Nokia N97 mini

Kizárólag Nokia N-szériával foglalkozó témák
sex18
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Galaxy S20 Ultra 5G-S23 Ultra
Nem: Férfi
Has thanked: 14 times
Been thanked: 11 times
Kapcsolat:

Re: Nokia N97 mini

Hozzászólás Szerző: sex18 »

Béla írta:
Gunga írta:Sziasztok!
Másfél év után lecserélem a minimet, de előtte ki akarom üríteni. A hard reset viszont meghagyta a telepített programokat (E-re) és az egyéb fájlokat (videók, képek, stb). Segítsetek LSz, hogyan lehet egyszerűen mindent kitakarítani.
Az "E -meghajtót" csak simán formázd -le, és törlődik minden.
Azonban miután leformáztad a E meghajtót ismét csinálj egy hard reset-et mert miután 1x csináltad és újra inditottad az E-ről a háttérbe telepített néhány fájlt és igy hiába formáztad az E meghajtótt útólag ha a C-re ismét telepített!
Kép
Üdvözlettel :
Kógl Imre
sarkanyszex.hu
zalaapati112
1. szint
1. szint
Készüléktípus: N97 32GB writhe
Has thanked: 1 time
Been thanked: 2 times

Hozzászólás Szerző: zalaapati112 »

sex18 írta:
Béla írta:
Gunga írta:Sziasztok!
Másfél év után lecserélem a minimet, de előtte ki akarom üríteni. A hard reset viszont meghagyta a telepített programokat (E-re) és az egyéb fájlokat (videók, képek, stb). Segítsetek LSz, hogyan lehet egyszerűen mindent kitakarítani.
Az "E -meghajtót" csak simán formázd -le, és törlődik minden.
Azonban miután leformáztad a E meghajtót ismét csinálj egy hard reset-et mert miután 1x csináltad és újra inditottad az E-ről a háttérbe telepített néhány fájlt és igy hiába formáztad az E meghajtótt útólag ha a C-re ismét telepített!
Csak törölni kell a rendszer mapákat
resource sys systemprivate mapákat :smartass:
Devdi
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia N97 Mini
Has thanked: 1 time
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: Devdi »

Sziasztok. Olyan problémám lenne, hogy mikor jön egy hívás, akkor időnként a alapértelmezett csengőhangon kezd el csörögni. Ez még nem is lenne akkora probléma, de hiába van rezgőn, akkor is hangosan csörög. Mit lehetne tenni ellene? Szoftver frissítés segíthet? T-mobilos 11.0.102-es szoftver van rajta. Frissíteni a T-mobil jó voltából még nem lehet. Valami ötlet? :hmm2:
farkas-laci
3. szint
3. szint
Készüléktípus: Lumia 730 DS
Has thanked: 23 times
Been thanked: 99 times

Hozzászólás Szerző: farkas-laci »

Devdi írta:Sziasztok. Olyan problémám lenne, hogy mikor jön egy hívás, akkor időnként a alapértelmezett csengőhangon kezd el csörögni. Ez még nem is lenne akkora probléma, de hiába van rezgőn, akkor is hangosan csörög. Mit lehetne tenni ellene? Szoftver frissítés segíthet? T-mobilos 11.0.102-es szoftver van rajta. Frissíteni a T-mobil jó voltából még nem lehet. Valami ötlet? :hmm2:
A 12-es verzióban már javították ezt a hibát, lásd.
A hivatalos T-mobilos 12-es verziót elküldöm privátban ha kéred, Phoenixszel fel tudod rakni. (ezt tennék fel a T-ben is).
These users thanked the author farkas-laci for the post:
Devdi (2012-03-18 vas. 15:11:29)
Rating: 2.63%
wrewill
Újonc
Újonc
Has thanked: 0

Hozzászólás Szerző: wrewill »

