Nokia N97
- gyugyobacsi76
- Újonc
- Készüléktípus: n97 white v20
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: Nokia N97
Ma felraktam az új maps 3.4 beta-t. Ebben már wifi-vel is működik a helymeghatározás!
Sőt az ovisok annyira tutira mennek, hogy a gps jel indikátor már meg sem jelenik a képernyőn...
Nagyon kíváncsi vagyok, azt igérik, hogy pontosabb lesz a pozícionálás. Na mondjuk az már ránk fért: a múltkor mentem vagy 10 km-t az M7-es mellett a szántásban ( gps szerint ).
Azt tudja valaki, hogy sima térkép módban csak akkor forog a kép, ha kalibrálom az iránytűt? Nem lehet ezt valahogy kijátszani? Kicsit nehéz forgatni a cuccot, ha egy töltő + egy videokábel áll ki belőle...
Sőt az ovisok annyira tutira mennek, hogy a gps jel indikátor már meg sem jelenik a képernyőn...
Nagyon kíváncsi vagyok, azt igérik, hogy pontosabb lesz a pozícionálás. Na mondjuk az már ránk fért: a múltkor mentem vagy 10 km-t az M7-es mellett a szántásban ( gps szerint ).
Azt tudja valaki, hogy sima térkép módban csak akkor forog a kép, ha kalibrálom az iránytűt? Nem lehet ezt valahogy kijátszani? Kicsit nehéz forgatni a cuccot, ha egy töltő + egy videokábel áll ki belőle...
elég sz@rul nézel ki! ISZOL TE RENDESEN?
- axlfsi
- 2. szint
- Készüléktípus: SGS
- Has thanked: 5 times
- Been thanked: 7 times
Na azt sajnalom ha levettek a keprol a GPS jelerosseg ikonjat. Fel sem rakom akkor egyelore ...
Bezke 4.2 XXJVP KERNEL: TEGRAK build 24 -> OC: valtozo (1-1.2Ghz)
" ... Begbie didn't do drugs either. He just did people ... "
" ... Begbie didn't do drugs either. He just did people ... "
-
- Újonc
- Készüléktípus: N97
Program
Sziasztok!
Másodszorra találkozok olyan hibával, hogy a telefon telepítésnél az alábbi hibaüzit dobja ki: "Szükséges alkalmazás hozzáférés nincs megadva"
Az egyik ilyen volt a ThemeDY nevezetű program most meg az Xplore új verziója írta ki. Természetesen szignózva volt mind2 és az alkalmazás kezelőben "telepítés: mind" be van állítva....
Próbáltam máshová telepíteni (telefon, belső memó, sd) Ugyanaz a hiba. Ötlete van valakinek? /Ha számít T-s telcsi 20as szoft h@ck nincs/
Másodszorra találkozok olyan hibával, hogy a telefon telepítésnél az alábbi hibaüzit dobja ki: "Szükséges alkalmazás hozzáférés nincs megadva"
Az egyik ilyen volt a ThemeDY nevezetű program most meg az Xplore új verziója írta ki. Természetesen szignózva volt mind2 és az alkalmazás kezelőben "telepítés: mind" be van állítva....
Próbáltam máshová telepíteni (telefon, belső memó, sd) Ugyanaz a hiba. Ötlete van valakinek? /Ha számít T-s telcsi 20as szoft h@ck nincs/
- cecinho
- 2. szint
- Készüléktípus: N97 Black
zolee5555 írta:Sziasztok!
Gondolom az xplore crack-elt, ezért nem tud a rendszermappákba írni, azaz a Hack-el van a bibi.
De ha a normál eredeti xplore-t teszed fel, hiba nélkül felmegy
Másik megoldás a Hack
SGS2
-
- Újonc
- Készüléktípus: N97
cecinho írta:zolee5555 írta:Sziasztok!
Gondolom az xplore crack-elt, ezért nem tud a rendszermappákba írni, azaz a Hack-el van a bibi.
De ha a normál eredeti xplore-t teszed fel, hiba nélkül felmegy
Másik megoldás a Hack
Így van, persze crackelt.
Köszönöm a gyors választ ettől féltem....mármint, hogy h@ck-elni kéne a telcsit. Csak ne félnék tőle.....
Köszönöm mégegyszer a gyors választ!
- ManOnFire
- 1. szint
- Készüléktípus: N958G+N8DG
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 1 time
hali! Tényleg ilyen egyszerü a hack, el tudom vele rontani a telot? Esetleg érdemes várni a hellooxra vagy az már nem lesz mert van ez a másik "nekem a helloox az szimpibb"? Windows 7 em van az nem akadály? Egyre inkább hivogat hogy csináljam meg:).
navfirm-ben 2 lehetöség van magyar fekete n97hez söt mindegyikhez melyik a jó???
Ui.: Nem tudtam kivárni a választ! Megprobáltam elöször nem sikerült, gondolom azért mert a legujabb phoenix-el probáltam!
És most igen ledobtam láncaim, élvezem a szabadság izét!! Egy baj van ez a késöbbiekben még több kérdést von magaután.)
navfirm-ben 2 lehetöség van magyar fekete n97hez söt mindegyikhez melyik a jó???
Ui.: Nem tudtam kivárni a választ! Megprobáltam elöször nem sikerült, gondolom azért mert a legujabb phoenix-el probáltam!
És most igen ledobtam láncaim, élvezem a szabadság izét!! Egy baj van ez a késöbbiekben még több kérdést von magaután.)
-
- Újonc
- Készüléktípus: nokia n97
bobyn958 írta:hali! Tényleg ilyen egyszerü a hack, el tudom vele rontani a telot? Esetleg érdemes várni a hellooxra vagy az már nem lesz mert van ez a másik "nekem a helloox az szimpibb"? Windows 7 em van az nem akadály? Egyre inkább hivogat hogy csináljam meg:).
Csak ezzel lehet h bukot a garanciad...
En is ezert nem csinalom meg rajta a hacket varok amig vmi konnyebb gyorsabb es ganranciat befojasolatlan otletek vagy tesztelt hackek nem lesznek.
- ferret
- Fő moderátor
- Készüléktípus: RedmiNote4+250 old nokia
- Nem: Férfi
- Has thanked: 112 times
- Been thanked: 348 times
Ettől nem bukta a garit, persze ha leformázza, mielőtt esetleg vissza kéne valami miatt vinni.
-
- 1. szint
- Készüléktípus: Nokia N97 Black
- Has thanked: 1 time
Üdv
Hogy tudok letörölni gyárilag telepített alkalmazásokat, ha azok nem jelennek meg az alkalmazáskezelőben? Ugyanis, ha fel akarok tenni egy másikat belőle, akkor nem engedi, mert már rajta van a telefonon. (Pl. Adobe PDF) Van egyáltalán erre lehetőség?
Hogy tudok letörölni gyárilag telepített alkalmazásokat, ha azok nem jelennek meg az alkalmazáskezelőben? Ugyanis, ha fel akarok tenni egy másikat belőle, akkor nem engedi, mert már rajta van a telefonon. (Pl. Adobe PDF) Van egyáltalán erre lehetőség?
- cecinho
- 2. szint
- Készüléktípus: N97 Black
Mivel gyárilag telepített alkalmazásokról van szó Hack nélkül nem tud hozzáférni a telepítő.Alcapone írta:Üdv
Egyetlen megoldás a Hack.
SGS2