Nokia N97

Kizárólag Nokia N-szériával foglalkozó témák
csokka
1. szint
1. szint
Készüléktípus: htc desire hd
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Re: Nokia N97

Hozzászólás Szerző: csokka »

Sziasztok!

lehet hogy már volt szó erről de most nem találtam hirtelen...azt szeretném kérdezni hogy hova tudnék vmiféle panaszt írni ami esetleg nem vésze el a süllyesztőben? meglepő módon van egy kis problémám a szervízzel...kézségesek,meg minden, csak éppen kurvára nem csinálják meg a telefonomat. Az volt vele a probléma hogy eltűnt a 32 gigás memórián, memória nem elérhető. Itthon gyorsan szoftverfrissítés, hard reset, amit itthon meg tudok rajta csinálni megcsináltam. Semmi. Bevittem a szervízbe, direkt mondtam hogy ez sanszosan nem szoftver lesz, hanem vmi belül kerrent meg. 2óra múlva kapom az smst hogy mehetek a telefonomért...újra be lőrincről az örsre, csak azért hogy megmutassam azt amit két órával ezelőtt megmondtam hogy a frissítés nem fog rajta segíteni. Nem is segített.
Nagyszervízbe felküldték(Ask), 13 munkanap múlva visszaküldik hogy alkatrészt cseréltek benne. De a probléma ugyanúgy fenntállt szóval, szerintük megint kész volt, csak azt ne csinálták meg ami a problémám volt. Felküldték a másik nagyszervízbe ahol 4(!) munkanap alatt kicserélték a készülékemet. Elmegyek érte, tök jó minden, zsír új telefon. itthon kezdem rárakni a dolgaimat, írnék egy smst, de amikor felcsapom a billentyűzetet meglepő módon tapasztaltam hogy angol billentyűzetes............................................................................... :angry:
Vissza szervíz, ők nem tudják kicserélni a billentyűzetemet mert a nagyszervíz cserélte ki a készüléket. Felküldték megint, ez volt 5 munkanapja, azóta semmi....s
Szerintem ez megér egy levelet.

ps.:volt rajta egy invisible shield fóliám...annyit mondott rá a srác hogy azt inkább felejtsem el :blink:
Extreme
1. szint
1. szint
Készüléktípus: hTC Desire HD

Hozzászólás Szerző: Extreme »

csokka írta: ps.:volt rajta egy invisible shield fóliám...annyit mondott rá a srác hogy azt inkább felejtsem el :blink:
ismerős. nekem a lencsét cserélték ki mert megkarcolódott és full body-s invisible shieldem volt.benn szervízbe mondja a srác hogy felejtős meg le is b@..ott hogy nem kell összeragasztgatni ...
azóta felemás a telóm. mert hátlapon van ezüstcsíkon van képernyőn van csak az oldalán nincs ... és nem fogok 11 ezerért venni még1et
axlfsi
2. szint
2. szint
Készüléktípus: SGS
Has thanked: 5 times
Been thanked: 7 times

Hozzászólás Szerző: axlfsi »

Joeker_ írta:hello!
invisible shield-et használ valaki? érdemes vennem 5000 pénzér?
Szia,

Vegulis sikerult anno venned? Keresgelek, hogy ha belfoldrol rendelek/uzletbe bebattyogok, akkor hol es mennyiert tudok venni illetve, a kulfoldrol rendelesnel mik a lehetosegeim (honnan, mennyiert, mennyi ideig). Tudom, hogy guglizzak tovabb es megtalalom amit akarok, de ha valakinek nem esik nehezere, esetleg a sajat tapasztalatait a vasarlassal megosztania velem, megkoszonnem.

A felrakasrol mar talaltam videokat es hozzaszolasokat, velemenyeket (pl. Macikatol :) ). ... mondjuk, nem ertem igazan, hogy miert kell a muvelethez 2 ora (min.), meg ha a teljes hazrol is van szo es nem csak egy kijelzovedo foliarol. Valoban ekkora macera? :)

Koszi!
Bezke 4.2 XXJVP KERNEL: TEGRAK build 24 -> OC: valtozo (1-1.2Ghz)
" ... Begbie didn't do drugs either. He just did people ... "
nylacika
3. szint
3. szint
Készüléktípus: Samsung Galaxy S8+
Has thanked: 51 times
Been thanked: 32 times

Hozzászólás Szerző: nylacika »

csokka írta:Sziasztok!

