Ha leamortizálódott a ház akkor biztos retek a hangszóró.GyPiero írta:Értem. És a hang probléma?
Ha csak tompa akkor kosz, ha zörög is akkor csere. (nem drága)
Ha leamortizálódott a ház akkor biztos retek a hangszóró.GyPiero írta:Értem. És a hang probléma?
strust-ot kérdezd meg.GyPiero írta:Köszönöm a gyors segítséged. Tudsz nekem olyan megbízható oldalt / felhasználót, aki foglalkozik ilyenekkel? Nagyon új vagyok még itt.
Biztos van a lakóhelyeden is egy ügyes szerelő.GyPiero írta:Köszönöm a gyors segítséget.
Hali!sinkabence95 írta:sziasztok!
Megtudom osztani valahogy a PCnek n82-vel a wlanos netünk? PCsuite?
Előre is köszi.
Nekem is nagyon halk.most akarom szervizbe vinni, mert mas n82on meg jo hangos.meg a mikrofonja sem a legjobb!GyPiero írta:N82-nél mennyire bonyolult egy komplett ház cseréje? Valamint telefonálásnál nekem szokatlanul halk a hangszóró (E66 után). Ez ilyen mindenkinél?
nekem pont forditva van n82 után valahogy halk az e66maggi_1886 írta:Nekem is nagyon halk.most akarom szervizbe vinni, mert mas n82on meg jo hangos.meg a mikrofonja sem a legjobb!GyPiero írta:N82-nél mennyire bonyolult egy komplett ház cseréje? Valamint telefonálásnál nekem szokatlanul halk a hangszóró (E66 után). Ez ilyen mindenkinél?