Jókor szólnak, amikor már vettem egy ilyet...ferret írta:Nokia: elrontottuk a csúcsmobilt!
http://www.mobilport.hu/pda_pna_hirek/2 ... ucsmobilt/
Nokia N97
- Macika
- 6. szint
- Készüléktípus: Huawei P30 Pro 8 256
- Nem: Férfi
- Has thanked: 321 times
- Been thanked: 605 times
Re: Nokia N97
- tobiasv
- 1. szint
- Készüléktípus: I9100 Galaxy S2
- Has thanked: 0
- Been thanked: 1 time
ezeket is vissza kéne hívni mint a Toyotákat+kárpótlás a sok kinlódásért.ferret írta:Nokia: elrontottuk a csúcsmobilt!
Amint megjavult becserélem egy omnia II.-re
Bezke ultra ics 2.1
- greg1985
- Újonc
- Készüléktípus: N900 + 16gb kingston
- Been thanked: 0
Szerintem sok mindentől függ, én csak a saját szokásaimból tudok ki indúlni és abbol h pár éve milyen tapasztalataim vannak.bobyn958 írta:Hali! Valaki azt mondja meg nekem érdemes e feltenni a garmint vagy elég a gyári maps, most ez tényleg ingyenes mert nekem azt irta 90 napos a licenc? Következö, hogy a távolságmérő mire jó lehet valamire használni? köszi
A gyári maps al nekem nem voltak jó tapasztalataim, de én mindig csak vezetéshez használok gps-t, és szerintem abban a garmin messze a legjobb. De kb 3-4 hónapja tesztelem az ndrive -ot és nagyon tetszik! Mindkettőt tudom ajánlani!
-
- 3. szint
- Készüléktípus: Samsung Galaxy S8+
- Has thanked: 51 times
- Been thanked: 32 times
Nem fogod megbánni!tobiasv írta:ezeket is vissza kéne hívni mint a Toyotákat+kárpótlás a sok kinlódásért.ferret írta:Nokia: elrontottuk a csúcsmobilt!
Amint megjavult becserélem egy omnia II.-re
- ManOnFire
- 1. szint
- Készüléktípus: N958G+N8DG
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 1 time
greg1985 írta:Szerintem sok mindentől függ, én csak a saját szokásaimból tudok ki indúlni és abbol h pár éve milyen tapasztalataim vannak.bobyn958 írta:Hali! Valaki azt mondja meg nekem érdemes e feltenni a garmint vagy elég a gyári maps, most ez tényleg ingyenes mert nekem azt irta 90 napos a licenc? Következö, hogy a távolságmérő mire jó lehet valamire használni? köszi
A gyári maps al nekem nem voltak jó tapasztalataim, de én mindig csak vezetéshez használok gps-t, és szerintem abban a garmin messze a legjobb. De kb 3-4 hónapja tesztelem az ndrive -ot és nagyon tetszik! Mindkettőt tudom ajánlani!
Köszi! Erre még egyiket sem tettem fel, de kiprobáltam a gyárit és meg lepödtem! A korház vastag falain keresztül is 1perc alatt talál jelet, igaz használni még nem volt alkalmam. De a Távolságmérő az mire jó, melyik menübe lehet állitani, nem találom sehol? Nem tom én egyenlöre tökéletesen meg vagyok elégedve a teloval! Pontosabban 3 hiba idegesit kicsit: a böngészöben görgetem az nkp-t és "eltünik" nem mindig tudja betölteni a lentebb lévő dolgokat, a másik hogy a menüben nem a görgetösávra kell bökni hanem mellé "nem értem mért ily pontatlan", meg lassan tölti a fotokat de ennyi egyenlöre! Nekem összeségében bejön!
- Segal
- Admin segéd
- Has thanked: 119 times
- Been thanked: 747 times
Az értékelendő hogy beismerték de az már vicces hogy 1 év kellett hogy erre rájöjjenek nekem pár nap tesztelés is elég volt anno...Macika írta:Jókor szólnak, amikor már vettem egy ilyet...ferret írta:Nokia: elrontottuk a csúcsmobilt!
Ez inkább amolyan marketingduma amit anno a mininél is elsütöttek. A sima nem volt az igazi de majd a mininél nem lesz hiba. Erre én is találtam meg pár tag is. Mostmeg hogy a sima ugyan hibás volt de majd a symbian^3-ban nem lesz. Hiszem ha látom de tutira lesz abban is
- Macika
- 6. szint
Ám a Symbian ^3 nem lesz kompatibilis az N97-tel...Segal írta:Az értékelendő hogy beismerték de az már vicces hogy 1 év kellett hogy erre rájöjjenek nekem pár nap tesztelés is elég volt anno...Macika írta:Jókor szólnak, amikor már vettem egy ilyet...ferret írta:Nokia: elrontottuk a csúcsmobilt!
Ez inkább amolyan marketingduma amit anno a mininél is elsütöttek. A sima nem volt az igazi de majd a mininél nem lesz hiba. Erre én is találtam meg pár tag is. Mostmeg hogy a sima ugyan hibás volt de majd a symbian^3-ban nem lesz. Hiszem ha látom de tutira lesz abban is
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Macika 2010-02-25 csüt. 19:42:10-kor.
- Segal
- Admin segéd
- Has thanked: 119 times
- Been thanked: 747 times
Én egy szóval nem írtam hogy kompatibilis lesz vele /bár nemhivatalosan főzött formába lehet hogy sokmindent áthoznak/ csak hogy mostmeg nagyon azt emlegetik. Akkor hogy egyértelmű legyen mindenkinek a 3 után meg azt mondják majd na jó ebbe is lett hiba de a 4 mostmár tényleg nagyon durva és hibátlanMacika írta: Ám a Symbian ^3 nem lesz kompatibilis az N97-tel...
- Macika
- 6. szint
Nem is úgy értettem, hogy mondtad volna...Segal írta:Én egy szóval nem írtam hogy kompatibilis lesz vele /bár nemhivatalosan főzött formába lehet hogy sokmindent áthoznak/ csak hogy mostmeg nagyon azt emlegetik. Akkor hogy egyértelmű legyen mindenkinek a 3 után meg azt mondják majd na jó ebbe is lett hiba de a 4 mostmár tényleg nagyon durva és hibátlanMacika írta: Ám a Symbian ^3 nem lesz kompatibilis az N97-tel...
Kicsit olyan a Nokia, mint a farkast kiáltó fiú. Most viszont már tényleg jó lesz!!!
-
- 2. szint
- Készüléktípus: Nokia Lumia 800
- Been thanked: 2 times
Macika írta:Nem is úgy értettem, hogy mondtad volna...Segal írta:Én egy szóval nem írtam hogy kompatibilis lesz vele /bár nemhivatalosan főzött formába lehet hogy sokmindent áthoznak/ csak hogy mostmeg nagyon azt emlegetik. Akkor hogy egyértelmű legyen mindenkinek a 3 után meg azt mondják majd na jó ebbe is lett hiba de a 4 mostmár tényleg nagyon durva és hibátlanMacika írta: Ám a Symbian ^3 nem lesz kompatibilis az N97-tel...
Kicsit olyan a Nokia, mint a farkast kiáltó fiú. Most viszont már tényleg jó lesz!!!
Sziasztok!
Nem, nem "rontott" el semmi a Nokia, előre megfontolt szándékkal paraméterezték így a 97-et.
Egyszerűen csak megtetszett nekik a Microsoft marketingfogása, azok is nagyon sikeresen sztárolták a Win7-et
a Wista kárára...