Nálam a telefon=Nokia! Meg nem vagyok meg fizikai billentyűzet nélkül... Nem rossz teló az N97, de a tapi nem nekem való!user137 írta:ez engem is érdekelne. mondjuk ha a pénz nem akadály, OmniaHD vagy N97?Praetorianus írta:Én, mint nemrég még N97-et használó, elfogulatlanul azt mondom, hogy meg ne veddAnti1 írta:Tisztelt Fórumozók!
Azt kérdezném tőletek, ha már az ember arra szánja el magát, hogy telefont szeretne vásárolni, melyik készüléket ajánljátok a kettő közül: N86 8Mp fehérben, vagy N97??
Nem tudok igazán dönteni ezért kérném a segítségeteket.
Köszönöm a válaszokat előre is.
Üdv Mindenkinek!
Anti
Nokia N97
- Praetorianus
- 1. szint
- Készüléktípus: Blackberry Bold 9700 + E72
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: Nokia N97
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Vigyázz a jelenre, mert a jelenből múlt lesz, és a múlt megölheti a jövődet...
Vigyázz a jelenre, mert a jelenből múlt lesz, és a múlt megölheti a jövődet...
- csabics
- 2. szint
- Készüléktípus: Note 4 The Best
- Nem: Férfi
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 1 time
Sziasztok.
Ma letöltöttem és telepitettem ezt:Microsoft Silverlight for Symbian .
De nem igazán tudom azt ,mi használná ezt a telón?
Nincs is ikonja.Vmi beépülő lenne a böngészöbe talán,de melyikbe?
Ha vki többet tud róla elmondaná érthetően?
Általánosságban tudom mire jó csak az én telómnál nem láttam azt a hatást.De akkor miért töltötted le/telepítetted, ha nem tudod, mire jó?
Ezért mivel ezt is olvastam róla:http://mobilarena.hu/hir/symbian_rendsz ... light.html
Gondoltam telepítem,de gondoltam felteszek egy kérdést hátha valaki mond róla még valami érdekest.
Itt konkrétan a telefonnon a programmal elérhető tényleges plusszal kapcsolatban vártam hozzászólást.
Köszönöm.
SGS5 The Best
- Macika
- 6. szint
- Készüléktípus: Huawei P30 Pro 8 256
- Has thanked: 321 times
- Been thanked: 605 times
A Microsoft Silverlight egy médialejátszó plugin, szükséged akkor lehet rá, ha pl. az RTLKLUB oldalán akarsz barátok köztet nézni, video-t...csabics írta:Sziasztok.
Ma letöltöttem és telepitettem ezt:Microsoft Silverlight for Symbian .
De nem igazán tudom azt ,mi használná ezt a telón?
Nincs is ikonja.Vmi beépülő lenne a böngészöbe talán,de melyikbe?
Ha vki többet tud róla elmondaná érthetően?Általánosságban tudom mire jó csak az én telómnál nem láttam azt a hatást.De akkor miért töltötted le/telepítetted, ha nem tudod, mire jó?
Ezért mivel ezt is olvastam róla:http://mobilarena.hu/hir/symbian_rendsz ... light.html
Gondoltam telepítem,de gondoltam felteszek egy kérdést hátha valaki mond róla még valami érdekest.
Itt konkrétan a telefonnon a programmal elérhető tényleges plusszal kapcsolatban vártam hozzászólást.
Köszönöm.
Szívesen.
-
- Újonc
- Készüléktípus: n97
-
- Újonc
- Készüléktípus: nokia n97
Hogyan tudom a legujabb v21.0.045 os szoftver rarakni a telora ha nokia szoftver updaterrel azt irja h mar a legujabb szoftver van rajta ? (ez van a telon v20.0.019)
- plunk
- Kiemelt 4. szint
- Készüléktípus: Sony Z3c [Lollipop]
- Been thanked: 2 times
Tessék parancsolj, megfelő Product kód kiválasztás és kész is lesz.pauben írta:Hogyan tudom a legujabb v21.0.045 os szoftver rarakni a telora ha nokia szoftver updaterrel azt irja h mar a legujabb szoftver van rajta ? (ez van a telon v20.0.019)
Szignózási segédlet
Phoenix Internal Service Software 2009.17.0.38220
Otthon sose frissíts a jelenleginél kisebb szoftververzióra!
Phoenix Internal Service Software 2009.17.0.38220
Otthon sose frissíts a jelenleginél kisebb szoftververzióra!
-
- 1. szint
- Készüléktípus: Samsung galaxy note+Nokia N97
- Has thanked: 14 times
- Been thanked: 3 times
Sziasztok!
Én is gondolkozom rajta, hogy felteszem a legújabb szoftware-t az n97-esemre, de nem találom azt a fórumoldalt, ahol meg tudnám nézni, hogy ez a szoftware hackelhető-e már. Szeretem kikerülni a szignózást és a certifikátok ellenőrzését, így igencsak fontos lenne a hack. Addig viszont nem akarok feltenni új szoftware-t. Jelenleg még ez van rajta nekem: v12.0.026, és persze hackelt.
És ha valaki tudna adni nekem egy linket, ahol meg tudnám nézni azt is, hogy mivel tud többet az új szoftware a réginél, akkor azt is szívesen fogadnám!
Köszi előre is!
Én is gondolkozom rajta, hogy felteszem a legújabb szoftware-t az n97-esemre, de nem találom azt a fórumoldalt, ahol meg tudnám nézni, hogy ez a szoftware hackelhető-e már. Szeretem kikerülni a szignózást és a certifikátok ellenőrzését, így igencsak fontos lenne a hack. Addig viszont nem akarok feltenni új szoftware-t. Jelenleg még ez van rajta nekem: v12.0.026, és persze hackelt.
És ha valaki tudna adni nekem egy linket, ahol meg tudnám nézni azt is, hogy mivel tud többet az új szoftware a réginél, akkor azt is szívesen fogadnám!
Köszi előre is!
- ferret
- Fő moderátor
- Készüléktípus: RedmiNote4+250 old nokia
- Has thanked: 112 times
- Been thanked: 348 times
http://www.smartnews.hu/2010/02/nokia-n97-v20v21-hack/xeex írta:Sziasztok!
Én is gondolkozom rajta, hogy felteszem a legújabb szoftware-t az n97-esemre, de nem találom ...
Van benne kinetikus görgetés és sok hibát kijavítottak benne. (Hirtelen ennyi jut eszembe)
-
- Újonc
- Készüléktípus: LUMIA 820 N97 N71
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 2 times
Sziasztok!
Nem tudjátok, hogy vajon a Tré-Mobilos készülékre mikor lehet már végre feltelepíteni a v21-es szoftot? Már kezdem nagyon unni! Még a végén product code átírásra kényszerülök.
Nem tudjátok, hogy vajon a Tré-Mobilos készülékre mikor lehet már végre feltelepíteni a v21-es szoftot? Már kezdem nagyon unni! Még a végén product code átírásra kényszerülök.