Motyon írta:am az usb host módban nem lehet a pendriveot írni? csak olvasni lehet?

Rájöttem hogy nekem miért nem ment. H-e-n Options-be, frissítés után a "Open file manager after mount" bepipáltam, és nem mountolta be. Most kiszedtem a pipát, Enumerate után Kernel-messagebe lehet olvasni hogy felismerte és vár a mountolásra. Mountra rábökve egyből kilöki hogy megtörtént a mount, elérhető a /media/sda1 mappábanAndy1210 írta:nekem még olvasni sem sikerült

Más: Nokia C6 tesztnél olvastam egy mondatot ami nagyon megtetszett

"Nagy kérdés, hogy a Nokia másik projektje, a MeeGo mikor lesz piacképes, mert ha az láthatóan jobban sikerül, akkor lehet, hogy már nem sokat fognak vergődni a Symbiannal, hanem szép lassan hagyják kimúlni, hogy aztán évek múlva egy finn faluban szobrot emelhessenek annak az operációs rendszernek, amely gyakorlatilag életre hívta az okostelefon kategóriáját."
Nekem TV out NTSC-re van állítva. PAL formátummal nem működik. Gyári beállítás pedig PAL-ra van állítva, lehetséges hogy backup nélküli reflash-nél nem állítottad átMotyon írta:nah új problémám van. beszart a tv-out. nem működik, pedig 2 kábelem is van, egyikkel sem. de eddig működött. :/ valaki találkozott már ilyen problémával?