Nokia N97

Kizárólag Nokia N-szériával foglalkozó témák
gacsi811215
Újonc
Újonc
Készüléktípus: nokia n97
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Re: Nokia N97

Hozzászólás Szerző: gacsi811215 »

potter55 írta:
gacsi811215 írta:Sziasztok egy kérdés lehet a telefont pc-re kölső gps antennaként használni
Elvileg lehet bluetooth-un keresztül egy pc-s program segítségével, pl garmin pc-s változatával.
És abban nemtudtok segíteni melyik ez a program én PC navigator 9 hez szeretném használni
Macika
6. szint
6. szint
Készüléktípus: Huawei P30 Pro 8 256
Nem: Férfi
Has thanked: 321 times
Been thanked: 605 times

Hozzászólás Szerző: Macika »

cecinho írta:
axlfsi írta:
cecinho írta:Ez is megszületett...
Nokia N97 v21.0.045 főzött ROM - RM-505 CFW : http://upfone.hu/?q=content/nokia-n97-v ... rm-505-cfw
Már csak az a kérdés, h ki lesz az első, aki kipróbálja :) Kíváncsi leszek a visszajelzésekre...
Jövő 7 végén külföldre megyek 1 hétre, addig meg nem akarom bolygatni a rendszert, majd utána, úgyhogy 2 hét múlva én is mondok majd véleményeket.
Hm, jol hangzik, kivancsi vagyok ra, ugyanakkor egy 5800-s fozott ROM-ban vagy 3x ennyi "josag" es okossag van...
Ennek a ROM-nak a célja a masszív oprendszer megtervezése volt, nem a minden (sok ember számára felesleges) programmal megtűzdelt firmvare.
Úgyis amilyen alkalmazás kell, az mindenkinek megvan, valamint ha vmi bele van téve alapból a ROM-ba, a frissítése macerásabb... Persze ez nem mindig igaz, de többségében igen.
Elég érdekes, hogy eddig SENKI nem írta le, hogy jól működne nála a főzött N97 ROM.

Vagy azért, mert tényleg nem jó az egész módosított rész, vagy azért, mert csak azok írogatnak, akik elégedetlenek :)
tobiasv
1. szint
1. szint
Készüléktípus: I9100 Galaxy S2
Been thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: tobiasv »

vagy még senki nem merte felrakni?! :hmm2:
Kipróbálnám, de két napja van újra telóm, amit kinyírtam... :wacko:
Bezke ultra ics 2.1
Macika
6. szint
6. szint

tobiasv írta:vagy még senki nem merte felrakni?! :hmm2:
Kipróbálnám, de két napja van újra telóm, amit kinyírtam... :wacko:
Én most csinálom a mentést.
Utána nekiesek... :)

Persze én könnyű helyzetben vagyok, mert van több boxom is, amivel vissza tudom hozni az életbe a cuccot.
Akár akkor is, ha már nem is rezzen bekapcsolásnál...
Macika
6. szint
6. szint

Mostmár biztos vagyok benne, hogy nem lehet jó ez a CFW!

A hibaüzenet:
"Block Write Failed -> Failed to write data data (2)
Processing Flash Image Failed -> Failed to write all blocks
Failed to Process all Image files -> Failed to process RM-505_21.0.045_prd.rofs2.V10"

Szóval várni kell még a jó CFW-re...

Kipróbáltam Cyclone box-szal és JAF box-szal is (HW-kulcsok rendben, nem a törött verzióval!!!!), egyikkel sem megy fel!

SENKI SE PRÓBÁLKOZZON VELE, HIBÁS!!!

Eredetileg 4-es nyelvi csomagra készült egyébként is. A magyar meg a 10-es.
tobiasv
1. szint
1. szint

Macika írta:Mostmár biztos vagyok benne, hogy nem lehet jó ez a CFW!

A hibaüzenet:
"Block Write Failed -> Failed to write data data (2)
Processing Flash Image Failed -> Failed to write all blocks
Failed to Process all Image files -> Failed to process RM-505_21.0.045_prd.rofs2.V10"

Szóval várni kell még a jó CFW-re...

Kipróbáltam Cyclone box-szal és JAF box-szal is (HW-kulcsok rendben, nem a törött verzióval!!!!), egyikkel sem megy fel!

SENKI SE PRÓBÁLKOZZON VELE, HIBÁS!!!

