Rompatcherantlac írta: azokat hol tudom megnézni hogy be vannak e kapcsolva?

viewtopic.php?f=64&t=26erdisrac írta:Sziasztok!
Valaki be tudná linkelni nekem azt a leírást amiben leírják, hogy lehet a product id-t kicserélni? Függetleníteni szeretnék mert szarakodik a telefon és a fsszopó T-Fos B
szik kiadni frissítést, hogy dö
glenének már meg!
Előre is köszönöm és üdv!
Jajj az nekem tökéletes! Csak normális szoftver legyen és a bunkótuskó t-fos indítási-leállítási faszság tűnjön el!Segal írta:viewtopic.php?f=64&t=26erdisrac írta:Sziasztok!
Valaki be tudná linkelni nekem azt a leírást amiben leírják, hogy lehet a product id-t kicserélni? Függetleníteni szeretnék mert szarakodik a telefon és a fsszopó T-Fos B
szik kiadni frissítést, hogy dö
glenének már meg!
Előre is köszönöm és üdv!
legelső hozzászólás abba minden bennevan amit érdemes tudni de a telefonod nem lesz tőle független csak a szoftver lesz a független telefoné
Szerintem a szignózás kikerülése már csak úgy működik ha egy programot (HelloOX) leszignózol és feltelepíted és utána már nem kell szignózni csak telepíteni.renee7 írta:Sziasztok,
van nálam egy N79-es, és látom, hogy 32.1 a legfrisebb szoft hozzá.
Itt működik a signózás teljes kikerülése, vagy már nem?
Ne haragudjatok, hogy nem olvasok vissza, de most mobilról vagyok.
Előre is köszönöm a segítséget!
Szerintem próbáld meg ezzel.renee7 írta:Sziasztok!
Még mindig nem jutottam zöldágra az N79-el....((((((((
Frissíteni akarom az OVI -val, letölti a firmvare-t, majd amikor telepíteni kezdi, és újraindítaná a telefont,
akkor az OVI Suite közli: Belső Hiba. Instrukciókat ad, hogy ki-be kapcs,akku ki-be.
Próbáltuk több kábellel, előzőleg természetesen *#7370#-val formáztunk, próbáltuk több gépen,
próbáltok az NSU-val is, de az meg részint azt mondja, lassú a net, részint meg hogy ne használjak USB hub-ot.
Nem használok természetesen. Magyarán mindent kipróbáltam, eredmény nélkül, pedig nem elöször flashelek Symbianes telefont.
Mit gondoltok?