Nokia N97
-
- 3. szint
- Készüléktípus: Galaxy Note4
- Has thanked: 55 times
- Been thanked: 6 times
Re: Nokia N97
Melyik a legjobb bill.zár progi szerintetek? Én a BestScreenlocker-t tettem most fel, de nem tudom vele lezárni a teló csak kinyitni.
Rom: NG1
- Attilaa
- 2. szint
- Készüléktípus: SAMSUNG Galaxy SIII
- Nem: Férfi
- Has thanked: 164 times
- Been thanked: 49 times
Nekem a Key Lock Clock bejött!kisdobos írta:Melyik a legjobb bill.zár progi szerintetek? Én a BestScreenlocker-t tettem most fel, de nem tudom vele lezárni a teló csak kinyitni.
Samsung S5 mini
-
- 1. szint
- Készüléktípus: Nokia N97 Black
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 0
Az nem a C meghajtón takarítpauben írta:Ramblowkltz írta:Nincs valami olyan progi amivel tudok takarítani a c meghajtón mert kb. 20 meg szabad helyem van
http://nokiaprogramok.hu/modules.php?na ... t=0&page=1
- Macika
- 6. szint
- Készüléktípus: Huawei P30 Pro 8 256
- Has thanked: 321 times
- Been thanked: 605 times
Mondjuk nem értem, a C-meghajtón lévő szabad hely miért számít?Alcapone írta:Az nem a C meghajtón takarítpauben írta:Ramblowkltz írta:Nincs valami olyan progi amivel tudok takarítani a c meghajtón mert kb. 20 meg szabad helyem van
http://nokiaprogramok.hu/modules.php?na ... t=0&page=1
Ami fontos a progik futása szempontjából, az a RAM, nem?
-
- 1. szint
- Készüléktípus: Nokia N97 Black
Invisible Shield használók! Arra lennék kíváncsi, hogy mennyire vált be a fólia? Elsősorban arra gondolok, hogy mennyire használható. Jól csúszik rajta az ujjatok? Mennyire zsírosodik, mennyire lesz ujjlenyomatos? Javarészt ezek érdekelnek, mert olvastam vhol, hogy nem nagyon csúszik rajta az ember ujja, így nehézkes az érintőkijelzős telefonokon használni. Gondolom a minőséggel nincs gond, tehát nem karcolódik vagy ilyesmi, hisz mégiscsak egy jó minőségű termék.
Ha jól emlékszem Axlfsi vett nemrég ilyet, neki frissek a tapasztalatai, de ha jól tudom másnak is van ilyen. Mindenki tapasztalatát szívesen fogadom!!
Gondolkodtam amúgy még a Brando-n, ha vki erről tud vmit mondani, aki érintőkijelzőn használja, azt is megköszönöm!!
Ha jól emlékszem Axlfsi vett nemrég ilyet, neki frissek a tapasztalatai, de ha jól tudom másnak is van ilyen. Mindenki tapasztalatát szívesen fogadom!!
Gondolkodtam amúgy még a Brando-n, ha vki erről tud vmit mondani, aki érintőkijelzőn használja, azt is megköszönöm!!
- csabics
- 2. szint
- Készüléktípus: Note 4 The Best
- Been thanked: 1 time
Én már több hónapja használom és csak ajánlani tudom.
Korábban tettem fel egy leírást róla:
Sziasztok fórumtársak.
Pár nappal ezelőtt megérkezett és felrakásra került rég várt invisibleSHIELD márkáju fólia a telefonomra.
Nagyon vártam már hogy a nagyon karcos gyárit leváltsam,pedig cerkával szinte nem is használtam.
Sok videót ,tesztet néztem olvastam erről a fóliáról és nagy reménységgel vágtam bele a rendelésnek majd a felrakásnak.
Gyármány : Made in USA.
Én csak a kijelzőre vettem,ugy gondolom a készülék többi részét megvédem anélkül is.
Szép esztétikus csomagolásban érkezett a cucc,mondom ez aztán a minőség,és büszkén bontottam ki.
Minden gondosan bescomagolva,fólia,kis plasztik kártya,kis műanyag tálkában folyadék,törlő kendő.
Gondosan nekikészültem asztalt letakartam papirtölővel ,telefont kikapcsoltam,akkut kivettem,hátlapot viszatettem,
és kezdődhetett a meló.
Lehúztam a gyári fóliát és a kapott kis kendővel áttörölgettem a kijelzőt ami persze teljesen makulátlan volt.
