Nokia N97

Kizárólag Nokia N-szériával foglalkozó témák
fecoodeejay
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia N97
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Re: Nokia N97

Hozzászólás Szerző: fecoodeejay »

potter55 írta:
bBear írta:Szevasztok!

Láma kérdés következik. Milyen programmal tudnék playlist-eket gyártani a pc-men, hogy aztán a telefon zenelejátszója lássa azokat.

Avagy létezik e olyan megoldás az N97-re, mint pl. az iTunes az iPhone-hoz? Tehát, hogy importálgatom a zenéimet, majd szinkron a készülékre.
A Media Player-el gondolom ez működőképes lenne MPT-ként, de a Media Player-t egyéb okokból nem vagyok hajlandó alkalmazni.

Avagy van e olyan mp3 lejátszó a telefonra, ami képes könytár tallózásból indítani a zenét és használja az FM transmittert.

És még. Létezik, hogy az N97 transmittere sokkal szarabb, mint az n79-é vagy n85-é? Eddig tapasztalataim szerint az N85-é volt eddig a legjobb, az N97-é pedig nagyon gyenge.

És még? Ha fenti kérdésekre negatív válaszok jönnek, érdekel valakit egy fehér N97 1 év garral, függetlenül 90k-ért?

Köszi! :)
A PowerMP3 képes lejátszani mappákat is, de azt nem tudom hogy jó-e az FM transmitter-hez, de ki kell próbálni és kiderül.
A PowerMP3-al frankón lehet játszani a zenéket. Kitudod választani, hogy az összeset akaor-e megnyitni a telón van vagy csak egy adott könyvtárban lévő zenét.
Bekapcsolod az FM transzmittert és már hallgathatod is a rádión. Én így használom a kocsiban. Nem hifi minőség de jól szól.
bBear
Újonc
Újonc
Készüléktípus: E71

Hozzászólás Szerző: bBear »

potter55 írta:
bBear írta:Szevasztok!

Láma kérdés következik. Milyen programmal tudnék playlist-eket gyártani a pc-men, hogy aztán a telefon zenelejátszója lássa azokat.

Avagy létezik e olyan megoldás az N97-re, mint pl. az iTunes az iPhone-hoz? Tehát, hogy importálgatom a zenéimet, majd szinkron a készülékre.
A Media Player-el gondolom ez működőképes lenne MPT-ként, de a Media Player-t egyéb okokból nem vagyok hajlandó alkalmazni.

Avagy van e olyan mp3 lejátszó a telefonra, ami képes könytár tallózásból indítani a zenét és használja az FM transmittert.

És még. Létezik, hogy az N97 transmittere sokkal szarabb, mint az n79-é vagy n85-é? Eddig tapasztalataim szerint az N85-é volt eddig a legjobb, az N97-é pedig nagyon gyenge.

És még? Ha fenti kérdésekre negatív válaszok jönnek, érdekel valakit egy fehér N97 1 év garral, függetlenül 90k-ért?

Köszi! :)
A PowerMP3 képes lejátszani mappákat is, de azt nem tudom hogy jó-e az FM transmitter-hez, de ki kell próbálni és kiderül.
Tenk jú veri máccs!

Kipróbálom!
3210.............sokszázezerftráköltés..............E71. és még mindig nem vagyok teljesen elégedett...
TpS
1. szint
1. szint
Készüléktípus: SGN3
Has thanked: 2 times
Been thanked: 2 times

Hozzászólás Szerző: TpS »

A TTPod zene lejátszót is érdemes kipróbálni. Ez is tud mappát is lejátszani. Kellemes kis program.
top01
1. szint
1. szint
Készüléktípus: E7
Has thanked: 10 times
Been thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: top01 »

axlfsi írta:
top01 írta:
axlfsi írta: Mindesetre, annyit meg azert furcsalok, hogy miutan fullra reseteltem mindent es a memot is formaztam, sot, meg a facebookot is eltavolitottam (1MB ugyebar a C-n), es csak visszaraktam a naptarat, memokat, nevjegyzeket es az sms-eket (ez nincs is), valamint ugyanazt, az uj, 3.03-as Maps-szot, amit egy forumtarsam par hozzaszolassal feljebb, kapasbol majdnem 8MB-tal kevesebb helyem van a C-n, mint neki :blink: :hmm2:
Hm, igy nez ki a C:
40 MB Memory in use
33 MB Free memory
189 kb Calendar
325 kb Contacts
493 kb Messages
...
14 MB SIS applications (ezek konkretan vajon mik lehetnek es eltavolithatok-e?)
25 MB Other files (ezek meg vegkepp micsodak?)
Ezeket hogy listáztad ki? :-) Egyébként most már csak 39,6 MB, de szinte minden fent van, ami kellett. Nem számoltam össze pontosan, de min. 20 saját alkalmazás.
Hello,

