Nokia N97

Kizárólag Nokia N-szériával foglalkozó témák
Macika
6. szint
6. szint
Készüléktípus: Huawei P30 Pro 8 256
Nem: Férfi
Has thanked: 321 times
Been thanked: 605 times

Re: Nokia N97

Hozzászólás Szerző: Macika »

ferret írta:Nokia: elrontottuk a csúcsmobilt!

http://www.mobilport.hu/pda_pna_hirek/2 ... ucsmobilt/
Jókor szólnak, amikor már vettem egy ilyet... :hmm2:
tobiasv
1. szint
1. szint
Készüléktípus: I9100 Galaxy S2
Has thanked: 0
Been thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: tobiasv »

ezeket is vissza kéne hívni mint a Toyotákat+kárpótlás a sok kinlódásért. :duhos2:

Amint megjavult becserélem egy omnia II.-re :ras:
Bezke ultra ics 2.1
greg1985
Újonc
Újonc
Készüléktípus: N900 + 16gb kingston
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: greg1985 »

bobyn958 írta:Hali! Valaki azt mondja meg nekem érdemes e feltenni a garmint vagy elég a gyári maps, most ez tényleg ingyenes mert nekem azt irta 90 napos a licenc? Következö, hogy a távolságmérő mire jó lehet valamire használni? köszi
Szerintem sok mindentől függ, én csak a saját szokásaimból tudok ki indúlni és abbol h pár éve milyen tapasztalataim vannak.
A gyári maps al nekem nem voltak jó tapasztalataim, de én mindig csak vezetéshez használok gps-t, és szerintem abban a garmin messze a legjobb. De kb 3-4 hónapja tesztelem az ndrive -ot és nagyon tetszik! Mindkettőt tudom ajánlani!
nylacika
3. szint
3. szint
Készüléktípus: Samsung Galaxy S8+
Has thanked: 51 times
Been thanked: 32 times

Hozzászólás Szerző: nylacika »

tobiasv írta:

ezeket is vissza kéne hívni mint a Toyotákat+kárpótlás a sok kinlódásért. :duhos2:

Amint megjavult becserélem egy omnia II.-re :ras:
Nem fogod megbánni!
ManOnFire
1. szint
1. szint
Készüléktípus: N958G+N8DG
Has thanked: 1 time
Been thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: ManOnFire »

greg1985 írta:
bobyn958 írta:Hali! Valaki azt mondja meg nekem érdemes e feltenni a garmint vagy elég a gyári maps, most ez tényleg ingyenes mert nekem azt irta 90 napos a licenc? Következö, hogy a távolságmérő mire jó lehet valamire használni? köszi
Szerintem sok mindentől függ, én csak a saját szokásaimból tudok ki indúlni és abbol h pár éve milyen tapasztalataim vannak.
A gyári maps al nekem nem voltak jó tapasztalataim, de én mindig csak vezetéshez használok gps-t, és szerintem abban a garmin messze a legjobb. De kb 3-4 hónapja tesztelem az ndrive -ot és nagyon tetszik! Mindkettőt tudom ajánlani!

Köszi! Erre még egyiket sem tettem fel, de kiprobáltam a gyárit és meg lepödtem! A korház vastag falain keresztül is 1perc alatt talál jelet, igaz használni még nem volt alkalmam. De a Távolságmérő az mire jó, melyik menübe lehet állitani, nem találom sehol? Nem tom én egyenlöre tökéletesen meg vagyok elégedve a teloval! Pontosabban 3 hiba idegesit kicsit: a böngészöben görgetem az nkp-t és "eltünik" nem mindig tudja betölteni a lentebb lévő dolgokat, a másik hogy a menüben nem a görgetösávra kell bökni hanem mellé "nem értem mért ily pontatlan", meg lassan tölti a fotokat de ennyi egyenlöre! Nekem összeségében bejön!
Segal
Admin segéd
Admin segéd
Has thanked: 119 times
Been thanked: 747 times

Hozzászólás Szerző: Segal »

Macika írta:

Az értékelendő hogy beismerték de az már vicces hogy 1 év kellett hogy erre rájöjjenek nekem pár nap tesztelés is elég volt anno... :D
Ez inkább amolyan marketingduma amit anno a mininél is elsütöttek. A sima nem volt az igazi de majd a mininél nem lesz hiba. Erre én is találtam meg pár tag is. Mostmeg hogy a sima ugyan hibás volt de majd a symbian^3-ban nem lesz. Hiszem ha látom de tutira lesz abban is :mrgreen:
Macika
6. szint
6. szint

Segal írta:
Macika írta:

Az értékelendő hogy beismerték de az már vicces hogy 1 év kellett hogy erre rájöjjenek nekem pár nap tesztelés is elég volt anno... :D
Ez inkább amolyan marketingduma amit anno a mininél is elsütöttek. A sima nem volt az igazi de majd a mininél nem lesz hiba. Erre én is találtam meg pár tag is. Mostmeg hogy a sima ugyan hibás volt de majd a symbian^3-ban nem lesz. Hiszem ha látom de tutira lesz abban is :mrgreen:
Ám a Symbian ^3 nem lesz kompatibilis az N97-tel... :(
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Macika 2010-02-25 csüt. 19:42:10-kor.
Segal
Admin segéd
Admin segéd
Has thanked: 119 times
Been thanked: 747 times

Hozzászólás Szerző: Segal »

Macika írta: Ám a Symbian ^3 nem lesz kompatibilis az N97-tel... ;)
Én egy szóval nem írtam hogy kompatibilis lesz vele /bár nemhivatalosan főzött formába lehet hogy sokmindent áthoznak/ csak hogy mostmeg nagyon azt emlegetik. Akkor hogy egyértelmű legyen mindenkinek a 3 után meg azt mondják majd na jó ebbe is lett hiba de a 4 mostmár tényleg nagyon durva és hibátlan :laugh:
Macika
6. szint
6. szint

Segal írta:
Én egy szóval nem írtam hogy kompatibilis lesz vele /bár nemhivatalosan főzött formába lehet hogy sokmindent áthoznak/ csak hogy mostmeg nagyon azt emlegetik. Akkor hogy egyértelmű legyen mindenkinek a 3 után meg azt mondják majd na jó ebbe is lett hiba de a 4 mostmár tényleg nagyon durva és hibátlan :laugh:
Nem is úgy értettem, hogy mondtad volna...

Kicsit olyan a Nokia, mint a farkast kiáltó fiú. Most viszont már tényleg jó lesz!!! :)
renee7
2. szint
2. szint
Készüléktípus: Nokia Lumia 800
Been thanked: 2 times

Hozzászólás Szerző: renee7 »

Macika írta:
Segal írta:
Nem is úgy értettem, hogy mondtad volna...

Kicsit olyan a Nokia, mint a farkast kiáltó fiú. Most viszont már tényleg jó lesz!!! :)

Sziasztok!

Nem, nem "rontott" el semmi a Nokia, előre megfontolt szándékkal paraméterezték így a 97-et.
Egyszerűen csak megtetszett nekik a Microsoft marketingfogása, azok is nagyon sikeresen sztárolták a Win7-et
a Wista kárára... ;) :)
Válasz küldése

Vissza: “N-széria”