lehet hogy már volt szó erről de most nem találtam hirtelen...azt szeretném kérdezni hogy hova tudnék vmiféle panaszt írni ami esetleg nem vésze el a süllyesztőben? meglepő módon van egy kis problémám a szervízzel...kézségesek,meg minden, csak éppen kurvára nem csinálják meg a telefonomat. Az volt vele a probléma hogy eltűnt a 32 gigás memórián, memória nem elérhető. Itthon gyorsan szoftverfrissítés, hard reset, amit itthon meg tudok rajta csinálni megcsináltam. Semmi. Bevittem a szervízbe, direkt mondtam hogy ez sanszosan nem szoftver lesz, hanem vmi belül kerrent meg. 2óra múlva kapom az smst hogy mehetek a telefonomért...újra be lőrincről az örsre, csak azért hogy megmutassam azt amit két órával ezelőtt megmondtam hogy a frissítés nem fog rajta segíteni. Nem is segített.
Nagyszervízbe felküldték(Ask), 13 munkanap múlva visszaküldik hogy alkatrészt cseréltek benne. De a probléma ugyanúgy fenntállt szóval, szerintük megint kész volt, csak azt ne csinálták meg ami a problémám volt. Felküldték a másik nagyszervízbe ahol 4(!) munkanap alatt kicserélték a készülékemet. Elmegyek érte, tök jó minden, zsír új telefon. itthon kezdem rárakni a dolgaimat, írnék egy smst, de amikor felcsapom a billentyűzetet meglepő módon tapasztaltam hogy angol billentyűzetes............................................................................... :angry:
Vissza szervíz, ők nem tudják kicserélni a billentyűzetemet mert a nagyszervíz cserélte ki a készüléket. Felküldték megint, ez volt 5 munkanapja, azóta semmi....s

ps.:volt rajta egy invisible shield fóliám...annyit mondott rá a srác hogy azt inkább felejtsem el :blink:
Ezeknek mindegy, hogy ugrálsz, vagy nem, nem érdekli őket. Hiába világcég. Lesza...ják messziről az embert. Egy esélyt azért megér a fogyasztóvédelem. Eddig nálam beváltak!
Macika
6. szint
6. szint
Készüléktípus: Huawei P30 Pro 8 256
Nem: Férfi
Has thanked: 321 times
Been thanked: 605 times

Hozzászólás Szerző: Macika »

csokka írta:Sziasztok!

Rengeteg alkalmatlan ember van a Nokia szervizben.
Van pár szaki, de ők nem olyan szinten dolgoznak már, hogy odamenjenek beszélgetni a panaszossal.
Az a baj, hogy a Nokia szervizben is KERESKEDŐK vannak SZAKÉRTŐK helyett.
Az, hogy kicserélték a készülékedet, az korrekt dolog, az hogy angol billentyűsre, az SZABÁLYTALAN, mivel akkor a SWAP az angol billentyűzetes, nem a magyar piacra készült, nem lehet magyar a Product Code-ja, ha magyarul beszél mégis a készülék, akkor ők szabálytalanságot követtek flasheléskor.
Kötelesek magyar piacra szánt készüléket adni SWAP-nek.

Az IS-t az bebuktad sajnos, semmi nem kötelezi őket arra, hogy leszedjék a régiről a házat és átépítsék a készülékbelsőt. A belső szabályzatuk teljes készülékcserét ír elő.
Nekem anno a Brando fóliánál is szóltak, hogy szedjem le, mielőtt beadom, mert a szervizben nem tudnak rá vigyázni, előírás, hogy egy kék ragaccsal kell elöl-hátul beragasztani a kijelzőplexit, az pedig felszedi levételkor a Brando-t.

Az új szserviz, akik alig 1 hónapja vannak, azok nagyon gyorsan és korrekten dolgoznak, nem értem ezt az angol billentyűzetes dolgot.
MINDENKÉPPEN reklamálj!!!
csokka
1. szint
1. szint

szeretnél reklamálni csak nem tudom hova forduljak...fogyasztóvédelem, talán.
lehet hogy szabálytalanságot követtek el, mert azt megnéztem hogy az ékezetes betűk mennek-e rajta, és azok mennek, csak éppen a billentyűzeten van más...
tanácstalan vagyok egyenlőre.p*csába
Macika
6. szint
6. szint

csokka írta:szeretnél reklamálni csak nem tudom hova forduljak...fogyasztóvédelem, talán.
lehet hogy szabálytalanságot követtek el, mert azt megnéztem hogy az ékezetes betűk mennek-e rajta, és azok mennek, csak éppen a billentyűzeten van más...
tanácstalan vagyok egyenlőre.p*csába
Nem hiszem, hogy egyből a főbelövés a legjobb stratégia.

