Nálam is akörül van, ez normális, ha rajta van az OVI Maps, ami önmagában 9 MB-ot vesz el belőle.bobyn958 írta:Kösz! Sose jöttem volna rá, n95-ön volt külön menüpont. Amenü animálást valaki probálta nekem nem megy, feltettem a pythonpower-t meg a Animation_Men_Plus progit fut is de valamiért nem csinálja az animálás. A C: a 73-ból 26 mega elég kevésnek mondhato, hogy tudok felszabaditani? Pedig direkt nem tettem rá semmit amit nem muszáj.
Nokia N97
- Macika
- 6. szint
- Készüléktípus: Huawei P30 Pro 8 256
- Nem: Férfi
- Has thanked: 321 times
- Been thanked: 605 times
Re: Nokia N97
-
- 3. szint
- Készüléktípus: Samsung Galaxy S8+
- Has thanked: 51 times
- Been thanked: 32 times
Nekem a legújabb volt fenn és nem volt vele semmi gond.zola- írta:Ndrive navigációt használ valaki? Ha igen melyik verziót? Jól működik az n97-en?
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia N900
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Nekem sose volt jó. Akadozott, lefagyott, újra kellett indítani. Lehet, hogy a legújabb (jogtiszta) jó lett volna, de meguntam, használtam inkább a Garmint és a Maps-et.nylacika írta:Nekem a legújabb volt fenn és nem volt vele semmi gond.zola- írta:Ndrive navigációt használ valaki? Ha igen melyik verziót? Jól működik az n97-en?
- greg1985
- Újonc
- Készüléktípus: N900 + 16gb kingston
Én 3 hónapja raktam fel és nagyon tetszik! Eddig csak a garminra esküdtem de úgy látom ez jobb! Még nem fagyott le, nem lépett ki, stabil.zola- írta:Ndrive navigációt használ valaki? Ha igen melyik verziót? Jól működik az n97-en?
verzió: 3.5.27
-
- Újonc
- Készüléktípus: nokia n97 mini
Sziasztok!Necc írta:Vagy hosszan tartod az ujjad az egyik üres terület felett, és akkor meg fog jelenni egy menü, onnan is kiválaszthatod... De hát a jelek szerint a használati utasítás elolvasása a mai napig luxuscikk.csokka írta:pont úgy ahogy az összes többi widget-et, főképernyő/opciók/tartalom szerkesztése, rányomsz arra a felületre ahová akarod, és tartalom hozzáadása...TpS írta:Próbálta már valaki a Coming Next programot? Ha működik valakinek, elmondaná a trükköt, hogyan lehet a főképernyőre varázsolni? Köszi!
Én elolvastam a leírást:-) és próbálgatom is, de a listában, ami feljön, nem szerepel az, amit behoznék (a quickoffice-t szeretném).
Erre mit javasoltok?
Köszönöm!
-
- 3. szint
- Készüléktípus: Samsung Galaxy S8+
- Has thanked: 51 times
- Been thanked: 32 times
Valószínű azért, mert az nem widget alkalmazás. Azt a parancsikonsávban tudod beszúrni gyorsindító ikonként.Amy írta:Sziasztok!
Én elolvastam a leírást:-) és próbálgatom is, de a listában, ami feljön, nem szerepel az, amit behoznék (a quickoffice-t szeretném).
Erre mit javasoltok?
Köszönöm!
- Macika
- 6. szint
Stabil-stabil, de a térképek...greg1985 írta:Én 3 hónapja raktam fel és nagyon tetszik! Eddig csak a garminra esküdtem de úgy látom ez jobb! Még nem fagyott le, nem lépett ki, stabil.zola- írta:Ndrive navigációt használ valaki? Ha igen melyik verziót? Jól működik az n97-en?
A Garminhoz és az OVI Mapshoz képest sajnos nagyon foghíjas kishazánk belőle, legalábbis tapasztalataim szerint. Avagy van változás? Van friss térkép?
Mert hiába stabil és szimpatikus egy keretprogram, ha az adatbázis hozzá hiányos vagy elavult...
- Damir
- Kiemelt 6. szint
- Has thanked: 48 times
- Been thanked: 349 times
Van TopMap-os Mo térkép, annál nem nagyon van részletesebbMacika írta:Stabil-stabil, de a térképek...greg1985 írta:Én 3 hónapja raktam fel és nagyon tetszik! Eddig csak a garminra esküdtem de úgy látom ez jobb! Még nem fagyott le, nem lépett ki, stabil.zola- írta:Ndrive navigációt használ valaki? Ha igen melyik verziót? Jól működik az n97-en?
A Garminhoz és az OVI Mapshoz képest sajnos nagyon foghíjas kishazánk belőle, legalábbis tapasztalataim szerint. Avagy van változás? Van friss térkép?
Mert hiába stabil és szimpatikus egy keretprogram, ha az adatbázis hozzá hiányos vagy elavult...
Ha jól tudom Garmin is TopMap-ot használ itthon, az iGO meg tuti
- Macika
- 6. szint
Akkor meglesem.Damir88 írta:Van TopMap-os Mo térkép, annál nem nagyon van részletesebb
Többször próbáltam már, de mindig a térkép vetett vissza az örömben!