Sziasztok!
Olyan gondom lenne, hogy szervizben volt javításon garanciában a telóm, és miután visszakaptam beletettem a 8 gigás kártyámat, és kéri a jelszavát, amit én nem változtattam meg. Próbálkoztam több kóddal de semmi... Valószínűleg szoftvert frissítettek rajta és ez a gond. Esetleg ha valami tippel tudna valaki segíteni, hálás lennék.
Előre is köszönöm a segítségeteket!
sex18
1. szint
1. szint
Kapcsolat:

wrewill írta:Sziasztok!
Olyan gondom lenne, hogy szervizben volt javításon garanciában a telóm, és miután visszakaptam beletettem a 8 gigás kártyámat, és kéri a jelszavát, amit én nem változtattam meg. Próbálkoztam több kóddal de semmi... Valószínűleg szoftvert frissítettek rajta és ez a gond. Esetleg ha valami tippel tudna valaki segíteni, hálás lennék.
Előre is köszönöm a segítségeteket!
Szia!
Van itt az oldalon egy "Elfelejtett memoriakártya jelszó kiolvaso" progi amit ha telepítesz és megnyitod, kiírja az aktuális memoriakártya jelszavát!
Kerezsd ezt :
MMC_Password_Retriever_v1.00_s60v3_v5_s^3_signed.sisx
Kép
Üdvözlettel :
Kógl Imre
sarkanyszex.hu
wrewill
Újonc
Újonc
Has thanked: 0

Hozzászólás Szerző: wrewill »

Köszönöm szépen! Megpróbálom, de ma kivettem mert fagyott a teló, és anélkül tökéletesen működik, ha viszont visszateszem, akkor ugyanúgy fagy, meg lassú. Fél perc mire reagál akármire is, ja és ha beteszem és nagy nehezen megnyílik a fájlkezelő, akkor azt írja, hogy nincs behelyezve kártya! Nem értem én ezt...
farkas-laci
3. szint
3. szint
Készüléktípus: Lumia 730 DS
Has thanked: 23 times
Been thanked: 99 times

Hozzászólás Szerző: farkas-laci »

wrewill írta:Köszönöm szépen! Megpróbálom, de ma kivettem mert fagyott a teló, és anélkül tökéletesen működik, ha viszont visszateszem, akkor ugyanúgy fagy, meg lassú. Fél perc mire reagál akármire is, ja és ha beteszem és nagy nehezen megnyílik a fájlkezelő, akkor azt írja, hogy nincs behelyezve kártya! Nem értem én ezt...
Sajnos ez a mini ilyen... Minél nagyobb a kártya, meg minél több minden van a kártyán, annál lassabb szegény.
Egy formatot megpróbálhatsz a kártyán, az kicsit javít rajta...
Én anno kártya nélkül használtam, mert bőven elég volt a nyolcgiga is.
sex18
1. szint
1. szint
Kapcsolat:

wrewill írta:Köszönöm szépen! Megpróbálom, de ma kivettem mert fagyott a teló, és anélkül tökéletesen működik, ha viszont visszateszem, akkor ugyanúgy fagy, meg lassú. Fél perc mire reagál akármire is, ja és ha beteszem és nagy nehezen megnyílik a fájlkezelő, akkor azt írja, hogy nincs behelyezve kártya! Nem értem én ezt...
Csatlakozom az elöttem lévö hozzászolóhoz. Feltétlenül formázd le a memoria kártyádat és egyböl jó lessz!
Kép
Üdvözlettel :
Kógl Imre
sarkanyszex.hu
laca30
Újonc
Újonc
Készüléktípus: N97 mini
Has thanked: 7 times

Hozzászólás Szerző: laca30 »

Sziasztok

Aki tud kérem segítsen nekem,mert hiába próbálkozok nem tudom beállítani a telefont.Mégpedig ha facebook-ra akarok fellépni,eddig simán kérte a pannon csatlakozást és ment is,de most állandóan "SMC" wifi hálózatról próbálkozna csak kapcsolódni,ez nem sikerül és a pannont nem is kéri.Hol tudom ezt kilőni,hogy az SMC-t felejtse már el? (holott a wifi ki van kapcsolva)

Köszönnöm
Válasz küldése

Vissza: “N-széria”