Eredetileg 4-es nyelvi csomagra készült egyébként is. A magyar meg a 10-es.
Hát ezért nem mertem nekifogni?
Megint parázhattam volna egy hétig, hogy lesz-e belőle teló, vagy csk zseblámpa :cry2:
Bezke ultra ics 2.1
ManOnFire
1. szint
1. szint
Készüléktípus: N958G+N8DG
Has thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: ManOnFire »

Na gratula nem gondoltam volna! Én is rendelek egyet. A hátso skines matricát is onan rendelted? Közvetlenül az oldalrol vagy ebay? A figurás matricára is fel lehet tenni a shieldet, kell mellé valami kiegészitő is vagy egy pakba kapsz mindent hozzá? Fülhallgatót rendelt valaki innen kiváncsi vagyok milyen?
axlfsi írta:
frutti írta:"Felraktam ma az uj kepernyovedo foliat, amit a ZAGG-tol rendeltem. Viszont, nagyon nagyon sok apro buborek maradt a felrakas utan. Nem nagyok, icipici, kis tuhegynyi meretuek - de nagyon sok"
axlfsi!

Ne vedd le a fóliádat! Nekem is bubis maradt felrakás után, de nem tudom mi okból, 3-4 nap mulva teljesen kisimult. Pedig maradt benne 2-3 mm-es is!! Várj egy kis ideig.
Nah, nem is lett olyan rossz ;)
bonczok
Újonc
Újonc
Készüléktípus: nokia n97
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: bonczok »

tobiasv írta:
bonczok írta:
bonczok írta:Re: Nokia N97
Szerző: tobiasv » 2010-03-07 vas. 10:30:05

bonczok írta:
N97 Hack. http://www.smartnews.hu/2010/02/nokia-n97-v20v21-hack/
" A letöltött fájlokat másoljuk a C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\RM-505\ mappába!"
Az lenne a kérdésem, hogy hogyan másoljam a fent írt mappába, hogy ha csak ezután írja töltsem le a Phoenix-et, addig ilyen mappám nincs is. Ha letöltöm a Phoenixet és telepítem akkor van Phoenix mappa, de azon belül "Product\RM-505" mappa nincs. Ha a telefonomat csatlakoztatom a Phoenix-hez és felismeri utána sincs ilyen mappám. Csak a következők:
product_menu_a.dll product_mgr.dll product_polling.dll product_pollingui.cnt product_pollingui.dll product_pollingui productdetails.dll productiondata.dll productiondata productperformancecountermanagerfn.dll .
Akkor tehát hova másoljam a fájlokat? Ebben kérem gyors segítségeteket. Előre is köszönettel.
Ui. A NAVIFIRM programban a Variants kiválasztása után az összes fájlt kell másolni vagy csak egyet? Azt nem tudom eldönteni, hogy nekem melyik kell "RM-505 T-Mobile Hungary HU-MR(0587672)" vagy "RM-505 T-Mobile Hungary HU-MR(0587687)" Honan tudom melyik a nyerő és azon belül összes fájl vagy csak egy?
Kérlek segítsetek minél hamarabb.
Ha phoenix-el letöltöd a firmware-t lesz rm505 mappád. Ha navifirmmel töltöd le mindegy melyiket, pipáld ki az all-t, tehát mindegyiket le kell tölteni, de a hack csak az egyiket írja felül.
Köszönöm az eddigi infót mindjárt kiprobálom, csak leveszem a Phoenixet meg visszarakom, mert már sok a mappában a kesze-kusza. Utána írok.
Most az a baj hogy a Phoenix alul kíirja hogy felismerte a készüléket, de a Flashing – Firmware Update menüpontnál ez a hibaüzenet fogad "Neither DP1.0 nor DP2.0 was found for the Product, or the Product cannot be idenified."
Ilyenkor mi a teendő?
A legújbb Phoenix van fent?
A háttérben nem futhat semmilyen más nokiás progi (pc suite, ovi suite)!!!
Most már letöröltem minden nokiás progit a gépről egyébként VISTAT használok. Csak magába a Phoenixet telepítettem vissza felismeri a készüléket, de ugyan az a hiba. Más Nokia program egyébként szükséges a Phoenix müködéséhez vagy maga is elboldogul? A verzió ami fent van a Phoenixből 2009.20.010.39068
Van ennél frissebb? Inen szedtem a linket ahonan letöltöttem: http://www.smartnews.hu/2010/02/nokia-n97-v20v21-hack/
Lenétek szívesek küldeni egy linket a nálatok müködő verziórol amit le tudok tölteni. Előre is köszönöm.
tobiasv
1. szint
1. szint

Phoenix Service Software 2009.34.007.40015
http://www.brothersoft.com/games/phoenix-download.html
Bezke ultra ics 2.1
csabics
2. szint
2. szint
Készüléktípus: Note 4 The Best
Has thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: csabics »

Sziasztok ezt szeretném megcsinálni:http://www.smartnews.hu/2010/02/nokia-n97-v20v21-hack/
Milyen veszélye lehet?
Ha nem sikerül dudom e eformázni és visszaállitani alaphelyzetbe?
Még sosem csináltam ilyet.
Ha vki felvilágositana megköszönném. :hmm2:
SGS5 The Best
Válasz küldése

Vissza: “N-széria”