Benedvesítettem a kezemet a kis tálkában lévő folyadékkal és lehúztam a fóliát a kis papírról majd annak is minkét oldalát
bekentem a folyadékkal ,Egyébbként a kis tálkában erre a célra van egy kis szivacs is.
Miután jól benedvesítettem mindenhol óvatosan ráhelyeztem a kijelzőre.szinte azonnal tökéletes lett.
Kicsit kelett mozgatnom,csúsztatnom de szépen lehetett kezelni.
Egy darab buborék sem volt alatta!!!!
Na nagyon örültem .A kapott kis kendővel szépen áttörölgettem mindenhol különösen a széleit igyekeztem odasimitani ,na nem mintha nem ragadt volna oda
csak mondom had feszüljön szélen is tökéletesen hisz ott válhat fel esetleg hamarabb.
Na minden kafa volt ,mondom a kapott kártyát is bevetem ha már van és azzal is lesimogattam ,gondolván jöjjön ki alóla a nedvesség.
Lényeg hogy felrakás után vettem észre hogy kissé KARCOS a karcmentes fólia!!
Olyan hosszanti karcok vannak rajta és szerintem nem én okoztam,remélem.
Bosszantó a dolog mert amúgy minden szinten jó az fólia de nem tudom hogy gyárilag hibás vagy esetleg a kapott plasztik kártya tette vele.
Nagyon kis karcokat képzeljetek el de engem zavar.Hzzáteszem ennek több napja és azóta használom a cerkát is de azzal valóban nem lehet
rajta karcot ejteni.
Még annyit hogy felrakás után vártam kb. egy órát ha esetleg valahová nedvesség került volna ,kiszáradjon ,sőt még hajszárítóval is kicsit melegitettem
de csak hátul.Majd aksi vissza és a javasolt 12-24 órás száradás alatt nem használtam de bakapcsoltam.
Végezetül azt mondom hogy nem bántam meg a felrakás egyszerübb mint hittem és a végeredmény is nagyon szép.
Kellemes szép fényes felület bár kissé tapadós de megszokható.
Ajánlom nektek is .Nekem postaköltséggel 6490ft volt a kijelzőre.
A hazai forgalmazó oldalán az van írva hogy ha nics megelégedve stb.küldje vissza és visszafizetik az árát.
Szerintem azok a karcok gyárilag lehettek rajta nem hiszem hogy a plasztik kártya okozhatta.
Teljesen tiszta körülmények között végeztem a felrakást nem kerülhetett semmi kosz ,meg egyébbként is KARCÁLLÓ a termék.
Szerintem nem variálok hagyom rajta majd később írok hogy viselkedik.
De ha igazán szép igényes fóliát akartok ne habozzatok egy ilyen értékű teló ennyit még megér.
Bocs ha hosszú voltam de ugy goldoltam leírok részletesen minden hátha vkinek ezzel segítek.
Ha kérdésetek lenne nyugodtam tegyétek fel.
Teszek később fotót is róla .
Sziasztok.
http://kep.tar.hu/csabics/50659607/39216589#2
Korábban tettem fel egy leírást róla:
Sziasztok fórumtársak.
Pár nappal ezelőtt megérkezett és felrakásra került rég várt invisibleSHIELD márkáju fólia a telefonomra.
Nagyon vártam már hogy a nagyon karcos gyárit leváltsam,pedig cerkával szinte nem is használtam.
Sok videót ,tesztet néztem olvastam erről a fóliáról és nagy reménységgel vágtam bele a rendelésnek majd a felrakásnak.
Gyármány : Made in USA.
Én csak a kijelzőre vettem,ugy gondolom a készülék többi részét megvédem anélkül is.
Szép esztétikus csomagolásban érkezett a cucc,mondom ez aztán a minőség,és büszkén bontottam ki.
Minden gondosan bescomagolva,fólia,kis plasztik kártya,kis műanyag tálkában folyadék,törlő kendő.
Gondosan nekikészültem asztalt letakartam papirtölővel ,telefont kikapcsoltam,akkut kivettem,hátlapot viszatettem,
és kezdődhetett a meló.
Lehúztam a gyári fóliát és a kapott kis kendővel áttörölgettem a kijelzőt ami persze teljesen makulátlan volt.
Benedvesítettem a kezemet a kis tálkában lévő folyadékkal és lehúztam a fóliát a kis papírról majd annak is minkét oldalát
bekentem a folyadékkal ,Egyébbként a kis tálkában erre a célra van egy kis szivacs is.
Miután jól benedvesítettem mindenhol óvatosan ráhelyeztem a kijelzőre.szinte azonnal tökéletes lett.
