be(egyszer cserére) aztán kicserélték neki egy iphonra, annyi gondja volt
nsee
4. szint
4. szint

boboska írta:egyik barátom már 4 szer vitte vissza a készülékjét a T-be(egyszer cserére) aztán kicserélték neki egy iphonra, annyi gondja volt
Nekem eddig semmi gondom vele!!! Le is kopogtam háromszor :D Iphon szép, szép, de nem kéne ;)
Ami eddig bevált, hogy este töltés előtt lekapcsolom, akku kiugrik belőle pár percre majd vissza és kikapcsolt állapotban
töltöm fel az N95 töltőjével. Mintha tovább bírná a strapát, ám az is lehet én beszélem be magamnak. :wacko:
Huawei M20
LG G4
N8-00 Dark Grey
N95
chrisshelluva
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia N97

Hozzászólás Szerző: chrisshelluva »

Sziasztok!

Pár napon belül lesz egy N97-em és az elmúlt években nem votl Nokiám így nem igazán értek a Symbian rendszerhez!
Nézegettem az update lehetőségeket és sikerült leszednem a Navifirm update programját. Hozzá teszem, hogy úgy szeretném megoldani, hogy a telefon T-s, de nem érdekel. Gondolom ez nem fog problémát okozni, ha ezzel frissítek!?
Ki is választottam mindent, de alapból 3 N97 választási lehetőségem van. Melyik a jó vagy esetleg hol tudom megnézni, hogy melyiket válasszam?
- RM-505;506;507 Az 505-ben a legfrissebb a 21.0.45, az 506-ban a 20.1.21 és az 507-ben pedig a 21.2.45! Olvastam itt, hogy (elméletileg) jelenleg a 102-es végő a legfrissebb szóval enm értem, hogy lehet 21.1.45! Amúgy 102-es végűt sehol nem találtam!

Segítségeteket előre is köszönöm!

Üdv: Chriss
Samsung Galaxy S - Froyo és minden mi jó! :) ZERO BLASTER 0.5 XXJPY + THEME
chrisshelluva
Újonc
Újonc

Sikerült megtalálnom a magyar update-et, de olyan gondom van még, hogy sikerült leszedni. Viszont innen hogyan tovább? Mivel vagy hog kell feltelepíteni?
Bocs a hülye kérdésekért, de mivel iPhone-om volt másfél évig nem vagyok hozzá szokva az ilyen "bonyolult" frissítésekhez! :lol:
Előre is Kösssz!
szabokareszka
1. szint
1. szint
Készüléktípus: n97 mini

Hozzászólás Szerző: szabokareszka »

Sziasztok!
Hogyan lehet rávenni a telefont hogy wifin menjen fel anetre? Mert hiába van beállítva a célok közt hogy wifi,wifi,stb... akármilyen wifi és csak 5. 6. helyen jön a Pannon wap-Pannon data. Ennek ellenére mikor nyílik a böngésző, pld, skyfire, Bolt akkor kiírja hogy csatlakozás Pannon data vagy wap. Wifin akarok csatlakozni!!!
Köszönöm!
potter55
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Nokia N73
Has thanked: 10 times
Been thanked: 551 times

Hozzászólás Szerző: potter55 »

chrisshelluva írta:Sikerült megtalálnom a magyar update-et, de olyan gondom van még, hogy sikerült leszedni. Viszont innen hogyan tovább? Mivel vagy hog kell feltelepíteni?
Bocs a hülye kérdésekért, de mivel iPhone-om volt másfél évig nem vagyok hozzá szokva az ilyen "bonyolult" frissítésekhez! :lol:
Előre is Kösssz!
Ezt olvasgasd.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.

Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki. :)

Nokia mobilok zenei klipekben. :D
chrisshelluva
Újonc
Újonc

potter55 írta:
chrisshelluva írta:Sikerült megtalálnom a magyar update-et, de olyan gondom van még, hogy sikerült leszedni. Viszont innen hogyan tovább? Mivel vagy hog kell feltelepíteni?
Előre is Kösssz!
Ezt olvasgasd.
Köszönöm! Sokat segített! :smartass:
vanabi
Újonc
Újonc
Készüléktípus: 6120 - N70 - N95 - N97

Hozzászólás Szerző: vanabi »

Tegnap usb-n rádugtam az N97-et egy Mac-re. Kiválasztom a mass memory funkciót, nézegetem is a dolgokat szépen. Dolgom végeztével a Mac-en eject, majd kihúzom a z usb-t. Ekkor jön a csoda. A telefonban levő sms-ek visszaálltak egy 2 hónappal korábbi időpontra, amiket már egyrészt kitöröltem, másrész az azóta kapott sms-ek meg sehol. Mi van? Azóta se tudok rájönni, hogy ez hogy lehetett. Mondjuk az sms mappa az E meghajtót használja, de honnan töltötte vissza a korábbi üzeneteket és vajon miért? Memóriakártya nem volt benne. Ötlet?
nsee
4. szint
4. szint

vanabi írta:Tegnap usb-n rádugtam az N97-et egy Mac-re. Kiválasztom a mass memory funkciót, nézegetem is a dolgokat szépen. Dolgom végeztével a Mac-en eject, majd kihúzom a z usb-t. Ekkor jön a csoda. A telefonban levő sms-ek visszaálltak egy 2 hónappal korábbi időpontra, amiket már egyrészt kitöröltem, másrész az azóta kapott sms-ek meg sehol. Mi van? Azóta se tudok rájönni, hogy ez hogy lehetett. Mondjuk az sms mappa az E meghajtót használja, de honnan töltötte vissza a korábbi üzeneteket és vajon miért? Memóriakártya nem volt benne. Ötlet?
Mac csinált egy visszaállítást a meghajtódról, törölt állományokkal felül írta az aktuálisat? Ilyennel sem találkoztam még :shock: (Mac mass memory kezelés beállítások ? egyébként meg :blink: )
Huawei M20
LG G4
N8-00 Dark Grey
N95
Válasz küldése

Vissza: “N-széria”