Nálam sem játszik hangot, csak ha átkonvertálom a filmet! Szedj le egy konvertáló programot és a hangot állítsd át mp3 formátumra!Extreme írta:szijasztok. letöltöttem EZT a SmartMovie-t. feltettem meg minden de se divx-es se mp4-es filmnél nincs rajta hang. próbáltam hogy átállítom némáról általánosra a telót de semmi. valakinek nincs ötlete hogy mit ronthattam el ? vagy egyáltalán mi lehet a baj ? előre is köszi a segítséget.
Nokia N97
-
- Újonc
- Készüléktípus: Samsung i9100
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: Nokia N97
- Macika
- 6. szint
- Készüléktípus: Huawei P30 Pro 8 256
- Nem: Férfi
- Has thanked: 321 times
- Been thanked: 605 times
Mondjuk az igaz, hogy az én avi-jaim, amiket telóra szánok, azok át vannak rakva 320 pixel szélességre, hogy ne foglaljanak annyi helyet. Ott pedig automatikus az mp3 hang, már csak a helykihasználtság miatt is.Szabo01 írta:Nálam sem játszik hangot, csak ha átkonvertálom a filmet! Szedj le egy konvertáló programot és a hangot állítsd át mp3 formátumra!Extreme írta:szijasztok. letöltöttem EZT a SmartMovie-t. feltettem meg minden de se divx-es se mp4-es filmnél nincs rajta hang. próbáltam hogy átállítom némáról általánosra a telót de semmi. valakinek nincs ötlete hogy mit ronthattam el ? vagy egyáltalán mi lehet a baj ? előre is köszi a segítséget.
AutoGK-val nem telik fél óránál többe egy átlagos PC-n egy 1,5 órás film átkonvertálása. Egy éjszaka batch üzemmódban meg tud csinálni rengeteg filmet.
- Extreme
- 1. szint
- Készüléktípus: hTC Desire HD
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
és te mien programmal szoktál konvertálni ? esetleg elküldenéd pm-be a nevét, vagy a linkjét ?Macika írta: Mondjuk az igaz, hogy az én avi-jaim, amiket telóra szánok, azok át vannak rakva 320 pixel szélességre, hogy ne foglaljanak annyi helyet. Ott pedig automatikus az mp3 hang, már csak a helykihasználtság miatt is.
AutoGK-val nem telik fél óránál többe egy átlagos PC-n egy 1,5 órás film átkonvertálása. Egy éjszaka batch üzemmódban meg tud csinálni rengeteg filmet.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Extreme 2010-02-07 vas. 13:37:35-kor.
- Macika
- 6. szint
Khmmmm, ott volt a hsz-ben, hogy AUTOGK.Extreme írta:és te mien programmal szoktál konvertálni ? esetleg elküldenéd pm-be a nevét, vagy a linkjét ?Macika írta: Mondjuk az igaz, hogy az én avi-jaim, amiket telóra szánok, azok át vannak rakva 320 pixel szélességre, hogy ne foglaljanak annyi helyet. Ott pedig automatikus az mp3 hang, már csak a helykihasználtság miatt is.
- Segal
- Admin segéd
- Készüléktípus: Samsung Galaxy S8+
- Has thanked: 119 times
- Been thanked: 747 times
légyszives ne offolj már nem az első eset hogy ebben a témában kérdezel nem a telefonhoz tartozó dolgot. Nézz át és győződj meg magad róla kinnvan a cikk róla. Az OFF témába meg is lett említve ott nyugodtan meg lehet beszélni de itt maradjunk az N97 nél. kösziExtreme írta:off sry de tényleg bezár smartnews ?
-
- 2. szint
- Készüléktípus: N8 N95 E60
- Has thanked: 40 times
- Been thanked: 6 times
Macika: Én akitől vettem akkor ő volt a tulajdonosa. ) Így jöhet hozzám bárki.Nem telefont adnék... Egyébként messziről van.
Axlfsi: Már a 8gb sem ér 40e-t.Eléggé lement az áruk az utóbbi pár hónapban -mint a legtöbb telefonnak-.
Én azt a phoenix-et nem csinálom meg itthon.Ha ott elszáll vagy box vagy szervíz.. Várok. Csak lesz egyszer erre is könnyen felrakható hack. )
Extreme: Egyszer azt hiszem már belinkeltem neked EZT a smartmoviet.
Nálam lejátsza a legtöbb avit.Egy kettőnél kér codec-et,de a többit lejátsza hanggal együtt. Van amelyik 700mb-os (torrent oldalakról) és akadásmentesen viszi.
Csakhát kód nélkül nem sokat ér az az 50-60perc..Így olyan mintha nem is lenne. :-// Megvenném legálisan is,max.3e-ért,de nem ennyi.
Viszont akinek már hackelve van a telefonja,szerencséje van.mert van már crack-elt smartmovie.
Axlfsi: Már a 8gb sem ér 40e-t.Eléggé lement az áruk az utóbbi pár hónapban -mint a legtöbb telefonnak-.
Én azt a phoenix-et nem csinálom meg itthon.Ha ott elszáll vagy box vagy szervíz.. Várok. Csak lesz egyszer erre is könnyen felrakható hack. )
Extreme: Egyszer azt hiszem már belinkeltem neked EZT a smartmoviet.
Nálam lejátsza a legtöbb avit.Egy kettőnél kér codec-et,de a többit lejátsza hanggal együtt. Van amelyik 700mb-os (torrent oldalakról) és akadásmentesen viszi.
Csakhát kód nélkül nem sokat ér az az 50-60perc..Így olyan mintha nem is lenne. :-// Megvenném legálisan is,max.3e-ért,de nem ennyi.
Viszont akinek már hackelve van a telefonja,szerencséje van.mert van már crack-elt smartmovie.
- Macika
- 6. szint
Nem tud olyan messziről lenni, hogy az KORREKT, TISZTA teló legyen.Elims írta:Macika: Én akitől vettem akkor ő volt a tulajdonosa. ) Így jöhet hozzám bárki.Nem telefont adnék... Egyébként messziről van.
-
- 1. szint
- Készüléktípus: E7
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 1 time
Sziasztok! Érdekes információ: talán emlékszik rá valaki, nekem a szervizben javítás után átírták a product code-omat, hogy rátegyék a legfrissebb (20-as) fw-t. Erről én mit sem tudtam, NSU-val frissítettem. Mondtátok, hogy nem kellett volna, mert ugrott a gari.
Véletlenül betévedtem egy másik Nokia képviseletre, és megkértem, nézzenek már utána, hogy van-e garancia-tiltás a telefonomon. És nincs. Mondták, ha bármi van, garanciajeggyel mehetek. Pedig még csak vissza sem írtam a PC-ot. Azt is mondták, hogy ne aggódjak, ez egy túlhaladott álláspont.
Véletlenül betévedtem egy másik Nokia képviseletre, és megkértem, nézzenek már utána, hogy van-e garancia-tiltás a telefonomon. És nincs. Mondták, ha bármi van, garanciajeggyel mehetek. Pedig még csak vissza sem írtam a PC-ot. Azt is mondták, hogy ne aggódjak, ez egy túlhaladott álláspont.