Nokia N900

Kizárólag Nokia N-szériával foglalkozó témák
Szellei
3. szint
3. szint
Készüléktípus: Samsung Galaxy S II
Nem: Férfi
Has thanked: 8 times
Been thanked: 16 times

Re: Nokia N900

Hozzászólás Szerző: Szellei »

Motyon írta:am az usb host módban nem lehet a pendriveot írni? csak olvasni lehet?
:tease: Nekem működik minden hiba nélkül :tease:
Andy1210 írta:nekem még olvasni sem sikerült :D
Rájöttem hogy nekem miért nem ment. H-e-n Options-be, frissítés után a "Open file manager after mount" bepipáltam, és nem mountolta be. Most kiszedtem a pipát, Enumerate után Kernel-messagebe lehet olvasni hogy felismerte és vár a mountolásra. Mountra rábökve egyből kilöki hogy megtörtént a mount, elérhető a /media/sda1 mappában :whaaa: Próbáld meg így! hátha :)
Más: Nokia C6 tesztnél olvastam egy mondatot ami nagyon megtetszett :D
"Nagy kérdés, hogy a Nokia másik projektje, a MeeGo mikor lesz piacképes, mert ha az láthatóan jobban sikerül, akkor lehet, hogy már nem sokat fognak vergődni a Symbiannal, hanem szép lassan hagyják kimúlni, hogy aztán évek múlva egy finn faluban szobrot emelhessenek annak az operációs rendszernek, amely gyakorlatilag életre hívta az okostelefon kategóriáját."
Motyon írta:nah új problémám van. beszart a tv-out. nem működik, pedig 2 kábelem is van, egyikkel sem. de eddig működött. :/ valaki találkozott már ilyen problémával? :(
Nekem TV out NTSC-re van állítva. PAL formátummal nem működik. Gyári beállítás pedig PAL-ra van állítva, lehetséges hogy backup nélküli reflash-nél nem állítottad át ;)
"apt-get moo" ;)
mester55
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia N86 8MP
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: mester55 »

Sziasztok! Honnan lehet letölteni a magyar nyelvet hozzá? és hogy tudom feltelepíteni?? előre is thx
19790624
1. szint
1. szint
Készüléktípus: N900
Has thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: 19790624 »

mester55 írta:Sziasztok! Honnan lehet letölteni a magyar nyelvet hozzá? és hogy tudom feltelepíteni?? előre is thx
Ezt a hozzászólást sztem töröld ki gyorsan mert lenyelnek keresztbe!!! :lol: :lol: :lol: százszor leírták már itt de inkább többször!
Szellei
3. szint
3. szint

19790624 írta:
mester55 írta:Sziasztok! Honnan lehet letölteni a magyar nyelvet hozzá? és hogy tudom feltelepíteni?? előre is thx
Ezt a hozzászólást sztem töröld ki gyorsan mert lenyelnek keresztbe!!! :lol: :lol: :lol: százszor leírták már itt de inkább többször!
leirtam egy oldalla visszabb! add hozza az extra katalogusokat, es le tudod tolteni a magyar nyelvet. extra katalogushoz ne legy lusta guglizni, + a forumba is le van irva 100szor! Ha pedig megis bamba vagy, zalkass privat uzibe es segitek! (de ne ez legyen az elsodleges!) Udv!
Más: http://nokiaprogramok.hu/modules.php?name=hirek&id=1069
Andy az álmod lassan-lassan beteljesedik. Vagy nem te mondtad hogy legközelebbi készüléked Intel Atom procis lesz? :P :D
"apt-get moo" ;)
Motyon
1. szint
1. szint
Készüléktípus: N95 8GB

Hozzászólás Szerző: Motyon »

Andy1210 írta:reboot nem oldja meg?
még a reflash sem :/
Szellei
3. szint
3. szint

Motyon írta:
Andy1210 írta:reboot nem oldja meg?
még a reflash sem :/
Hallod...ha már az n900-ba egy hajszál másfele áll te egyből reflasheled?! Próbáltad egyáltalán amit én írtam? :lol:
"apt-get moo" ;)
Andy1210
3. szint
3. szint
Készüléktípus: Lumia 535 + Lumia 950XL
Been thanked: 17 times
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Andy1210 »

Szellei írta: Andy az álmod lassan-lassan beteljesedik. Vagy nem te mondtad hogy legközelebbi készüléked Intel Atom procis lesz? :P :D
De bizony :D
Olvastam én is. Előbb utóbb biztos bejönnek ezek az atom procis cumók, de inkább utóbb. Reménykedek, hogy előbb :)
Nokia N900 Tudástár!
Facebook csoport: Nokia N900 HUN
Necc
2. szint
2. szint
Készüléktípus: N900 + E63 + BH503 +Venus5 GPS
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Necc »

Andy1210 írta:
Szellei írta: Andy az álmod lassan-lassan beteljesedik. Vagy nem te mondtad hogy legközelebbi készüléked Intel Atom procis lesz? :P :D
De bizony :D
Olvastam én is. Előbb utóbb biztos bejönnek ezek az atom procis cumók, de inkább utóbb. Reménykedek, hogy előbb :)

Mindaddig amig az atom proci + intel chipset 15x annyit zabal mint egy ARM alapu SOC, es hir sincs arrol, hogy az Intel barmilyen fogyasztascsokkento akarmit is elert volna - az utobbi lesz a biztos, a legbiztosabb pedig a soha.
A normális világ elleni védekezésül hülyékkel veszem körbe magam!
Flashhh
1. szint
1. szint
Has thanked: 2 times
Been thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: Flashhh »

Andy1210
3. szint
3. szint
Készüléktípus: Lumia 535 + Lumia 950XL
Been thanked: 17 times
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Andy1210 »

Necc írta: Mindaddig amig az atom proci + intel chipset 15x annyit zabal mint egy ARM alapu SOC, es hir sincs arrol, hogy az Intel barmilyen fogyasztascsokkento akarmit is elert volna - az utobbi lesz a biztos, a legbiztosabb pedig a soha.
előbb lesz mint hinnéd :)
http://www.hwsw.hu/hirek/44503/intel-mo ... ablet.html
régi hír, ez amiről írnak kb 4szer annyit fogyaszt mint az ARM, de azt hiszem ez már haladás :)

2011-ben jön a Medfield kódnevű 32nm-es cumó, azthiszem az ütni fog :) (Ez is olvasható a cikkben a végén...)
Nokia N900 Tudástár!
Facebook csoport: Nokia N900 HUN
Válasz küldése

Vissza: “N-széria”