Ha visszakapod a telódat és még mindig nem lesz rajta magyar billentyűzet, akkor mondd meg, hogy nem OK, egyébként meg vagy elégedve a készülékkel, ám mivel az eredeti telefon, amiért kifizetted a nem kevés pénzt, annak a billentyűzete magyar ékezeteket is tartalmazott, lesznek szívesek kicserélni a billentyűzetet Neked garanciában (erre csak azért van szükség, hogy leírhasd, konkrétan kérted ezt, év, hónap, nap, óra, perc).

Amennyiben nem vállalják be, akkor elkéred ott a vásárlók könyvét és leírod őszintén az esetedet. VIGYÁZVA, hogy indulatmentes légy, mert azzal csak ártanál az ügyednek!!!
Indulásnak ez kell mindenképpen.
Alá kell íratni a boltban dolgozók valamelyikével, ezzel elismerik, hogy ott és akkor írtad, amit.
Pár héten belül kell kapj róla papírt, mire jutottak.

Utána, ha a vásárlók könyvébe megtett bejegyzésednek mégsem lesz meg a kívánt hatása, akkor mehetsz a fogyasztóvédelemhez.

Azt kell mondjam, hogy a sok ügyeskedő köcsög miatt büntetik a becsületes vásárlókat, de hát így van ez az élet ÖSSZES egyéb területén is. Sajnos.
csokka
1. szint
1. szint

Nem hiszem, hogy egyből a főbelövés a legjobb stratégia.

Ha visszakapod a telódat és még mindig nem lesz rajta magyar billentyűzet, akkor mondd meg, hogy nem OK, egyébként meg vagy elégedve a készülékkel, ám mivel az eredeti telefon, amiért kifizetted a nem kevés pénzt, annak a billentyűzete magyar ékezeteket is tartalmazott, lesznek szívesek kicserélni a billentyűzetet Neked garanciában (erre csak azért van szükség, hogy leírhasd, konkrétan kérted ezt, év, hónap, nap, óra, perc).

Amennyiben nem vállalják be, akkor elkéred ott a vásárlók könyvét és leírod őszintén az esetedet. VIGYÁZVA, hogy indulatmentes légy, mert azzal csak ártanál az ügyednek!!!
Indulásnak ez kell mindenképpen.
Alá kell íratni a boltban dolgozók valamelyikével, ezzel elismerik, hogy ott és akkor írtad, amit.
Pár héten belül kell kapj róla papírt, mire jutottak.

Utána, ha a vásárlók könyvébe megtett bejegyzésednek mégsem lesz meg a kívánt hatása, akkor mehetsz a fogyasztóvédelemhez.

Azt kell mondjam, hogy a sok ügyeskedő köcsög miatt büntetik a becsületes vásárlókat, de hát így van ez az élet ÖSSZES egyéb területén is. Sajnos.[/quote]

köszönöm válaszod.
de engem nem is ez a billentyűzetes dolog dühít, ez már csak olaj volt a tűzre. de az milyen hogy kétszer visszaadják a telefonomat ugyanabban a rossz állapotban? nekem ez az ami nagyon szúrja a szememet...az hogy utána a másik nagyszervíz kicserélte az korrekt volt.
de szerintem ezek nem kis hibák amiket elkövettek. meg 2 oda-vissza út helyett 5 lett belőle, és nem a kedvenc elfoglaltságom az örsre járkálni meg csak ezért egy tank gázolajat elégetni.
remélhetőleg mostmár megkapom amit akarok, és elfelejthetem ezt az egészet...
Macika
6. szint
6. szint

csokka írta:az hogy utána a másik nagyszervíz kicserélte az korrekt volt.
Egyetlen nagyszerviz van csak.
Idén januárban volt a váltás. A régire temérdek panasz volt. Nekem is. Több is.

Az új most jól seper és gyorsan.

Tudom, hogy nem vigasztal Téged, de ez a mai, kelet-Európai valóság...

És még jó helyzetben vagyunk a Nokia szervizzel, mert ott legalább p..án rúgták a régit, aki trehány és pofátlan volt és lett helyette új és korrekt(ebb), legalábbis egyelőre....
csokka
1. szint
1. szint

Hát nekem két nagyszervizben volt a telefonom. Az egyik az Ask a másik meg vmi Jabal, vagy ilyesmi nevű. Az ask gecizett, a másik cserélt. Furcsa is volt a márkapont vezető srác azt mondta hogy: "jó, akkor felküldjük a másik nagyszervizbe IS a telefonodat"
Válasz küldése

Vissza: “N-széria”