Nokia N97 mini

Kizárólag Nokia N-szériával foglalkozó témák
ArniM5
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia 6700 Classic
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Re: Nokia N97 mini

Hozzászólás Szerző: ArniM5 »

Sziasztok

Lassan 2 hónapja van meg az N97 mini-m. Vettem rá gyári tokot, mem.kártyát stb. Nagyon vágytam rá. Mindig Nokia-m volt, előtte 2 évig 8600 Luna.
A Mini teljesen jól működik, nem volt eddig semmi baja. De számomra ez a telefon maga a pokol.
Ha nem lett volna ilyen drága már régen kivágtam volna az ablakon. Annyira kezelhetetlen és lassú, hogy vmi förtelmes. Legalább 15-20 másodperc mire kikeresek vkit a Nevek közül majd azt feltudom hívni. A hívás fogadás is vmi borzalom. Ha nem pont úgy nyúlok a telefonhoz nem veszi fel.
Már többször jártam úgy , hogy mire fogadtam a hívást addigra lerakják. 1 kézzel kezelni pedig lehetetlen.
Na meg az ébresztő és szundi módja... Nem lehet oda nyúlni és szépen megnyomni a szundit hanem fel kell ébredni teljesen megkeresni a telefonon a felíratott majd mire ez megtörtént már nincs is kedve az embernek visszafeküdni. Minden reggel az ébredésem a telefon miatt igazi bal lábas ébredés.
A képeket egy könyvtárba rakja, zenéket és videokat szintén. Esélyem sincs külön rakni. A file kezelése maga a káosz elmélet.

A telefon látványos és mindenre jó (GPS, Internet, stb) csak épp telefonálásra és napi használatra alkalmatlan. Megpróbálom becserélni egy nokia 8800 carbon arte-ra.
rkn90
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Nokia N97 mini
Has thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: rkn90 »

ArniM5 írta:Sziasztok

Lassan 2 hónapja van meg az N97 mini-m. Vettem rá gyári tokot, mem.kártyát stb. Nagyon vágytam rá. Mindig Nokia-m volt, előtte 2 évig 8600 Luna.
A Mini teljesen jól működik, nem volt eddig semmi baja. De számomra ez a telefon maga a pokol.
Ha nem lett volna ilyen drága már régen kivágtam volna az ablakon. Annyira kezelhetetlen és lassú, hogy vmi förtelmes. Legalább 15-20 másodperc mire kikeresek vkit a Nevek közül majd azt feltudom hívni. A hívás fogadás is vmi borzalom. Ha nem pont úgy nyúlok a telefonhoz nem veszi fel.
Már többször jártam úgy , hogy mire fogadtam a hívást addigra lerakják. 1 kézzel kezelni pedig lehetetlen.
Na meg az ébresztő és szundi módja... Nem lehet oda nyúlni és szépen megnyomni a szundit hanem fel kell ébredni teljesen megkeresni a telefonon a felíratott majd mire ez megtörtént már nincs is kedve az embernek visszafeküdni. Minden reggel az ébredésem a telefon miatt igazi bal lábas ébredés.
A képeket egy könyvtárba rakja, zenéket és videokat szintén. Esélyem sincs külön rakni. A file kezelése maga a káosz elmélet.

A telefon látványos és mindenre jó (GPS, Internet, stb) csak épp telefonálásra és napi használatra alkalmatlan. Megpróbálom becserélni egy nokia 8800 carbon arte-ra.
Szia!
A hívás fogadásával kapcsolatban ajánlom figyelmedbe a ting! nevű programot. Ennek segítségével a bejövő hívások fogadását egyszerűen a zöld gombbal végre lehet hajtani.
A szundi módra elég, ha fejjel lefelé fordítod a telót és már tudja is a dolgát.
Úgy tudom a könyvtáras dologra is van már megoldás, de azzal kapcsolatban nem tudok részleteket.
A sebesség növelésére pedig talán a főzött romok jelenthetnek megoldást.
KisKitty
Újonc
Újonc
Készüléktípus: n73

Hozzászólás Szerző: KisKitty »

Sziasztok!

Ma vettem egy bronz minit, Ír Voda függő, de nem is ez a lényeg...(Remélem)
Ír Vodás(11.0.102) szoftver van rajta, amit szeretnék magyarrá varázsolni.
Már próbálkoztam NSU-val, de ahhoz SIM kártya kell, ami egyelőre nincs, így ez kilőve.
navifirmmel 1.2 plus-szal leszedtem a szoftvert, bemásoltam mindenhova, de nem tudom frissíteni.
Eldobja vagy azért, mert a File Corrupt vagy hiányzik, vagy más okból, pl: no ini files found...
Valaki tudja miért lehet ez?