Kicsit kelett mozgatnom,csúsztatnom de szépen lehetett kezelni.
Egy darab buborék sem volt alatta!!!!
Na nagyon örültem .A kapott kis kendővel szépen áttörölgettem mindenhol különösen a széleit igyekeztem odasimitani ,na nem mintha nem ragadt volna oda
csak mondom had feszüljön szélen is tökéletesen hisz ott válhat fel esetleg hamarabb.
Na minden kafa volt ,mondom a kapott kártyát is bevetem ha már van és azzal is lesimogattam ,gondolván jöjjön ki alóla a nedvesség.
Lényeg hogy felrakás után vettem észre hogy kissé KARCOS a karcmentes fólia!!
Olyan hosszanti karcok vannak rajta és szerintem nem én okoztam,remélem.
Bosszantó a dolog mert amúgy minden szinten jó az fólia de nem tudom hogy gyárilag hibás vagy esetleg a kapott plasztik kártya tette vele.
Nagyon kis karcokat képzeljetek el de engem zavar.Hzzáteszem ennek több napja és azóta használom a cerkát is de azzal valóban nem lehet
rajta karcot ejteni.
Még annyit hogy felrakás után vártam kb. egy órát ha esetleg valahová nedvesség került volna ,kiszáradjon ,sőt még hajszárítóval is kicsit melegitettem
de csak hátul.Majd aksi vissza és a javasolt 12-24 órás száradás alatt nem használtam de bakapcsoltam.
Végezetül azt mondom hogy nem bántam meg a felrakás egyszerübb mint hittem és a végeredmény is nagyon szép.
Kellemes szép fényes felület bár kissé tapadós de megszokható.
Ajánlom nektek is .Nekem postaköltséggel 6490ft volt a kijelzőre.
A hazai forgalmazó oldalán az van írva hogy ha nics megelégedve stb.küldje vissza és visszafizetik az árát.
Szerintem azok a karcok gyárilag lehettek rajta nem hiszem hogy a plasztik kártya okozhatta.
Teljesen tiszta körülmények között végeztem a felrakást nem kerülhetett semmi kosz ,meg egyébbként is KARCÁLLÓ a termék.
Szerintem nem variálok hagyom rajta majd később írok hogy viselkedik.
De ha igazán szép igényes fóliát akartok ne habozzatok egy ilyen értékű teló ennyit még megér.
Bocs ha hosszú voltam de ugy goldoltam leírok részletesen minden hátha vkinek ezzel segítek.
Ha kérdésetek lenne nyugodtam tegyétek fel.
Teszek később fotót is róla .
Sziasztok.
http://kep.tar.hu/csabics/50659607/39216589#2
SGS5 The Best
-
- 1. szint
- Készüléktípus: LG G3
- Has thanked: 0
Tisztelt Fórumozók!
Azt kérdezném tőletek, ha már az ember arra szánja el magát, hogy telefont szeretne vásárolni, melyik készüléket ajánljátok a kettő közül: N86 8Mp fehérben, vagy N97??
Nem tudok igazán dönteni ezért kérném a segítségeteket.
Köszönöm a válaszokat előre is.
Üdv Mindenkinek!
Anti
Azt kérdezném tőletek, ha már az ember arra szánja el magát, hogy telefont szeretne vásárolni, melyik készüléket ajánljátok a kettő közül: N86 8Mp fehérben, vagy N97??
Üdv Mindenkinek!
Anti
- Praetorianus
- 1. szint
- Készüléktípus: Blackberry Bold 9700 + E72
Én, mint nemrég még N97-et használó, elfogulatlanul azt mondom, hogy meg ne veddAnti1 írta:Tisztelt Fórumozók!
Üdv Mindenkinek!
Anti
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Vigyázz a jelenre, mert a jelenből múlt lesz, és a múlt megölheti a jövődet...
Vigyázz a jelenre, mert a jelenből múlt lesz, és a múlt megölheti a jövődet...
- csabics
- 2. szint
- Készüléktípus: Note 4 The Best
- Been thanked: 1 time
-
- 1. szint
- Készüléktípus: LG G3
Köszönöm a válaszod, kissé meglepett, azért esetleg leírnád nekem a privát tapasztalataidat hogy tanuljak belőle privátba?Praetorianus írta:Én, mint nemrég még N97-et használó, elfogulatlanul azt mondom, hogy meg ne veddAnti1 írta:Tisztelt Fórumozók!
Üdv Mindenkinek!
Anti
Mégegyszer köszi a hozzászólásod.
Üdv:
Anti