Nokia N900

Kizárólag Nokia N-szériával foglalkozó témák
Szellei
3. szint
3. szint
Készüléktípus: Samsung Galaxy S II
Nem: Férfi
Has thanked: 8 times
Been thanked: 16 times

Re: Nokia N900

Hozzászólás Szerző: Szellei »

Motyon írta:hali
újraindul a telóm, nem tud bekapcsolni, ezért újra akarom flashelni. láttam itt a leírásban, hogy kell csinálni olyat, hogy RootFS Reflash. ez mi? hogy csináljam ezt meg? meg az is volt írva, hogy töltött legyen az akksi. hogy töltsem fel, ha nem tud töltödni, mert újraindul?
Ahogy le van írva, kövesd végig és semmi gond nem lesz! Én is így jártam a telefonommal 1 hét után, csak akkor még angol leírásból kellett megcsinálni.
"apt-get moo" ;)
Motyon
1. szint
1. szint
Készüléktípus: N95 8GB
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: Motyon »

Szellei írta:
újraindul a telóm, nem tud bekapcsolni, ezért újra akarom flashelni. láttam itt a leírásban, hogy kell csinálni olyat, hogy RootFS Reflash. ez mi? hogy csináljam ezt meg? meg az is volt írva, hogy töltött legyen az akksi. hogy töltsem fel, ha nem tud töltödni, mert újraindul?
Ahogy le van írva, kövesd végig és semmi gond nem lesz! Én is így jártam a telefonommal 1 hét után, csak akkor még angol leírásból kellett megcsinálni.
addig tudok eljutni, hogy Suitable USB device not found, waiting. ezen nem tud továbblépni, hiába csatlakoztatom a telót és nyomom az u betűt. nekem a telóm be se kapcsol, újraindul
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Motyon 2010-11-23 kedd 21:52:02-kor.
Necc
2. szint
2. szint
Készüléktípus: N900 + E63 + BH503 +Venus5 GPS
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Necc »

carlson írta:Sziasztok!
Az alábbi oldalt ajánlanám a figyelmetekbe,WebOs játékok N900-ra DEB. file formátumban:http://hotfile.com/list/979177/6f23368 Néhány játék igényelheti a libsdl-net kiegészítőt amely elérhető itt:http://www.marceloeduardo.com/maemo2.0/ ... _armel.deb Tesztelve és működik:HeroOfSparta,HAWK,Assassins,NOVA.Nem igényelnek semmilyen trükközést,Alk. kezelővel telepíthetőek,nem kell fel és lecsatolni a mappájukat.Jó szórakozást! :szia:(Természetesen a Preenv és OpenGLES1 program szükséges a működésükhöz)
Es az onnan letoltheto virusokrol mar ne is beszeljunk!
(Backdoor.Win32.SdBot)

Csak ovatosan a letoltott fajlokkal!
A normális világ elleni védekezésül hülyékkel veszem körbe magam!
Andy1210
3. szint
3. szint
Készüléktípus: Lumia 535 + Lumia 950XL
Been thanked: 17 times
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Andy1210 »

Motyon írta: addig tudok eljutni, hogy Suitable USB device not found, waiting. ezen nem tud továbblépni, hiába csatlakoztatom a telót és nyomom az u betűt. nekem a telóm be se kapcsol, újraindul
kikapcsolt állapotban kell rádugni, mielőtt rádugod nyomd az u-t, dugd rá, de közben ne engedd el az u-t. Addig nyomd amíg el nem indul a flashelés!
Ha 64bites win7ed van ne próbálkozz, mert nem fog menni!
Nokia N900 Tudástár!
Facebook csoport: Nokia N900 HUN
Andy1210
3. szint
3. szint
Készüléktípus: Lumia 535 + Lumia 950XL
Been thanked: 17 times
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Andy1210 »

joember írta:Segítsetek pls.

