Kösz.potter55 írta:Nekem nem, de a ha vissza olvasok ezt olvasom, hogy hibát ír a Navifirm.BLAUZOO írta:Sziasztok.
A NaviFirm nektek is hibát ír napok óta?
Köszi.
Semmit nem tölt be Nokia Care Suite modba.
Kösz.potter55 írta:Nekem nem, de a ha vissza olvasok ezt olvasom, hogy hibát ír a Navifirm.BLAUZOO írta:Sziasztok.
A NaviFirm nektek is hibát ír napok óta?
Köszi.
Mivel PR1.2-nél az egész meghajtón keresett, míg annánál csak a képek mappában keres. 1.2-re konkrétan direkt volt rá mod, h. csak a képek mappában keressen. Baszott idegesítő volt h. az összes fos program összes buzi képét mutatta a képnézegető. Ezt javították végre ki.kuma írta:van egy tapasztalatom, megosztom veletek:
mass memory, képek, látja
memóriakártya, képek szanaszét, nem látja
aztán bemásoltam a memkari IMAGES mappájába azokat a képeket, amik a memórakártyán voltak mindenfelé, telefonon nézem a fényképeket, és rögtön írja is hogy saját média frissítése.Akkor ez a recept, ODA kell tenni, csak onnan látja, vagy beállítás kérdése hogy honnan nézze, de ilyet nem találtam. Fura, eddig ilyen anna előtt nem volt, bárhol volt kép LÁTTA!
szerk: be is frissítette, látja is
t-mobileos telód van?gold írta:Nekem pár napja már jelezte Ovi telefonon, és le is töltöttem telefonon keresztül minden okés.krisz153 írta:valaki nem tud valamit hogy mikor lesz anna t-mobile-os n8 ra?
Közbe képek is látszanak csak még 1x újra kellett indítani
JOGOSkacsa7 írta: Mivel PR1.2-nél az egész meghajtón keresett, míg annánál csak a képek mappában keres. 1.2-re konkrétan direkt volt rá mod, h. csak a képek mappában keressen. Baszott idegesítő volt h. az összes fos program összes buzi képét mutatta a képnézegető. Ezt javították végre ki.
erre valakinek ötlete?kuma írta:office-t, adobe reader-t, ebuddy-t nem enged telepíteni
Miért? Miért? Miért? Miért? Miért? Miért? Miért? Miért?kuma írta:erre valakinek ötlete?kuma írta:office-t, adobe reader-t, ebuddy-t nem enged telepíteni
csak első anna van fent, utána qt hack meg mindenféle, 1/2 és 2/2 anna még nincs (lehet az a baj?)potter55 írta:Miért? Miért? Miért? Miért? Miért? Miért? Miért? Miért?kuma írta:erre valakinek ötlete?kuma írta:office-t, adobe reader-t, ebuddy-t nem enged telepíteni
Ja és miért nem engedi? Ki ír valamit?
Szerintem igen. Rakd föl rendesen az Annát és utána próbáld meg. Lehet az Adobe-nal azért kéri, mert nincs fönt rendesen és kell neki valami összetevő.kuma írta: csak első anna van fent, utána qt hack meg mindenféle, 1/2 és 2/2 anna még nincs (lehet az a baj?)
szóval olyanokat akarok feltenni amit korábban is és ami fent volt de nem:
ja és se adobe se office alapból nem volt anna után rajta...
Adobe_Reader_v2.5.21_Signed:
Nem telepíthető, először telepítse az alapcsomagot
Ebuddy:
Az alkalmazás telepítése nem sikerült. Hiba történt --> Belső hiba: Jsr plugin com.nokia.mj.impl.chapi.core.utils.ServiceProvideInstaller cancelled installation
QuickOffice_Pro_full_v7.0.39:
Nem lehet telepíteni (telepítés közbe írja)