Hm, hat nem is tudom, Macika. Teljesen igazad lehet, de vhogy mindig is odzkodtam (nem tudom miert) a phoenix-szes megoldastol. Valahogy ugy ereztem, hogy macera es nehezkes, sokkal tobb problema lephet fel kozben, stb. ... de most vhogy erot adtal hozza; koszonom!Macika írta:Miért is kellene átírni azt a nyomorék PC-t?Extreme írta:nem arra akaruk kilyukadni hogy nem hiszitek el vagy valami. csak még nem kaptam rá semmiféle visszajelzést. pár perce raktam fel az NSS-t és nagyon gondolkozom hogy megér e anyit vagy akkor mit tegyek jah és tudnátok ajánlani valami jó kis e-mail klienset ? nokia mail-t használtam de lejárt a próbaidőmaxlfsi írta: Feltetelezem, hogy senki nem ketelkedik a tortenet valodisagaban, de mindettol fuggetlenul, nem ez a hivatalos eljaras, azaz, barmikor megeshet, hogy megtagadjak a szerzivelest, amennyiben azt latjak a rendszerukben, hogy at volt korabban irva a pc. (igy gondolom en; tehat kockazatos. Mar kerdes, hogy valoszinuleg annal a kockazatnal sokkal tobbet er, hogy ne kelljen fel evet varni az uj fw-re).
köszi így előre is
Phoenix-szel SIMÁN felmegy az a verzió, amit csak akarsz!
Utána NSS-sel VISSZA az eredeti PC-t és már SEMMI, még egyszer SEMMI nyoma nincs, hogy valaha is volt nem brandes szoft rajta.
Gáz akkor lehet csak (inkább kínos pillanatok), ha úgy hibásodik meg a teló, hogy abból a FW-ből nincs még brandos, mint ami rajta van unbranded. Mert akkor nem tudod visszaflashelni szerviz előtt brandosra.
De a szervizben - szerintem - sokkal inkább nézik a PC-t, mint azt, hogy milyen FW-rel adtad be.
Mar csak egy dologban kernem a segitseged: amennyiben nem szeretnem (azaz, szeretnem en, de sajnos nincs annyi idom ), hogy atolvassam az osszes oldalt a temaban, meg tudnal kerlek nevezni 1-2 olyan (fontos) oldalt, hozzaszolast, amely elegendo lehet a muvelethez. Affinitasom van a dologhoz, van is erzekem az ilyesmihez - szoval nem vagyok egy antitalentum, de azert elolvasnek egy ket josagot, mielott nekikezdek.
Elore is nagyon koszonom a segitseged