Amikor elhúzom a kamera lencsevédőjét, műveleti hibára hivatkozva azonnal kilép és így nem tudom használni a fényképezőt. Mi lehet a gondja? Mielőtt ez előjött nem telepítettem rá semmit...:S!

Előre is köszi.
telepítsd fel az Enhanced Linux kernel for power users csomagot, majd indítsd újra a telefont. Ha ezek után sem megy, akkor telepítsd fel a rootsh csomagot, ha még nincs fent, majd xterm-ben add ki az alábbi parancsokat (előbb lépj ki az alkalmazáskezelőből, ha benne lennél):

Kód: Egész kijelölése

sudo gainroot
apt-get update
apt-get upgrade
ez frissíti a telepített csomagokat, ez elképzelhető, hogy segíteni fog!
Ha mégsem segítene, akkor lehet hogy fájlrendszer hiba lesz.
Nokia N900 Tudástár!
Facebook csoport: Nokia N900 HUN
Szellei
3. szint
3. szint

Motyon írta:
Szellei írta:
addig tudok eljutni, hogy Suitable USB device not found, waiting. ezen nem tud továbblépni, hiába csatlakoztatom a telót és nyomom az u betűt. nekem a telóm be se kapcsol, újraindul
Elég mezei gyereknek kell ahhoz lenni, aki nem érti meg hogy mi az az update mode... Mindenhol nagy betűkkel írják, hogy KIKAPCSOLOD a telefont, MEGNYOMOD AZ U betűt és csatlakoztatod, majd vársz míg MEGJELENIK A JOBB FELSŐ SAROKBA AZ USB IKON!!! Ha ezt a 3 lépést megteszed, még csak véletlen se fog megpróbálni bekapcsolni a telefonod, mivel update módba kapcsol. Ha ennyi nem megy akkor sajnálom :(
http://www.youtube.com/watch?v=Kqgh5fhmfBY 3:30-tól láthatod. Ha nem követed a leírtakat hiába segít akárki :(
"apt-get moo" ;)
Motyon
1. szint
1. szint

nem mondtam hogy nem csináltam meg a leírtakat, hanem arról van szó hogy nálam ez nem működik. a telefon ki van kapcsolva. MEGNYOMOM AZ U betűt, rádugom a kábelt, megjelenik világítás nélkül a nokia felirat, a sarokban NEM jelenik meg semmilyen USB IKON!!! hanem újraindul a telefon, többször is rezeg mint a hülye.
egyszer hallottam hogy hangot adott ki a gép, mint amikor pendriveot dugok be és megjelent egy olyan hogy NOKIA USB ROM telepítése sikertelen volt.
Motyon
1. szint
1. szint

most vettem utoljára nokiát az biztos. tudtok mondani boltot, vagy helyet ahol újra tudják nekem flashelni? aztán gyorsan eladom... hátha van olyan nemnormális aki megveszi.
Szellei
3. szint
3. szint

Az U gombot addig kell nyomni míg jobb felső sarokban meg nem jelenik az ikon. Ha nem jelenik meg próbáld meg más gépén! Nekem az otthoni asztali gépemen az USB szarakodik. Régen felismerte, de mikor másoltam rá csak 1 megával másolt, utána feltelepítettem az USB 2.0 funkcióját, azóta másol 15megával viszont nem ismeri fel flashelésnél. Szerencsémre van egy laptopom amin hiba nélkül működik.
Attól hogy te nem boldogulsz vele, még nem a telefon a szar. Régebben nekem is hetente flashelni kellett, most viszont 2hónapja volt utoljára :) Tanul az ember a hibáiból! ;)
Más: http://www.youtube.com/watch?v=j9mOuTYMRvA& ;)
"apt-get moo" ;)
Lacaboy
Újonc
Újonc
Készüléktípus: N900
Has thanked: 1 time
Been thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: Lacaboy »

Sziasztok.

Erről vki tud vmit: http://nokia-n900.com/store/solar-charg ... ping-1050/

Érdemes megvenni??Mert ennyiért megérné...
Válasz küldése

Vissza: “N-széria”