Re: Nokia N97
Szerző: tobiasv » 2010-03-07 vas. 10:30:05
bonczok írta:
N97 Hack.
http://www.smartnews.hu/2010/02/nokia-n97-v20v21-hack/
" A letöltött fájlokat másoljuk a C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\RM-505\ mappába!"
Az lenne a kérdésem, hogy hogyan másoljam a fent írt mappába, hogy ha csak ezután írja töltsem le a Phoenix-et, addig ilyen mappám nincs is. Ha letöltöm a Phoenixet és telepítem akkor van Phoenix mappa, de azon belül "Product\RM-505" mappa nincs. Ha a telefonomat csatlakoztatom a Phoenix-hez és felismeri utána sincs ilyen mappám. Csak a következők:
product_menu_a.dll product_mgr.dll product_polling.dll product_pollingui.cnt product_pollingui.dll product_pollingui productdetails.dll productiondata.dll productiondata productperformancecountermanagerfn.dll .
Akkor tehát hova másoljam a fájlokat? Ebben kérem gyors segítségeteket. Előre is köszönettel.
Ui. A NAVIFIRM programban a Variants kiválasztása után az összes fájlt kell másolni vagy csak egyet? Azt nem tudom eldönteni, hogy nekem melyik kell "RM-505 T-Mobile Hungary HU-MR(0587672)" vagy "RM-505 T-Mobile Hungary HU-MR(0587687)" Honan tudom melyik a nyerő és azon belül összes fájl vagy csak egy?
Kérlek segítsetek minél hamarabb.
Ha phoenix-el letöltöd a firmware-t lesz rm505 mappád. Ha navifirmmel töltöd le mindegy melyiket, pipáld ki az all-t, tehát mindegyiket le kell tölteni, de a hack csak az egyiket írja felül.
Köszönöm az eddigi infót mindjárt kiprobálom, csak leveszem a Phoenixet meg visszarakom, mert már sok a mappában a kesze-kusza. Utána írok.