Nokia N97

Kizárólag Nokia N-szériával foglalkozó témák
axlfsi
2. szint
2. szint
Készüléktípus: SGS
Has thanked: 5 times
Been thanked: 7 times

Re: Nokia N97

Hozzászólás Szerző: axlfsi »

Macika írta:
Extreme írta:
axlfsi írta: Feltetelezem, hogy senki nem ketelkedik a tortenet valodisagaban, de mindettol fuggetlenul, nem ez a hivatalos eljaras, azaz, barmikor megeshet, hogy megtagadjak a szerzivelest, amennyiben azt latjak a rendszerukben, hogy at volt korabban irva a pc. (igy gondolom en; tehat kockazatos. Mar kerdes, hogy valoszinuleg annal a kockazatnal sokkal tobbet er, hogy ne kelljen fel evet varni az uj fw-re).
nem arra akaruk kilyukadni hogy nem hiszitek el vagy valami. csak még nem kaptam rá semmiféle visszajelzést. :D pár perce raktam fel az NSS-t és nagyon gondolkozom hogy megér e anyit vagy akkor mit tegyek :hmm2: jah és tudnátok ajánlani valami jó kis e-mail klienset ? nokia mail-t használtam de lejárt a próbaidőm :(
köszi :) így előre is :D
Miért is kellene átírni azt a nyomorék PC-t?
Phoenix-szel SIMÁN felmegy az a verzió, amit csak akarsz!
Utána NSS-sel VISSZA az eredeti PC-t és már SEMMI, még egyszer SEMMI nyoma nincs, hogy valaha is volt nem brandes szoft rajta.

Gáz akkor lehet csak (inkább kínos pillanatok), ha úgy hibásodik meg a teló, hogy abból a FW-ből nincs még brandos, mint ami rajta van unbranded. Mert akkor nem tudod visszaflashelni szerviz előtt brandosra.
De a szervizben - szerintem - sokkal inkább nézik a PC-t, mint azt, hogy milyen FW-rel adtad be.
Hm, hat nem is tudom, Macika. Teljesen igazad lehet, de vhogy mindig is odzkodtam (nem tudom miert) a phoenix-szes megoldastol. Valahogy ugy ereztem, hogy macera es nehezkes, sokkal tobb problema lephet fel kozben, stb. ... de most vhogy erot adtal hozza; koszonom!

Mar csak egy dologban kernem a segitseged: amennyiben nem szeretnem (azaz, szeretnem en, de sajnos nincs annyi idom :( ), hogy atolvassam az osszes oldalt a temaban, meg tudnal kerlek nevezni 1-2 olyan (fontos) oldalt, hozzaszolast, amely elegendo lehet a muvelethez. Affinitasom van a dologhoz, van is erzekem az ilyesmihez - szoval nem vagyok egy antitalentum, de azert elolvasnek egy ket josagot, mielott nekikezdek.

Elore is nagyon koszonom a segitseged :up:
Bezke 4.2 XXJVP KERNEL: TEGRAK build 24 -> OC: valtozo (1-1.2Ghz)
" ... Begbie didn't do drugs either. He just did people ... "
Macika
6. szint
6. szint
Készüléktípus: Huawei P30 Pro 8 256
Nem: Férfi
Has thanked: 321 times
Been thanked: 605 times

Hozzászólás Szerző: Macika »

renee7 írta:Szia Macika!

Megvetted az N97-et? :)
Gratulálok hozzá, használd egészséggel!
Köszi, igen!

És boldogok vagyunk együtt! ;)
Macika
6. szint
6. szint

axlfsi írta:Hm, hat nem is tudom, Macika. Teljesen igazad lehet, de vhogy mindig is odzkodtam (nem tudom miert) a phoenix-szes megoldastol. Valahogy ugy ereztem, hogy macera es nehezkes, sokkal tobb problema lephet fel kozben, stb. ... de most vhogy erot adtal hozza; koszonom!

Mar csak egy dologban kernem a segitseged: amennyiben nem szeretnem (azaz, szeretnem en, de sajnos nincs annyi idom :( ), hogy atolvassam az osszes oldalt a temaban, meg tudnal kerlek nevezni 1-2 olyan (fontos) oldalt, hozzaszolast, amely elegendo lehet a muvelethez. Affinitasom van a dologhoz, van is erzekem az ilyesmihez - szoval nem vagyok egy antitalentum, de azert elolvasnek egy ket josagot, mielott nekikezdek.