Előre is köszönöm a segítségeket.:)
Promi
2. szint
2. szint
Készüléktípus: Huawei P8
Nem: Férfi
Has thanked: 23 times
Been thanked: 30 times

Hozzászólás Szerző: Promi »

rkn90 írta:A képeket egy könyvtárba rakja, zenéket és videokat szintén.
Képnéző
Resco Photo Viewer v6.0

Videó
MobileDVD

Zene
PowerMP3

Mind letölthető az oldalról.
ArniM5
Újonc
Újonc

Megkerestem ezt a Ting nevü programot:
http://www.nokiaprogramok.hu/modules.ph ... t=0&page=1

Azt irja szignozni kell.

Megkerestem ezt a szinozó programot:
viewtopic.php?f=80&t=140

Most Ker meg Key failt-t kér ami nem volt benne a tilt.rar-ban. honnan szedjem?

(Nem értem miért kell nekem számítógép zseninek lenni ahoz, hogy normálisan tudjak telefonálni. Régi Nokiákon nem volt ilyen baromság, hogy napokat kell azzal tölteni, hogy egyáltalán tudjam használni miután kifizetett az ember 100.000 forintot.)
Limahl
6. szint
6. szint
Készüléktípus: Samsung galaxy s7 edge
Has thanked: 264 times
Been thanked: 1859 times

Hozzászólás Szerző: Limahl »

ArniM5 írta:Megkerestem ezt a Ting nevü programot:
http://www.nokiaprogramok.hu/modules.ph ... t=0&page=1

Azt irja szignozni kell.

Megkerestem ezt a szinozó programot:
viewtopic.php?f=80&t=140

Most Ker meg Key failt-t kér ami nem volt benne a tilt.rar-ban. honnan szedjem?

(Nem értem miért kell nekem számítógép zseninek lenni ahoz, hogy normálisan tudjak telefonálni. Régi Nokiákon nem volt ilyen baromság, hogy napokat kell azzal tölteni, hogy egyáltalán tudjam használni miután kifizetett az ember 100.000 forintot.)
ha nem akarsz szenvedni vedd meg a progit nemkötelezo szenvedni vele ha meg ingyért akarod tegyél valamit érte
Samsung galaxy s7 edge
ArniM5
Újonc
Újonc

Én megvenném , de még csak azt sem találom, hogy hol. Néztem az Oviban de ott sem találtam.

Szóval tudja vki honnan kell beirni a szignozó programba ezt a 2 adatot? Köszönöm.
farkas-laci
3. szint
3. szint
Készüléktípus: Lumia 730 DS
Nem: Férfi
Has thanked: 23 times
Been thanked: 99 times

Hozzászólás Szerző: farkas-laci »

ArniM5 írta:Én megvenném , de még csak azt sem találom, hogy hol. Néztem az Oviban de ott sem találtam.

Szóval tudja vki honnan kell beirni a szignozó programba ezt a 2 adatot? Köszönöm.
http://www.s60certkey.com/
Ide regisztrálsz, beírod az imei számod, holnap visszanézel, és már le is töltheted a 2 fájlt amit kér. Azok kellenek a szignózó programnak.
Ha nem menne, privátban küld el az imeidet, és én megkérem neked a cer és key fájlokat.
ArniM5
Újonc
Újonc

Köszönöm. Próbálkozom.

Kért egy email címet és kész. Addig jutottam. Az Email címre nem jött még semmi aktiválási link. hmmm
Lehet majd elküldöm.

Elküldtem az imei-t. Béna vagyok én ehez.
tarcsajana
1. szint
1. szint
Készüléktípus: N97 mini
Has thanked: 8 times
Been thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: tarcsajana »

Sziasztok! mindig idiota hibakkal zaklatlak titeket de kivancsi vagyok hogy elofordult e massal! A gyari mini headset tokeletesen szol csak a gombok nem mukodnek meg a kirofon sem es bedugaskor azt irja fejhallgato hasznaljam a telefonmikit. a párom 5230asában tokeletes es az 5230as fulese is a minibe de az feher:) mar probaltam aksit ki be de nem tudom mi lehet..szerintem a fules ment tonkre de nagyon vigyaztam ra es eddig nem is nagyon hasznaltam csak most jo lenne...az a furcsa hogy csak a gyari fules meg a mini nem szeretik csak egymast akarhogy cserélgetem minden fasza....ja főzött romom van..farkaslacis.köszi!
Válasz küldése

Vissza: “N-széria”