Nokia N97 mini

Kizárólag Nokia N-szériával foglalkozó témák
tarcsajana
1. szint
1. szint
Készüléktípus: N97 mini
Has thanked: 8 times
Been thanked: 1 time

Re: Nokia N97 mini

Hozzászólás Szerző: tarcsajana »

Damir írta:
tarcsajana írta:Sziasztok!

Nem vagyok kezdo minis de egy aprosagtol fejre allok...korabban volt olyan hogy a ps suite modban mtp-t akart telepiteni de nem sikerult neki. google a baratom par perc es egy mappa torlesevel minden ok. farkaslacisromosfrissites minden ok. aztan a laptop behanyt xp ujra. legfrissebb pc suite fel mtp hiba elő....semmi gáz profi vagyok. de nem.semmilyen ujratelepites vagy mappatorles vagy driver frissites vagy iylesmi nem segit. sztem hard reset lenne a megoldás de nagyon hasznalom a telefont foleg munkara és mar az sok ido lenne ha minden progit felirnek (és telepitenék)hogy ne napkozben verjem a fejem a falba ha valamit nem tudok megnyitni vagy olvasni.. szoval esetleg valami tuti tipp amit a google nem dob ki elsore?

Elore is köszi a segitseget!
Szia!

Ezzel én is találkoztam, szerintem a telóformat nem oldja meg a gondot, van, hogy egyszerűen nem telepíti fel a rendszer a drivert hozzá. Szóval inkább számítógép oldalon keresd a hiba okát, ne a telefonban.
Francba..mindkettőt necces újrarakni:Dmajd hetvegen hatha lesz egy szabad oram.köszi!
farkas-laci
3. szint
3. szint
Készüléktípus: Lumia 730 DS
Nem: Férfi
Has thanked: 23 times
Been thanked: 99 times

Hozzászólás Szerző: farkas-laci »

Szoftverfrissítésnél újdonság:
Gig Finder 2.0
Rei
Újonc
Újonc
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: Rei »

Sziasztok!

Van egy pár problémám a telefonnal, az a kérdés, hogy egy hard reset helyrehozná-e ezeket szerintetek? Vagy formatálás? Vagy bármi, szóval én szívesen kezdem megint a nulláról, csak működjön ezúttal jól. Biztonsági mentést is csinálnék, de csak a névjegyzéket tenném vissza meg pár zenét, pár apróságot. Lehetséges, hogy amiatt van baja, hogy feltettem rá sokmindent, aminek a 90%-a nem is megy rajta - hiába szedtem le olyan programokat amik elvileg jó hozzá.

Wifit nem lehet használni, vagy csak nagyon ritkán. Vagy Rendszerhiba, vagy Érvénytelen szervernév. Utóbbival kipróbáltam, kiléptem, wifi keresés ki, be, ugyanaz a weboldal (konkrétan index.hu) akkor már bejött. Szóval ilyen fura dolgai vannak, tehát ha olyanom van hogy wifit használnám, csak ideges leszek az egésztől olyan lassú meg bonyolult rávennem hogy működjön.

GPS már nem is érdekel, arról már írtam itt hónapokkal ezelőtt, hogy egy nap mire talál valamit...

Egyik reggel például hívtak, beszéltünk, utána nem működött a billzár, egyszerűen nem ment. Kinyomtam a qwerty billentyűzetet és arra se reagált. Kinyomni se lehetett. Ki kellett kapnom belőle az akksit.

Az összes fényképemet egyszerűen átrakta a Letöltések mappába.

Tehát ilyen rejtélyes dolgok vannak, de leginkább a wifi zavar. Abból is már egy trilliót lát, mert nem fogja fel hogy ugyanaz a kapcsolat, hanem "példawifi" "példawifi(01)" 02 03 stb szóval van amiből 22 van :D és pl itthon látja az itthonit, de abból 4-et is kiír, a sima nevet, aztán 01, 02, 03 -.- Elég idegesítő. De ha lementeném az egészet, csutkára kitörölnék mindent (a hard reset nem tudom hogy ezt megteszi, vagy formatálnom kell-e valahogy) és aztán visszatenném csak a fontos dolgokat, akkor remélem menne. Szerintetek?
Köszönöm ha végigolvastátok :)
BlackOps
Kiemelt 5. szint
Kiemelt 5. szint
Készüléktípus: Galaxy S6 Duos
Has thanked: 3 times
Been thanked: 42 times

Hozzászólás Szerző: BlackOps »

Rei írta:Sziasztok!

