Mindegy. Azt nem tudom.Pözsó306 írta: Az mindegy melyik memóriából?És vajon miért csak ennél az egy számnál?
Nokia N97 mini
- potter55
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia N73
- Nem: Férfi
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 551 times
Re: Nokia N97 mini
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.
Nokia mobilok zenei klipekben.
- Pözsó306
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia N8
- Has thanked: 5 times
- Been thanked: 0
Ok,megpróbálom.Köszi!potter55 írta:Mindegy. Azt nem tudom.Pözsó306 írta: Az mindegy melyik memóriából?És vajon miért csak ennél az egy számnál?
-
- Újonc
- Készüléktípus: nokia n97mini
- Has thanked: 0
Sorry a tudatlanságom miatt, új vagyok még a fórumon, ki az a Macika?:) Hol érem el, ő tudna vele kezdeni vmit?farkas-laci írta:Nekem is sipolt. Tavaly volt egy LCD cserém, de most hogy gondolkodok, mióta visszajött Macika javító kezei alól, azóta nem sipol .devilpwnz írta:üdv, nemrég vettem egy n97 minit (használtan) a baj annyi vele, hogy aktív kijelző mellett sípol a telefon. (mintha ilyen magasfrekvenciájú hang lenne, elég halk, de azért zavaró) Egy nokia szervízben azt akarták megmagyarázni nekem, hogy teljesen normális, mivel nagy a kijelzője... (számomra ez elég hülyén hangzik, meg 2 másik szervízben mást mondtak)Kissé aggódok, hogy annak az illetőnek a keze van a dologban akitől vásároltam, hogy ezáltal kibújhasson garanciális kötelezettsége alol, és esetleg ismeri a szervízest. Kérdésem az lenne, hogy tapasztalt már valaki ehez hasonlót? Illetve, hogy a központi szervíz ad valamiféle dokumentációt arról, hogy milyen javításokat végeztek a készüléken, vagy éppen arról, hogy a készüléket megvizsgálták és minden klappol?
(ebben az egyben vagyok biztos amúgy, hogy az lcdje jó, azt elvileg egy nokia szervízben megnézték és azt mondták, hogy azzal nincs gond)
Jelenleg is szervízben van, hátha csinálnak vele valamit... Ha nem akkor valamit jó lenne kezdeni vele, mert így rövid úton falhoz vágom.
köszi a választ
- potter55
- Moderátor
Macika.devilpwnz írta: Sorry a tudatlanságom miatt, új vagyok még a fórumon, ki az a Macika?:) Hol érem el, ő tudna vele kezdeni vmit?
(ebben az egyben vagyok biztos amúgy, hogy az lcdje jó, azt elvileg egy nokia szervízben megnézték és azt mondták, hogy azzal nincs gond)
Jelenleg is szervízben van, hátha csinálnak vele valamit... Ha nem akkor valamit jó lenne kezdeni vele, mert így rövid úton falhoz vágom.
köszi a választ
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.
-
- 1. szint
- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 1 time
És nekem is sípol. Szerintem együtt lehet vele élni.farkas-laci írta:Nekem is sipolt. Tavaly volt egy LCD cserém, de most hogy gondolkodok, mióta visszajött Macika javító kezei alól, azóta nem sipol .devilpwnz írta:üdv, nemrég vettem egy n97 minit (használtan) a baj annyi vele, hogy aktív kijelző mellett sípol a telefon. (mintha ilyen magasfrekvenciájú hang lenne, elég halk, de azért zavaró) Egy nokia szervízben azt akarták megmagyarázni nekem, hogy teljesen normális, mivel nagy a kijelzője... (számomra ez elég hülyén hangzik, meg 2 másik szervízben mást mondtak)Kissé aggódok, hogy annak az illetőnek a keze van a dologban akitől vásároltam, hogy ezáltal kibújhasson garanciális kötelezettsége alol, és esetleg ismeri a szervízest. Kérdésem az lenne, hogy tapasztalt már valaki ehez hasonlót? Illetve, hogy a központi szervíz ad valamiféle dokumentációt arról, hogy milyen javításokat végeztek a készüléken, vagy éppen arról, hogy a készüléket megvizsgálták és minden klappol?
Engem sokkal jobban zavar, hogy a vadonatúj akksival is kb. ugyanolyan hamar merül le, mint a régivel.
-
- Újonc
- Készüléktípus: nokia n97mini
Végülis együtt, csak attól tartottam, hogy akitől vettem az akar átrántani a palánkon, de ezekszerint nem.Deviney írta:És nekem is sípol. Szerintem együtt lehet vele élni.farkas-laci írta:Nekem is sipolt. Tavaly volt egy LCD cserém, de most hogy gondolkodok, mióta visszajött Macika javító kezei alól, azóta nem sipol .devilpwnz írta:üdv, nemrég vettem egy n97 minit (használtan) a baj annyi vele, hogy aktív kijelző mellett sípol a telefon. (mintha ilyen magasfrekvenciájú hang lenne, elég halk, de azért zavaró) Egy nokia szervízben azt akarták megmagyarázni nekem, hogy teljesen normális, mivel nagy a kijelzője... (számomra ez elég hülyén hangzik, meg 2 másik szervízben mást mondtak)Kissé aggódok, hogy annak az illetőnek a keze van a dologban akitől vásároltam, hogy ezáltal kibújhasson garanciális kötelezettsége alol, és esetleg ismeri a szervízest. Kérdésem az lenne, hogy tapasztalt már valaki ehez hasonlót? Illetve, hogy a központi szervíz ad valamiféle dokumentációt arról, hogy milyen javításokat végeztek a készüléken, vagy éppen arról, hogy a készüléket megvizsgálták és minden klappol?
Engem sokkal jobban zavar, hogy a vadonatúj akksival is kb. ugyanolyan hamar merül le, mint a régivel.
-
- Újonc
- Készüléktípus: HTC Senasation
Sziasztok!
Azzal a problémával írok ide, hogy a minim ami ez idáig gyönyörű éles képeket csinált, most a 12 es szoftver friss óta már nem csinál éles képeket
Az összes homályos stb. Még a videó felvétel is.
Illetve kérdezném azt, hogy jól vettem észre, hogy a kézremegést stabilizáló funkció hiányzik a miniből videomódnál?
Üdv
Tamás
Azzal a problémával írok ide, hogy a minim ami ez idáig gyönyörű éles képeket csinált, most a 12 es szoftver friss óta már nem csinál éles képeket
Az összes homályos stb. Még a videó felvétel is.
Illetve kérdezném azt, hogy jól vettem észre, hogy a kézremegést stabilizáló funkció hiányzik a miniből videomódnál?
Üdv
Tamás
-
- Újonc
- Készüléktípus: nokia n97 mini
Sziasztok.
Valaki tudna segíteni,függetlenítés ügyben? (t-mobil)
Előre is köszönöm.
Előre is köszönöm.
- potter55
- Moderátor
Nem lehet sehogy itthon, csak külföldön drágán és az oldal nem foglalkozik a témával.gyuszicbr írta:Sziasztok.
Előre is köszönöm.