Nokia N97 mini

Kizárólag Nokia N-szériával foglalkozó témák
rkn90
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Nokia N97 mini
Has thanked: 1 time
Been thanked: 0

Re: Nokia N97 mini

Hozzászólás Szerző: rkn90 »

tarcsajana írta:Sziasztok! mindig idiota hibakkal zaklatlak titeket de kivancsi vagyok hogy elofordult e massal! A gyari mini headset tokeletesen szol csak a gombok nem mukodnek meg a kirofon sem es bedugaskor azt irja fejhallgato hasznaljam a telefonmikit. a párom 5230asában tokeletes es az 5230as fulese is a minibe de az feher:) mar probaltam aksit ki be de nem tudom mi lehet..szerintem a fules ment tonkre de nagyon vigyaztam ra es eddig nem is nagyon hasznaltam csak most jo lenne...az a furcsa hogy csak a gyari fules meg a mini nem szeretik csak egymast akarhogy cserélgetem minden fasza....ja főzött romom van..farkaslacis.köszi!
Szia!
Nekem is ez a helyzet a head-settel. Én azt vettem észre, hogy ha lassan dugom be a csatlakozót, akkor történik ez. Szóval szerintem próbáld meg gyorsan, határozottan bedugni.
joppi
Újonc
Újonc
Készüléktípus: N97 mini
Has thanked: 0

Hozzászólás Szerző: joppi »

Sziasztok. É 1 hete vettem az N97 minimet és idáig minden nagyon tökéletes vele.
Sőt, ma már filmet is raktam rá, és tökéletesen fut rajta a saját lejátszójával. :yes:
FormatFactory 2.60-al konvertáltam a filmet MPEG4-be..

Üdv.
tarcsajana
1. szint
1. szint
Has thanked: 8 times
Been thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: tarcsajana »

rkn90 írta:
tarcsajana írta:Sziasztok! mindig idiota hibakkal zaklatlak titeket de kivancsi vagyok hogy elofordult e massal! A gyari mini headset tokeletesen szol csak a gombok nem mukodnek meg a kirofon sem es bedugaskor azt irja fejhallgato hasznaljam a telefonmikit. a párom 5230asában tokeletes es az 5230as fulese is a minibe de az feher:) mar probaltam aksit ki be de nem tudom mi lehet..szerintem a fules ment tonkre de nagyon vigyaztam ra es eddig nem is nagyon hasznaltam csak most jo lenne...az a furcsa hogy csak a gyari fules meg a mini nem szeretik csak egymast akarhogy cserélgetem minden fasza....ja főzött romom van..farkaslacis.köszi!
Szia!
Nekem is ez a helyzet a head-settel. Én azt vettem észre, hogy ha lassan dugom be a csatlakozót, akkor történik ez. Szóval szerintem próbáld meg gyorsan, határozottan bedugni.

Köszi! dugtam én már mindenhogy de sehogy sem szereti:D majd beszaladok valami nokia boltba es kiprobaltatom masikkal..vagy ilyesmi... de amugy szoftverhiba nem lehet ugye?
rkn90
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Nokia N97 mini
Has thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: rkn90 »

Azt nem tudom, hogy lehet-e szoft hiba. Mindenesetre ha gyanakszol a füles hibájára, akkor vigyázz, ki ne csússz az 1 éves garancia-idejéből. (Mivel a tartozékokra csak 1 év van)
tarcsajana
1. szint
1. szint
Has thanked: 8 times
Been thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: tarcsajana »

rkn90 írta:Azt nem tudom, hogy lehet-e szoft hiba. Mindenesetre ha gyanakszol a füles hibájára, akkor vigyázz, ki ne csússz az 1 éves garancia-idejéből. (Mivel a tartozékokra csak 1 év van)
Van rá gari???basszus tényleg..! már megyek is....mekkora hülye vagyok:D
benf1984
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokis N97 mini

Hozzászólás Szerző: benf1984 »

Sziasztok!

Úgydöntöttem én is rakok a telcsimre egy főzött rom-ot, olyan kérdésem lenne hogy a Farkas Lacié vagy a Fecáé közül valamelyik kevésbé zabálja az akkut?
Illetve melyikről mik a tapasztalatok,melyik jobb,gyorsabb,használhatóbb?

Farkas Laciénál olvastam olyat hogy 80%-on megy a cpu,egyértelmű hogy ezzel gyorsabb a teló,de gondolom egyenes arányban van az akku nagyobb igénybevételével is......

Köszönöm!
HypeeeR
Újonc
Újonc

Hozzászólás Szerző: HypeeeR »

Sziasztok!

Most kaptam kézhez az N97 mini típusú telefonom. Olyan problémám lenne, hogy a GPS nem működik rajta. Frissítettem a térképet az OVI pc suite segítségével, de egyszerűen nem akar működni. Valakinek valami ötlet? :)

Válaszotokat előre is köszönöm:)

Üdv!
potter55
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Nokia N73
Nem: Férfi
Has thanked: 10 times
Been thanked: 551 times

Hozzászólás Szerző: potter55 »

HypeeeR írta:Sziasztok!

Most kaptam kézhez az N97 mini típusú telefonom. Olyan problémám lenne, hogy a GPS nem működik rajta. Frissítettem a térképet az OVI pc suite segítségével, de egyszerűen nem akar működni. Valakinek valami ötlet? :)

Válaszotokat előre is köszönöm:)

Üdv!
Kint szabad ég alatt próbáltál jelet fogni? Az első indításánál sokat kell várni, az lehet akár negyed óra is.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.

Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki. :)

Nokia mobilok zenei klipekben. :D
HypeeeR
Újonc
Újonc

Hozzászólás Szerző: HypeeeR »

Igen, mindent próbáltam :S frissítettem a térképet is, több mint fél órákat vártam a jelre különböző helyeken. 2szer sikerült jelet fogni, de azóta nem működik:S Ismerősömnek ugyanolyan típusú telefonja fél perc alatt megtalálja...ugyanazokkal a beállításokkal. Nokia szervíz lesz belőle szerintem. Más ötletem nincs.
Todo
5. szint
5. szint
Készüléktípus: Galaxy S7
Has thanked: 56 times
Been thanked: 444 times

Hozzászólás Szerző: Todo »

HypeeeR írta:Igen, mindent próbáltam :S frissítettem a térképet is, több mint fél órákat vártam a jelre különböző helyeken. 2szer sikerült jelet fogni, de azóta nem működik:S Ismerősömnek ugyanolyan típusú telefonja fél perc alatt megtalálja...ugyanazokkal a beállításokkal. Nokia szervíz lesz belőle szerintem. Más ötletem nincs.
A kollégámnak ugyan ez a problémája volt 5230-on! Teljesen tisztára raktuk a teloját (phoenix-szel újra raktuk a szoftvert, memóriakártyát leformáztuk) majd ezek után ment vissza minden ( térkép és egyebek) azóta kifogástalanul müködik nála minden!
Válasz küldése

Vissza: “N-széria”