Nézd, iszonyat egyszerű az egész.
Navifirmmel letöltöd a kívánt PC-hez való FW-t, berakod a C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\RM-XXX (XXX a telefonod kódja) könyvtárba.
Scan product, majd Flashing -> Firmware update.
Ott refurbish, türelem és mosoly!
axlfsi
2. szint
2. szint
Készüléktípus: SGS
Has thanked: 5 times
Been thanked: 7 times

Hozzászólás Szerző: axlfsi »

Macika írta:
axlfsi írta:Hm, hat nem is tudom, Macika. Teljesen igazad lehet, de vhogy mindig is odzkodtam (nem tudom miert) a phoenix-szes megoldastol. Valahogy ugy ereztem, hogy macera es nehezkes, sokkal tobb problema lephet fel kozben, stb. ... de most vhogy erot adtal hozza; koszonom!

Nézd, iszonyat egyszerű az egész.
Navifirmmel letöltöd a kívánt PC-hez való FW-t, berakod a C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\RM-XXX (XXX a telefonod kódja) könyvtárba.
Scan product, majd Flashing -> Firmware update.
Ott refurbish, türelem és mosoly!
Igazan rendes vagy, nagyon koszonom! :up: :Notworty: Maris eljatszom vele ...
Bezke 4.2 XXJVP KERNEL: TEGRAK build 24 -> OC: valtozo (1-1.2Ghz)
" ... Begbie didn't do drugs either. He just did people ... "
balla62
1. szint
1. szint
Készüléktípus: N8Dark Grey HTC ONE Sv Iphone4
Has thanked: 0
Been thanked: 2 times

Hozzászólás Szerző: balla62 »

Sziasztok! Megjelent a Nokialino-forumon a heck-je az uj sw-nek.De elég trükkős.Sw frissitéssel lehet heckkelni.Le kell tőlteni valami fajlt és azt kell bemásolni a sw-e majd frissiteni. Utánna rompach és kész. Jólenne ha valaki olyan is megnézné aki elég jó olaszból.
Macika
6. szint
6. szint

balla62 írta:Sziasztok! Megjelent a Nokialino-forumon a heck-je az uj sw-nek.De elég trükkős.Sw frissitéssel lehet heckkelni.Le kell tőlteni valami fajlt és azt kell bemásolni a sw-e majd frissiteni. Utánna rompach és kész. Jólenne ha valaki olyan is megnézné aki elég jó olaszból.
EGYETLEN napig nem volt hackelhető?
Ügyes.
farkas-laci
3. szint
3. szint
Készüléktípus: Lumia 730 DS
Has thanked: 23 times
Been thanked: 99 times

Hozzászólás Szerző: farkas-laci »

balla62 írta:Sziasztok! Megjelent a Nokialino-forumon a heck-je az uj sw-nek.De elég trükkős.Sw frissitéssel lehet heckkelni.Le kell tőlteni valami fajlt és azt kell bemásolni a sw-e majd frissiteni. Utánna rompach és kész. Jólenne ha valaki olyan is megnézné aki elég jó olaszból.
http://forum.dailymobile.se/index.php/t ... #msg169737
ez a legegyszerűbb!
top01
1. szint
1. szint
Készüléktípus: E7
Has thanked: 10 times
Been thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: top01 »

Macika írta: Elvileg az általam leírt Hard Reset megoldja a problémádat.
A mentésből utána pedig KIZÁRÓLAG a telefonkönyvet, a naptárat és az üzeneteket tedd vissza, MÁST NE!!!
Ha mégsem sikerül feléleszteni 4gombos resettel a telót, akkor még mindig vissza tudom az életbe hozni - megvárhatóan - igaz, az már akkor fizetős.
Köszönöm!
Javaslatod szerint inkább újratelepítettem mindent, ami fontos. És jobb a teló, mint valaha. :-) Új OviMaps fut, és a C:-n több, mint 40 MB szabad hely.
balla62
1. szint
1. szint

Macika írta:
EGYETLEN napig nem volt hackelhető?
Ügyes.
En csak amit kitudtam bogarászni az egészből de majd holnap megprobálom mert most csak a teloról irom. Letőltőttem a fájlt azt lesz ami lesz,
balla62
1. szint
1. szint

farkas-laci írta:
http://forum.dailymobile.se/index.php/t ... #msg169737
ez a legegyszerűbb!
Ez jó de ha magyar lenne ugy azért kőnnyebb lenne.
Válasz küldése

Vissza: “N-széria”