Ezt a fajlkezelobenm, C-be belepsz es ott nyomsz egy OPTIONS -> DETAILS -> MEMORY

A legjobban a ket utolso erdekelne, hogy nalad, hogy nez ki (leven, hogy a tobbi csak par 100 kbyte). Nem ertem, hol es honnan a kulonbseg. En _csak_ az uj Maps-szot tettem fel ...
Nálam így:
33 MB használt mem.
40 MB szabad mem.
14 kB naptár
116 kB Névjegyzék
3577 kB üzenetek
84 kB képek
57 kB hangfájlok
0 B videofájlok
28 kB doku
0 B MIDP-alk.
13 MB SIS-alk.
17 MB egyéb fájlok.
bBear
Újonc
Újonc

köszönöm mindenkinek. power mp3-ból csak olyat találtam, ami egyáltalán nem jelenik meg a kijelzőn.

elég régóta benne vagyok ebben a történetben, de egyre inkább azt érzem, hogy ez sem az én telefonom lesz....
3210.............sokszázezerftráköltés..............E71. és még mindig nem vagyok teljesen elégedett...
nylacika
3. szint
3. szint
Készüléktípus: Samsung Galaxy S8+
Has thanked: 51 times
Been thanked: 32 times

Hozzászólás Szerző: nylacika »

bBear írta:köszönöm mindenkinek. power mp3-ból csak olyat találtam, ami egyáltalán nem jelenik meg a kijelzőn.

elég régóta benne vagyok ebben a történetben, de egyre inkább azt érzem, hogy ez sem az én telefonom lesz....
Miért vagyunk ezzel így nagyon sokan????????
bBear
Újonc
Újonc

nylacika írta:
bBear írta:köszönöm mindenkinek. power mp3-ból csak olyat találtam, ami egyáltalán nem jelenik meg a kijelzőn.

Csak nem osztozol a véleményemben?

Egyszerűen nem találok olyan telefont,ami tud, de kezes is. Meg jó anyagminőség stb...
nylacika
3. szint
3. szint
Készüléktípus: Samsung Galaxy S8+
Has thanked: 51 times
Been thanked: 32 times

Hozzászólás Szerző: nylacika »

bBear írta:
nylacika írta:

Csak nem osztozol a véleményemben?

Egyszerűen nem találok olyan telefont,ami tud, de kezes is. Meg jó anyagminőség stb...
Ha visszaolvasol pár oldalt, vagy megnézed a hsz-eimet, akkor képben leszel a nézeteimmel.
axlfsi
2. szint
2. szint
Készüléktípus: SGS
Has thanked: 5 times
Been thanked: 7 times

Hozzászólás Szerző: axlfsi »

TpS írta:A TTPod zene lejátszót is érdemes kipróbálni. Ez is tud mappát is lejátszani. Kellemes kis program.
Hm, letezik TTpod, ami felmegy nem hackelt N97-re is?! Fontos kerdes, mert sztem az egyik (ha nem a legjobb) lejatszo, viszont a nyelvezete miatt, csak hackelot telokra telepitheto (vagy megtartod az eredeti, japan nyelvet es akkor felmegy :) ).
Linkeljen nekem valaki egy verziot, ami jol mukodik N97-en., koszonom!
Bezke 4.2 XXJVP KERNEL: TEGRAK build 24 -> OC: valtozo (1-1.2Ghz)
" ... Begbie didn't do drugs either. He just did people ... "
axlfsi
2. szint
2. szint
Készüléktípus: SGS
Has thanked: 5 times
Been thanked: 7 times

Hozzászólás Szerző: axlfsi »

Hm, nalam egyelore hibatlan a 21-es fw. ... es most direkt nem teleepitek ossze-vissza meg veletlenul sem es csak lepesenkent (ha felrakok 1-2-3 programot, utana varok 1-2-3 napot es megfigyelem, mikent es mi valtozik, ha valtozik). Egyelore nem volt egy darab ujraindulasom sem ;)
Bezke 4.2 XXJVP KERNEL: TEGRAK build 24 -> OC: valtozo (1-1.2Ghz)
" ... Begbie didn't do drugs either. He just did people ... "
Válasz küldése

Vissza: “N-széria”