Van egy pár problémám ....
végigolvastátok :)
Mindenképpen csinálnék egy HR-t, és csak a kontektokat tenném vissza, ha jól műxik akkor egyesével a valóban szükséges programokat sokat segíthet. Nekem 2 minim is volt, viszonylag korrekten működtek. (...de jött az android...)
Galaxy S6 Duos SM-G920FD :cool3:
G920FXXU3COI9
PHOENIX SEGÉDLET ver.:2.0
devilpwnz
Újonc
Újonc
Készüléktípus: nokia n97mini

Hozzászólás Szerző: devilpwnz »

devilpwnz írta:üdv, nemrég vettem egy n97 minit (használtan) a baj annyi vele, hogy aktív kijelző mellett sípol a telefon. (mintha ilyen magasfrekvenciájú hang lenne, elég halk, de azért zavaró) Egy nokia szervízben azt akarták megmagyarázni nekem, hogy teljesen normális, mivel nagy a kijelzője... (számomra ez elég hülyén hangzik, meg 2 másik szervízben mást mondtak)Kissé aggódok, hogy annak az illetőnek a keze van a dologban akitől vásároltam, hogy ezáltal kibújhasson garanciális kötelezettsége alol, és esetleg ismeri a szervízest. Kérdésem az lenne, hogy tapasztalt már valaki ehez hasonlót? Illetve, hogy a központi szervíz ad valamiféle dokumentációt arról, hogy milyen javításokat végeztek a készüléken, vagy éppen arról, hogy a készüléket megvizsgálták és minden klappol?

új fejlemény a szervízből: kész lett a készülék (habár még nincs a kezemben, mivel nem én intéztem ezt az ügyet, hanem akitől vettem) megszűnt a sípolás (elvileg) qwerty billentyűzetet cseréltek benne, állítólag az okozta a "problémát". Mondjuk elhinni akkor fogom ha már a kezemben van.
bladislavvv
Újonc
Újonc

Hozzászólás Szerző: bladislavvv »

Hello.nem tudja valaki miért lehet az akkarok a telefonra Bluetoothon átküldeni nem tudok küldeni hibát ír ki
Brecker
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Samsung Galaxy S II
Been thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: Brecker »

bladislavvv írta:Hello.nem tudja valaki miért lehet az akkarok a telefonra Bluetoothon átküldeni nem tudok küldeni hibát ír ki
milyen oprendszeren? Xp-n nekem is ugyanez volt... Win7-en megy jól.
Gunga
Újonc
Újonc

Hozzászólás Szerző: Gunga »

Sziasztok!
Nem tud valaki egy jó megoldást, hogyan tudnám kinyomtatni a telefonkönyv tartalmát? Az OVI Suite-ben nem találtam erre semmit.
farkas-laci
3. szint
3. szint
Készüléktípus: Lumia 730 DS
Has thanked: 23 times
Been thanked: 99 times

Hozzászólás Szerző: farkas-laci »

Gunga írta:Sziasztok!
Nem tud valaki egy jó megoldást, hogyan tudnám kinyomtatni a telefonkönyv tartalmát? Az OVI Suite-ben nem találtam erre semmit.
A legegyszerűbb, ha szinkronizálod az Outlook-kal. Outlook-on belül Ctrl + 3, és Ctrl + P.
Gunga
Újonc
Újonc

Hozzászólás Szerző: Gunga »

farkas-laci írta:
Gunga írta:Sziasztok!
A legegyszerűbb, ha szinkronizálod az Outlook-kal. Outlook-on belül Ctrl + 3, és Ctrl + P.
Köszi! Ez működött. :up: Viszont az gáz, hogy az OVI Suite nem tudja! :down:
Válasz küldése

Vissza: “N-széria”