hack el meg és jolessz :dbeltbela írta:Sziasztok
Tudna nekem valaki segíteni abban, hogy hogyan tudnám feltelepíteni a Jbak taskmant, mivel tanusítvány-hibát ír ki.
Nokia N96
- Ruff92
- 1. szint
- Készüléktípus: nokia n82 E7 Lumia 1020
- Nem: Férfi
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 0
Re: Nokia N96
Nokia5110,nokia3310,Siemens S55,sagemmyv56,sony e.w300i sony e.K610i, N82 N96 mostNokia N82 black 8gb nokia micro sdhc V 20.0.062 6600
Egy év terápia után a pszichiáterem azt mondta nekem: "Lehet, hogy az élet mégse való mindenkinek.
Egy év terápia után a pszichiáterem azt mondta nekem: "Lehet, hogy az élet mégse való mindenkinek.
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia 5230
- Has thanked: 2 times
Sziasztok! Valaki meg tudta már hackelni??? már próbálkoztam vele tegnap de nem ment....
-
- Újonc
- Készüléktípus: N96
- Has thanked: 0
SZiasztok,
Segítség kellene, van egy finnországba vásárolt N96-om, abba szeretnék magyarnyelvű szoftvert. Csinált már valaki ilyet?
Elvileg csak az NSS hez kellene egy kód, csak nem találok.
Ha tudtok segítsetek.
Köszi
Segítség kellene, van egy finnországba vásárolt N96-om, abba szeretnék magyarnyelvű szoftvert. Csinált már valaki ilyet?
Ha tudtok segítsetek.
Köszi
- BlackOps
- Kiemelt 5. szint
- Készüléktípus: Galaxy S6 Duos
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 42 times
A másik topicban is feltetted a kérdést, ott válasz is érkezett, ha nem elégedtél meg vele, miért nem ott kérdeztél tovább.Mysti írta:SZiasztok,
Ha tudtok segítsetek.
Köszi
Hidd el, hogy érkezik segítség egy helyről is, nem kell szétszórni ugyanazt a kérdést több helyre.
-
- Újonc
- Készüléktípus: N96
0543717Mysti írta:SZiasztok,
Ha tudtok segítsetek.
Köszi
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia N96
Valaki mesélje már el nekem legyen oly szíves, hogy hogy a ***csába kell frissíteni ennek a szemétnek a szoftverét!? Mindig megszakad a frissítés asztali pc-n, laptopon meg olyat ír, hogy nem közvetlen az usb kapcsolat ezzel a sz*rral! Elvileg csak nyomkodni kell a "start", "tovább" (vagy mittudomén) meg a "befejezés" gombokat, de nálam az istennek sem ilyen egyszerű a helyzet! :S A phoenixhez meg abszolút hülye vagyok! Valaki el tudná nekem magyarázni, hogy azzal hogyan lehetne frissíteni? Előre is köszi!
- BlackOps
- Kiemelt 5. szint
- Készüléktípus: Galaxy S6 Duos
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 42 times
Csinálj egy hard resetet (minden törlődik) mentsd le előtte a telszámokat, üzeneteket, valszeg végigmegy a gépeden. Persze a tűzfalat is le kell tiltani v. engedélyezni, hogy az NSU átjusson rajta.Gunthi írta:Valaki mesélje már el nekem legyen oly szíves, hogy hogy a ***csába kell frissíteni ennek a szemétnek a szoftverét!? Mindig megszakad a frissítés asztali pc-n, laptopon meg olyat ír, hogy nem közvetlen az usb kapcsolat ezzel a sz*rral! Elvileg csak nyomkodni kell a "start", "tovább" (vagy mittudomén) meg a "befejezés" gombokat, de nálam az istennek sem ilyen egyszerű a helyzet! :S A phoenixhez meg abszolút hülye vagyok! Valaki el tudná nekem magyarázni, hogy azzal hogyan lehetne frissíteni? Előre is köszi!
-
- Újonc
Köszi szépen! Kicsit már ideges voltam(ez valószínű a kommentemen is meglátszik ), holnap ki is próbálom, remélem működni fog!
-
- Újonc
Hali!
Nem rég vettem egy Nokia N96,és témákat töltöttemle erről az oldalról.
Azt szeretném megtudni,h a sis kiterjesztésű témákat miért nem tudom telepíteni????
A telon kell valamit átállítani vagy valami programot kellene letöltenem hozzá???
Kérlek segitsetek
előre is köszönöm
Nem rég vettem egy Nokia N96,és témákat töltöttemle erről az oldalról.
Azt szeretném megtudni,h a sis kiterjesztésű témákat miért nem tudom telepíteni????
A telon kell valamit átállítani vagy valami programot kellene letöltenem hozzá???
Kérlek segitsetek
előre is köszönöm
- TommyX
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia Lumia 1520 + 808 PV
- Been thanked: 33 times
- Kapcsolat:
sztifi21:
Csak olyan témákat töltsé le, amihez oda van írva: