Nokia N97 mini

Kizárólag Nokia N-szériával foglalkozó témák
potter55
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Nokia N73
Nem: Férfi
Has thanked: 10 times
Been thanked: 551 times

Re: Nokia N97 mini

Hozzászólás Szerző: potter55 »

harren írta:Sziasztok! QT-vel másnak is baja van, vagy csak nekem?
Miért mi a bajod vele?
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.

Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki. :)

Nokia mobilok zenei klipekben. :D
lordwolf88
Újonc
Újonc
Készüléktípus: N97 mini CB
Has thanked: 0
Been thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: lordwolf88 »

nekem is gondom van a qt-vel. nem tudom telepíteni, frissítési hibát ír ki és nem is mennek a qt-s progik/játékok.
Siemens A50->Siemens C60->Nokia N-Gage->Nokia 6630->Siemens C35->Nokia 6230->Samsung Monte->Nokia N97 Mini->ZTE Blade->Nokia N97mini
farkas-laci
3. szint
3. szint
Készüléktípus: Lumia 730 DS
Has thanked: 23 times
Been thanked: 99 times

Hozzászólás Szerző: farkas-laci »

lordwolf88 írta:nekem is gondom van a qt-vel. nem tudom telepíteni, frissítési hibát ír ki és nem is mennek a qt-s progik/játékok.
Ilyen már nekem is volt... Végigpróbáltam mindent, de ezen sajnos csak a hard reset segít.
Utána pedig ezt a pakkot kell feltenni és minden működik rendesen.
cefre
Újonc
Újonc
Készüléktípus: N97 mini
Been thanked: 0

Eltűnt térképek

Hozzászólás Szerző: cefre »

Sziasztok!

A telefon kikapcsolása és aksi kivétele után eltűntek a maps-ben telepített tértképek, hangok.
(Legújabb FarkasLaci féle fw.)
lordwolf88
Újonc
Újonc
Készüléktípus: N97 mini CB
Been thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: lordwolf88 »

farkas-laci írta:
lordwolf88 írta:nekem is gondom van a qt-vel. nem tudom telepíteni, frissítési hibát ír ki és nem is mennek a qt-s progik/játékok.
Ilyen már nekem is volt... Végigpróbáltam mindent, de ezen sajnos csak a hard reset segít.
Utána pedig ezt a pakkot kell feltenni és minden működik rendesen.
Nekem még ezzel sem megy. Konkrétan a phoneHUD nevű progit próbálnám ki, de még mindig semmi. pedig most tettem fel a legutolsó ROM-odat, Hard Resetet is csináltam. mikor jön az újabb ROM? abban már gyárilag benne lesz a QT meg a magyar SWYPE?
Siemens A50->Siemens C60->Nokia N-Gage->Nokia 6630->Siemens C35->Nokia 6230->Samsung Monte->Nokia N97 Mini->ZTE Blade->Nokia N97mini
kazie
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia 6120 Clacssic
Has thanked: 3 times

Hozzászólás Szerző: kazie »

Sziasztok!

Frissíteni akarom a telefonom szoftverét, de magán a telefonon keresztül nem sikerül, mert kiírja, hogy "minden alkalmazás frissítve van" , ha gépről akarom akkor meg ugyanez, hogy a legfrisseb verzió telepítve van stb. pedig a telefonon a v 12.0.110 van. Mindenkinél ez a helyzet vagy csak nálam? (Tudom van más megoldás is phoenix-el, de egyelőre ez egyszerűbbnek tűnik)
kazie
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia 6120 Clacssic
Has thanked: 3 times

Hozzászólás Szerző: kazie »

Másik kérdésem lenne, hogy a Hard Reset pontosan mit tesz a telefonnal, a GY.I.K. -ben csak az van benne, hogy hogyan kell de az nincs hogy pontosan mit tesz. Azért kellene, mert a telefonon (C: -n)csak 130MB a szabad hely, ami elég kevés, és képtelen vagyok megnyitni pl: a Beállítások/Alkalmaz. kezelő/Telepített alkalmazásokat (véleményem szerint a kevés memória miatt.) És semmilyen módon nem tudok helyet felszabadítani a C:n, ezért gondolom hogy a hard reset majd segít, csak kíváncsi vagyok a mellékhatásaira is :)
Todo
5. szint
5. szint
Készüléktípus: Galaxy S7
Has thanked: 56 times
Been thanked: 444 times

Hozzászólás Szerző: Todo »

kazie írta:Sziasztok!

Frissíteni akarom a telefonom szoftverét, de magán a telefonon keresztül nem sikerül, mert kiírja, hogy "minden alkalmazás frissítve van" , ha gépről akarom akkor meg ugyanez, hogy a legfrisseb verzió telepítve van stb. pedig a telefonon a v 12.0.110 van. Mindenkinél ez a helyzet vagy csak nálam? (Tudom van más megoldás is phoenix-el, de egyelőre ez egyszerűbbnek tűnik)
Valószinüleg a te productodra még nem jelent meg az újabb szoft! Mivel a készülék és a suite is a productod alapján keresi a frissítéseket igy nálad ezért írja, hogy a legfrissebb van telepítve!
These users thanked the author Todo for the post:
kazie (2011-12-03 szomb. 20:41:02)
Rating: 2.63%
potter55
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Nokia N73
Has thanked: 10 times
Been thanked: 551 times

Hozzászólás Szerző: potter55 »

kazie írta:Másik kérdésem lenne, hogy a Hard Reset pontosan mit tesz a telefonnal, a GY.I.K. -ben csak az van benne, hogy hogyan kell de az nincs hogy pontosan mit tesz. Azért kellene, mert a telefonon (C: -n)csak 130MB a szabad hely, ami elég kevés, és képtelen vagyok megnyitni pl: a Beállítások/Alkalmaz. kezelő/Telepített alkalmazásokat (véleményem szerint a kevés memória miatt.) És semmilyen módon nem tudok helyet felszabadítani a C:n, ezért gondolom hogy a hard reset majd segít, csak kíváncsi vagyok a mellékhatásaira is :)
Mellékhatása az, hogy mindent töröl a telefonról.
Csak a névjegyzékről, üzenetekről és a naptáról és saját dolgaidról (pl képek, zenék stb) készíts mentést. A beállítások és a programok ne mentsd le, mert visszaállítás után bekavarhat
These users thanked the author potter55 for the post:
kazie (2011-12-03 szomb. 20:41:22)
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.

Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki. :)

Nokia mobilok zenei klipekben. :D
Todo
5. szint
5. szint
Készüléktípus: Galaxy S7
Has thanked: 56 times
Been thanked: 444 times

Hozzászólás Szerző: Todo »

kazie írta:Másik kérdésem lenne, hogy a Hard Reset pontosan mit tesz a telefonnal, a GY.I.K. -ben csak az van benne, hogy hogyan kell de az nincs hogy pontosan mit tesz. Azért kellene, mert a telefonon (C: -n)csak 130MB a szabad hely, ami elég kevés, és képtelen vagyok megnyitni pl: a Beállítások/Alkalmaz. kezelő/Telepített alkalmazásokat (véleményem szerint a kevés memória miatt.) És semmilyen módon nem tudok helyet felszabadítani a C:n, ezért gondolom hogy a hard reset majd segít, csak kíváncsi vagyok a mellékhatásaira is :)
Hard reset elött biztonsági mentést kell csinálni, mert ez a müvelet mindent töröl és a rom-ból újratelepíti a rendszert!
These users thanked the author Todo for the post:
kazie (2011-12-03 szomb. 20:41:34)
Válasz küldése

Vissza: “N-széria”