Nokia N97

Kizárólag Nokia N-szériával foglalkozó témák
potter55
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Nokia N73
Nem: Férfi
Has thanked: 10 times
Been thanked: 551 times

Re: Nokia N97

Hozzászólás Szerző: potter55 »

glucas írta:Sziasztok!
Tud valaki olyan programot, amelyik kimenő hívásnál a beszédhangot effekteli? pl. férfi hangot nőivé és fordítva, mélyhangra, gyerekhangra változtatja. A Dell web kamera progi csinálja, skype-on nagyon vicces.
Próbáld ki ezt a programot.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.

Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki. :)

Nokia mobilok zenei klipekben. :D
Georgy74
Újonc
Újonc
Készüléktípus: N97
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: Georgy74 »

Sziasztok!

Nagy segítséget szeretnék kérni. A N97-esemen ez a csegőhang probléma sehogyan sem akar megoldódni. Ha még egyszer meghallom ezt a Nokia hangot, kiugrom az ablakon. Nagyon utálom.

Mindent megtettem. Csináltam resetet, újra telepítettem, majd megint reset. Már nem is használok egyedi csengőhangot, hanem a gyáriakból választottam ki. Legutoljára már egyedi témát (Nokia OVI letöltés) sem telepítettem, de így is bejött ez a vacak.

15 éve Nokia telefonom van. Kell vennem most is egy másikat, N97 minit szeretnék, de egyszerűen nem merem megvenni, mert olyan alapvető funkciók sem működnek rajta, ami már 10 évvel ezelőtt sem volt kunszt.

Egyszerűen nem értem, hogy hogyan engedhet meg ilyet magának a Nokia. Lassan ott tartok, hogy legszívesebben kihajítanám az egészet.

Arról meg ne is beszéljünk, hogy ami a régi telefonokban már jól működött, azt az újakba miért nem sikerül beépíteni.

1. Valamikor a 90-es évek végén volt egy Ericson telefonom, aminél ha automata újrahívással félre tettem a telefont, amikor bejött a vonal (nem volt foglalt) "visszacsörgött", a készülék, hopgy kicsöng. Így volt értelme az automata újrahívásnak, hiszen nem kellett folyamatosan nézni a telefont, hogy vajon mikor jön be a hívás. Ha 10-en évvel ezelőtt megoldották ezt a kérdést, akkor azóta miért nem építik be egyetlen telefonba sem.

2. Mivel a telefon a munka eszközöm, így rendszeresen használtam a naptárban azt a funkciót, hogy előre beállítm a hívásokat, a névjegyekből. Ez miért nem működik egy ilyen kategóriás telefonon???

3. Az sms küldésnél miért nem állítható be az ütemezés? Miért kell egy ilyen funkciót kihagyni?

4. Miért nincs lehetőség a naptárban megnyitni a névjegyzékeket???

5. A keresési funkciókat nem tudom rendszeresen használni. Pl. a 9300-ason a cégnévben, vagy megjegyzésben (vagy bármi egyébben) tudtam a telefonkönyvben keresni. Ennél a telefonnál miért kell ehez külön kilépni a telefonkönyvből egy külön keresési funkcióba?

Azt hiszem, hogy nincsennek nagyon extra igényeim, csak éppen, hogy amit ígérnek az működjön. Nekem munkaeszköz a telefon és azért vettem ilyet, mert szükségem van a funkcióira. De most az az érzésem, hogy nagyon mellé lőttem.

Tehát mégegyszer az alapvető problémám:
Hogyan tudom megoldani, hogy a telefonom ne össze-vissza csengőhangot használjon???

A többi csak kiszakadt belőlem, de azért ha valaki nálam hozzáértőbb válaszolna, megköszönném.

Üdv!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Georgy74 2010-04-04 vas. 19:39:06-kor.
Extreme
1. szint
1. szint
Készüléktípus: hTC Desire HD

Hozzászólás Szerző: Extreme »

Georgy74 írta:Sziasztok!

Nagy segítséget szeretnék kérni. A N97-esemen ez a csegőhang probléma sehogyan sem akar megoldódni. Ha még egyszer meghallom ezt a Nokia hangot, kiugrom az ablakon. Nagyon utálom.

...

A többi csak kiszakadt belőlem, de azért ha valaki nálam hozzáértőbb válaszolna, megköszönném.

