Nokia N97 mini

Kizárólag Nokia N-szériával foglalkozó témák
cefre
Újonc
Újonc
Készüléktípus: N97 mini
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Híváskor érzéketlen telefon

Hozzászólás Szerző: cefre »

Sziasztok!

Közel másfél éve van meg a minim, nagy örömmel használom, de egyre gyakrabban jön elő egy probléma.
Közel fél éve fordul elő, hogy -eleinte ritkán- érzéketlen a felefon a bejövő hívásokkor, ami azt jelenti, hogy hiába húzom az ujjam a csúszkán, nem reagál rá a teló és csak cseng-cseng.
A menü gomb megnyomására reagál, ekkor a felvétel gombbal kéne felvenni a hívást (vagy a képernyőn, vagy alatta a zöld gombbal), de erre sem reagál.
Ha a hívásnak vége, akkor általában már használható a telefon és hívhatom vissza a hívót, de előfordul, hogy ki kell kapcsolnom (a kikapcs gomb működik) és újra kell indítanom a telcsit.
A dolog fél éve kezdődött, akkor nagyon ritkán (havi 1) foldult elő, mostanában napi 1 legalább, ha nem minden hívásnál.
Eleinte arra gondoltam, hogy a hideg miatt -mivel a zsebemben eléggé áthűl a teló- van az egész, de reggel is előfordult már, itthon, elindulás előtt.
A gond kezdetekor FarkasLaci féle 12-es főzött ROM volt, tegnapelőtt frissítettem a szintén FarkasLaci féle 30-as firmware-re, de a probláma nem oldódott meg.
Ma is előfordult, mérgemben csináltam egy Hard Resetet (nem tudom szoft. frissítés után van-e értelme), azóta nem csinálta, bár csak egyszer hívtak.
Előfordult mással is hasonló? Tudja valaki a megoldást a problémára?

Köszönöm!
GepAllat
1. szint
1. szint
Készüléktípus: 500
Nem: Férfi
Has thanked: 2 times
Been thanked: 2 times

Re: Nokia N97 mini

Hozzászólás Szerző: GepAllat »

üdv!

vettem a minimhez egy tv out kábelt, ca-75u asszem a tipusa. miután rádugtam tv-re, ért egy kis meglepi :crazy:
a hangot átküldi faszásan sztereoba, de a kép fekete fehér és csíkos akármit állítok az is marad :duhos2:
utána néztem és eza kábel hivatalosan csak a nagy tesóhoz jó (n97), minihez nem
a kérdésem az lenne van olyan kábel ami minihez is jó? vagy akkor minek van benne a tv out funkció?
amugy kipróbáltam a kábelt egy sima n97tel, azon tökéletes minden, kép hang egyaránt, szóval nem a kábel hibás vagy a tv :mrgreen:
A kockaházak és mellékrakások teringettében oltassa el a retektájékoztatót vagy térdelje meg keresőfoltosát gyógyszemészét! :D
ares77
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia N97 mini

Hozzászólás Szerző: ares77 »

Sziasztok. Az lenne a kérdésem hogy nekem van egy Nokia N97 mini telefonom.Használtan vettem kipróbáltam jól működött.Csináltam egy hard resetett,hogy szűz legyen a teló.Kipróbáltam szépen működöt.Kezdett lemerülni és felraktam tölteni kb.egy percet töltőt kiírta hogy, energiatakarékossági célból húzzam ki a töltőt és utána semmi.Kikapcsoltam a telót kivettem az akksit visszaraktam felraktam tölteni semmi nem jött elő.Megpróbáltam bekapcsolni semmi.Kivettem a memóriakártyát hátha az lenne a baj de semmi még a töltő fénye se világit. Várom a válaszotokat. Mindenkinek előre is köszönöm.
DenverX
Újonc
Újonc

Hozzászólás Szerző: DenverX »

GepAllat írta:üdv!

vettem a minimhez egy tv out kábelt, ca-75u asszem a tipusa. miután rádugtam tv-re, ért egy kis meglepi :crazy:
a hangot átküldi faszásan sztereoba, de a kép fekete fehér és csíkos akármit állítok az is marad :duhos2:
a kérdésem az lenne van olyan kábel ami minihez is jó? vagy akkor minek van benne a tv out funkció?
amugy kipróbáltam a kábelt egy sima n97tel, azon tökéletes minden, kép hang egyaránt, szóval nem a kábel hibás vagy a tv :mrgreen:
Énis ilyen kábellel használom, és hibátlanul működik. Próbálj meg a beállítások/telefon/tartozékok/tv-kimenet alatt állítani rajta. Vagy nem dugtad be rendesen a telóba a kábelt :laugh: velem megtörtént régen ez a problem.
DenverX
Újonc
Újonc

Re: Híváskor érzéketlen telefon

Hozzászólás Szerző: DenverX »

cefre írta:Sziasztok!

