Nokia N97 mini

Kizárólag Nokia N-szériával foglalkozó témák
potter55
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Nokia N73
Nem: Férfi
Has thanked: 10 times
Been thanked: 551 times

Re: Nokia N97 mini

Hozzászólás Szerző: potter55 »

Pözsó306 írta: Az mindegy melyik memóriából?És vajon miért csak ennél az egy számnál? :hmm2:
Mindegy. Azt nem tudom.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.

Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki. :)

Nokia mobilok zenei klipekben. :D
Pözsó306
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia N8
Has thanked: 5 times
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: Pözsó306 »

potter55 írta:
Pözsó306 írta: Az mindegy melyik memóriából?És vajon miért csak ennél az egy számnál? :hmm2:
Mindegy. Azt nem tudom.
Ok,megpróbálom.Köszi!
devilpwnz
Újonc
Újonc
Készüléktípus: nokia n97mini
Has thanked: 0

Hozzászólás Szerző: devilpwnz »

farkas-laci írta:
devilpwnz írta:üdv, nemrég vettem egy n97 minit (használtan) a baj annyi vele, hogy aktív kijelző mellett sípol a telefon. (mintha ilyen magasfrekvenciájú hang lenne, elég halk, de azért zavaró) Egy nokia szervízben azt akarták megmagyarázni nekem, hogy teljesen normális, mivel nagy a kijelzője... (számomra ez elég hülyén hangzik, meg 2 másik szervízben mást mondtak)Kissé aggódok, hogy annak az illetőnek a keze van a dologban akitől vásároltam, hogy ezáltal kibújhasson garanciális kötelezettsége alol, és esetleg ismeri a szervízest. Kérdésem az lenne, hogy tapasztalt már valaki ehez hasonlót? Illetve, hogy a központi szervíz ad valamiféle dokumentációt arról, hogy milyen javításokat végeztek a készüléken, vagy éppen arról, hogy a készüléket megvizsgálták és minden klappol?
Nekem is sipolt. Tavaly volt egy LCD cserém, de most hogy gondolkodok, mióta visszajött Macika javító kezei alól, azóta nem sipol :hmm2: .
Sorry a tudatlanságom miatt, új vagyok még a fórumon, ki az a Macika?:) Hol érem el, ő tudna vele kezdeni vmit?
(ebben az egyben vagyok biztos amúgy, hogy az lcdje jó, azt elvileg egy nokia szervízben megnézték és azt mondták, hogy azzal nincs gond)
Jelenleg is szervízben van, hátha csinálnak vele valamit... Ha nem akkor valamit jó lenne kezdeni vele, mert így rövid úton falhoz vágom.
köszi a választ
potter55
Moderátor
Moderátor

devilpwnz írta: Sorry a tudatlanságom miatt, új vagyok még a fórumon, ki az a Macika?:) Hol érem el, ő tudna vele kezdeni vmit?
(ebben az egyben vagyok biztos amúgy, hogy az lcdje jó, azt elvileg egy nokia szervízben megnézték és azt mondták, hogy azzal nincs gond)
Jelenleg is szervízben van, hátha csinálnak vele valamit... Ha nem akkor valamit jó lenne kezdeni vele, mert így rövid úton falhoz vágom.
köszi a választ
Macika.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.

Deviney
1. szint
1. szint
Has thanked: 4 times
Been thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: Deviney »

farkas-laci írta:
devilpwnz írta:üdv, nemrég vettem egy n97 minit (használtan) a baj annyi vele, hogy aktív kijelző mellett sípol a telefon. (mintha ilyen magasfrekvenciájú hang lenne, elég halk, de azért zavaró) Egy nokia szervízben azt akarták megmagyarázni nekem, hogy teljesen normális, mivel nagy a kijelzője... (számomra ez elég hülyén hangzik, meg 2 másik szervízben mást mondtak)Kissé aggódok, hogy annak az illetőnek a keze van a dologban akitől vásároltam, hogy ezáltal kibújhasson garanciális kötelezettsége alol, és esetleg ismeri a szervízest. Kérdésem az lenne, hogy tapasztalt már valaki ehez hasonlót? Illetve, hogy a központi szervíz ad valamiféle dokumentációt arról, hogy milyen javításokat végeztek a készüléken, vagy éppen arról, hogy a készüléket megvizsgálták és minden klappol?
Nekem is sipolt. Tavaly volt egy LCD cserém, de most hogy gondolkodok, mióta visszajött Macika javító kezei alól, azóta nem sipol :hmm2: .
És nekem is sípol. Szerintem együtt lehet vele élni.
Engem sokkal jobban zavar, hogy a vadonatúj akksival is kb. ugyanolyan hamar merül le, mint a régivel. :(
devilpwnz
Újonc
Újonc
Készüléktípus: nokia n97mini

Hozzászólás Szerző: devilpwnz »

Deviney írta:
farkas-laci írta:
És nekem is sípol. Szerintem együtt lehet vele élni.
Engem sokkal jobban zavar, hogy a vadonatúj akksival is kb. ugyanolyan hamar merül le, mint a régivel. :(
Végülis együtt, csak attól tartottam, hogy akitől vettem az akar átrántani a palánkon, de ezekszerint nem.
mario28
Újonc
Újonc
Készüléktípus: HTC Senasation

Hozzászólás Szerző: mario28 »

Sziasztok!

Azzal a problémával írok ide, hogy a minim ami ez idáig gyönyörű éles képeket csinált, most a 12 es szoftver friss óta már nem csinál éles képeket
Az összes homályos stb. Még a videó felvétel is.
Illetve kérdezném azt, hogy jól vettem észre, hogy a kézremegést stabilizáló funkció hiányzik a miniből videomódnál?

Üdv
Tamás
Brecker
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Samsung Galaxy S II
Been thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: Brecker »

Nekem is sípol :)
gyuszicbr
Újonc
Újonc
Készüléktípus: nokia n97 mini

Hozzászólás Szerző: gyuszicbr »

Sziasztok.

Valaki tudna segíteni,függetlenítés ügyben? (t-mobil)
Előre is köszönöm.
potter55
Moderátor
Moderátor

gyuszicbr írta:Sziasztok.

Valaki tudna segíteni,függetlenítés ügyben? (t-mobil)
Előre is köszönöm.
Nem lehet sehogy itthon, csak külföldön drágán és az oldal nem foglalkozik a témával.

Válasz küldése

Vissza: “N-széria”