Üdv!
Csak simán meg szeretnéd változtatni a csengőhangot ? vagy midnen névhez mást szeretnél hozzárendelni ? bocsáss meg de nekem nem világos hogy mi is a probléma.
Georgy74
Újonc
Újonc

Az, hogy a beállított csengőhangot hol figyelembe veszi, hol nem. Nagyon sokszor van, hogy fogja magát és az alap Nokia csengőhang szólal meg. :-(

Komolyan mondom, hogy annál idegesítőbb nincs.
Extreme
1. szint
1. szint
Készüléktípus: hTC Desire HD

Hozzászólás Szerző: Extreme »

ismerős. én ezért vagyok némán. szerintem ezellen semmit nemlehet tenni :(
csuttesz
1. szint
1. szint
Készüléktípus: se x8

Hozzászólás Szerző: csuttesz »

a teló memoriájába rakj egy zenét és azt állítsd be csengőhangnak.
nokia 2110->motorola timeport->sonyericsson z600->3220->3220->6100->7210->sonyericsson k800i->n95 8gb->n97->sonyericsson x8->iphone 4g/32gb fehér (még nincs:()
Georgy74
Újonc
Újonc

Kösz!

Akkor mégegyszer:

Most már nem saját (egyébként vagy 5 éve használt) csengőhangot használok, hanem kiválasztottam a gyáriak közül 1-et. És így is váltogatja.

A néma meg szerintem nem megoldás. Egyrészt mert nem hallom meg (telefon), másrészt meg egy 120.000 Ft-os telefonnak az a minimum, hogy a rendeltetésnek megfelelően működjön. - Szerintem.
Macika
6. szint
6. szint
Készüléktípus: Huawei P30 Pro 8 256
Nem: Férfi
Has thanked: 321 times
Been thanked: 605 times

Hozzászólás Szerző: Macika »

Georgy74 írta:Kösz!

Akkor mégegyszer:

Most már nem saját (egyébként vagy 5 éve használt) csengőhangot használok, hanem kiválasztottam a gyáriak közül 1-et. És így is váltogatja.

A néma meg szerintem nem megoldás. Egyrészt mert nem hallom meg (telefon), másrészt meg egy 120.000 Ft-os telefonnak az a minimum, hogy a rendeltetésnek megfelelően működjön. - Szerintem.
Az a baj, hogy ezzel a 'követelőzéssel' nem mész semmire.

Megjegyzem, hogy anno az Ericssonok valóban tudták ezt.

ma az SE-k sem tudják.

Mert ha tudnák - gondolom - olyan telefonod lenne...

A csengőhang mizéria engem is felháborít, nálam is ez van...
Georgy74
Újonc
Újonc

Mindenkitől bocsánat, aki követelőzésnek vette, nem annak szántam.

Csak azt gondolom, hogy ha valami működik, és jól működik egy készülékben, akkor ugyanannak az új verziójában is működni kellene, legalább ugyanolyan jól.

De amit írtam, az elsősorban a csengőhang probléma miatt írtam, a többi csak kijött belőlem, mert nem értem.

Egyébként a NOKIA-nak is elküldtem, nagyon kíváncsi vagyok, mit válaszolnak rá. Sajnos nincs nagy bizodalmam abban, hogy érdemi választ kapjak, de megpróbáltam. :-)
Segal
Admin segéd
Admin segéd
Készüléktípus: Samsung Galaxy S8+
Has thanked: 119 times
Been thanked: 747 times

Hozzászólás Szerző: Segal »

Georgy74 írta:Mindenkitől bocsánat, aki követelőzésnek vette, nem annak szántam.

Csak azt gondolom, hogy ha valami működik, és jól működik egy készülékben, akkor ugyanannak az új verziójában is működni kellene, legalább ugyanolyan jól.

De amit írtam, az elsősorban a csengőhang probléma miatt írtam, a többi csak kijött belőlem, mert nem értem.

Egyébként a NOKIA-nak is elküldtem, nagyon kíváncsi vagyok, mit válaszolnak rá. Sajnos nincs nagy bizodalmam abban, hogy érdemi választ kapjak, de megpróbáltam. :-)
Esélytelen hogy érdemit kapjál majd egy szép burkolt lerázós semmitmondós válasz érkezik majd. Csengőhangnál többnyire az megoldás ha az adott hang a telefonmemórián van a legtöbbször akkor fordul elő az eset ha memóriakártyáról kell beolvasnia a hangot a telefonnak.
Válasz küldése

Vissza: “N-széria”