Közel másfél éve van meg a minim, nagy örömmel használom, de egyre gyakrabban jön elő egy probléma.
Közel fél éve fordul elő, hogy -eleinte ritkán- érzéketlen a felefon a bejövő hívásokkor, ami azt jelenti, hogy hiába húzom az ujjam a csúszkán, nem reagál rá a teló és csak cseng-cseng.
A menü gomb megnyomására reagál, ekkor a felvétel gombbal kéne felvenni a hívást (vagy a képernyőn, vagy alatta a zöld gombbal), de erre sem reagál.
Ha a hívásnak vége, akkor általában már használható a telefon és hívhatom vissza a hívót, de előfordul, hogy ki kell kapcsolnom (a kikapcs gomb működik) és újra kell indítanom a telcsit.
A dolog fél éve kezdődött, akkor nagyon ritkán (havi 1) foldult elő, mostanában napi 1 legalább, ha nem minden hívásnál.
Eleinte arra gondoltam, hogy a hideg miatt -mivel a zsebemben eléggé áthűl a teló- van az egész, de reggel is előfordult már, itthon, elindulás előtt.
A gond kezdetekor FarkasLaci féle 12-es főzött ROM volt, tegnapelőtt frissítettem a szintén FarkasLaci féle 30-as firmware-re, de a probláma nem oldódott meg.
Ma is előfordult, mérgemben csináltam egy Hard Resetet (nem tudom szoft. frissítés után van-e értelme), azóta nem csinálta, bár csak egyszer hívtak.
Előfordult mással is hasonló? Tudja valaki a megoldást a problémára?

Köszönöm!
Nekem is szokta néha produkálni ezt a hibát a legújabb szoft-tal. Vmi tipushiba lehet. De ha hetente 1x kikapcsolom pár percre akkor nincs ilyen bajom.
GepAllat
1. szint
1. szint
Készüléktípus: 500
Been thanked: 2 times

Hozzászólás Szerző: GepAllat »

DenverX írta:
GepAllat írta:üdv!

Énis ilyen kábellel használom, és hibátlanul működik. Próbálj meg a beállítások/telefon/tartozékok/tv-kimenet alatt állítani rajta. Vagy nem dugtad be rendesen a telóba a kábelt :laugh: velem megtörtént régen ez a problem.
értem, akkor nem tudom mi lehet, a beállításokba végig próbáltam mindent, meg agyig be volt dugva a tv be is meg a teloba is. de akkor ki próbálom egy másik kábellel, ha azzal se lesz jó akkor a te kábeled kell :lol: :D
A kockaházak és mellékrakások teringettében oltassa el a retektájékoztatót vagy térdelje meg keresőfoltosát gyógyszemészét! :D
Feccni
Újonc
Újonc
Has thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: Feccni »

Sziasztok! N97 minit lehet otthon függetleníteni? Fec
Limahl
6. szint
6. szint
Készüléktípus: Samsung galaxy s7 edge
Has thanked: 264 times
Been thanked: 1859 times

Hozzászólás Szerző: Limahl »

Feccni írta:Sziasztok! N97 minit lehet otthon függetleníteni? Fec
AZ OLDAL NEM FOGLALKOZIK FÜGGETLENITÉSSEL.
These users thanked the author Limahl for the post:
Feccni (2011-11-20 vas. 09:58:02)
Rating: 2.63%
Samsung galaxy s7 edge
Feccni
Újonc
Újonc
Has thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: Feccni »

Rendben, bocsesz a kérdésért. Fec
harren
Újonc
Újonc
Készüléktípus: nokia n97 mini

Hozzászólás Szerző: harren »

Sziasztok! QT-vel másnak is baja van, vagy csak nekem?
Válasz küldése

Vissza: “N-széria”