Úgy látszott, hogy kihagyja helyét a belső hangszórónak de le kell venni a fóliából azt a részt

A szervizbe a srác is alig vette észre, de most már minden rendben.
Kicsi lassú a telefon, de minden oké vele.
Nekem nagyon tetszik!
LOLNorbygyerek írta:Bevittem szervizbe. Az utángyártott fólia volt a baja amit a kijelzőre vettem.
Úgy látszott, hogy kihagyja helyét a belső hangszórónak de le kell venni a fóliából azt a részt![]()
A szervizbe a srác is alig vette észre, de most már minden rendben.
Kicsi lassú a telefon, de minden oké vele.
Nekem nagyon tetszik!
A helyedben már holnap vinném a szervízbe!darkblue18 írta:sziasztok
2010.10.25-én vásároltam egy t-mobilos minit
az elmúlt időszakban egyre több vele a problémám és nem tudom mitévő legyek, vigyem szervízbe...???
problémák:
-hibaüzenetek:a memória megtelt, hiba a biztonsági modulban, rendszerhiba(ha a zenetárban frissíteni akarok vagy ha a *#0000# ütöm be)
-hívások után egyre gyakrabban indul újra
-a kijelző bal sarkát ha megérintem pattogó hangot ad,eddig nem volt vele ilyen(idegesítő),olyan mintha levált volna belül valami és ha nyomom akkor hozzáér és visszaugrik
a készülék még egyszer sem volt leejtve,nem frissítettem itthon a szoftverét, telefon memória 180mb,e memóra szabad a 8gb-ból 300mb,
azt hittem ez egy teljesen jó darab már ami szinte hibamentes,mert hát nem most jelent meg a piacon...
mit javasoltok??? irány vele a szervízbe??
Ha nem kell neked a szolgáltatói net akkor töröld ki hozzáférési pontokat. Így nem tud rácsatlakozni.HypeeeR írta:Sziasztok!
1-1 alkalmazás hálózati hozzáférést kér. Ki lehet kapcsolni valahogy? Vagy be lehet állítani, hogy csak wifihez kapcsolódjon, és ne a mobilszolgáltatós nethez?
Nekem megy. csak kinyitom, belebökök a cimsorba es jo. reinstall?atkaq írta:Helló!
Feltettem az opera mini 10,1-est de nem tudom használni a lenyitható billetyűzetet csak azt ami a képernyőn megjelenik.Lehet valahogy használni a rendes billentyűzetet?