Nokia N70

Kizárólag Nokia N-szériával foglalkozó témák
tenkjuh
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Samsung Galaxy S5
Nem: Férfi
Has thanked: 1 time
Been thanked: 1 time

Re: Nokia N70

Hozzászólás Szerző: tenkjuh »

Nos megvolt a format! a probléma maradt! korlatozva van nemzetközi bejövö sms! valami 4 jegyű kodot kér! nem 0000 . nem 1234

Szerintetek?!
MrAngelo
Kiemelt 5. szint
Kiemelt 5. szint
Készüléktípus: LG G4 + Sony Xperia Tab Z
Has thanked: 52 times
Been thanked: 86 times

Hozzászólás Szerző: MrAngelo »

tenkjuh írta:Nos megvolt a format! a probléma maradt! korlatozva van nemzetközi bejövö sms! valami 4 jegyű kodot kér! nem 0000 . nem 1234

Szerintetek?!
Szerintem 7246. :D
Csak vicc volt. Hívd fel a szolgáltatód, csak megmondják, hogy ilyenkor mi a teendő.
apityu
Újonc
Újonc
Készüléktípus: n70
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: apityu »

Heló mindenkinek. Két éve használom a telóm (n70) és kb 1 hónapja nem mindíg bírtam vele hívást fogadni és kezdeményezni. Ha engem hívtak azt jelezte hogy ki vagyok kapcsolva,ha én hívtam egyszerűen bontotta a hívást mielőtt kicsöngött volna. Ezen kívül nullákat és négyeseket írt akkor is ha zárva volt a bill zár. Már 3 szervízben volt de nem tudták megmondani mi a baj(szoftvert frissítettek rajta). Ezen kívül a komáromi Nokia gyárba is bevitték átnézni, ők nem is észlelték a hibát. Ha bárki tudna segíteni légyszi írjon, mert nagyon szeretem ezt a telót és nem szeretnék másikat. Előre is köszönöm.
Sziasztok
Xmes
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia 6600 6630 N70 E71

Hozzászólás Szerző: Xmes »

tenkjuh írta:Nos megvolt a format! a probléma maradt! korlatozva van nemzetközi bejövö sms! valami 4 jegyű kodot kér! nem 0000 . nem 1234

Szerintetek?!
Az SMS és híváskorlátozásokat a szolgáltatóval kell feloldatni. Kóddal csak akkor lehet, ha adott hozzá a szolgáltató. Amikor neke volt ilyen gondom, csak felhívtam az akkor még pannont, és két perc múlva nem volt ilyen gond.
Xmes
Újonc
Újonc

Sziasztok!

Van egy kis problémám az N70-emmel, ami formázás (hard reset-es) után jelent meg.
Úgy kezdődött az egész, hogy a fotózáskor a telefon nem volt hajlandó kártyára menteni a képeket (viszont minden más funkció simán működött a kártyával), csak telefon memóriába. Próba szerencse alapon úgy döntöttem, hogy formázom, de előtte bluetooth-on át küldtem a telefonra pár fontosabb program telepítőt (smart stttings, smart vcalendar, smartvcar, és x-plore). Az üzenet mentés, kártyára volt állítva. Ezután kivettem a kártyát, leformáztam a telefont, vissza tettem a kártyát, majd telepítettem volna az átküldött programokat. A probléma az, hogy minden file-ra azt írja, hogy sérült, és nem lehet törölni sem az üzenetekből (ellenben át lehet helyezni mappába), mert ilyenkor azt írja, hogy ''Általános: már használatban van!", és nem törli ki.
Ezután csináltam a kártya mail mappájáról mentést a számítógépre, majd formáztam a kártyát telefonnal, és vissza tettem a mail mappát a helyére, de ugyanúgy törölhetetlenek a file-ok az üzenetekből.
Azóta küldtem már át bt-n file-okat, azoknál nem ír ilyen hibát, és gond nélkül törli őket.
A kérdésem az lenne, hogy hogyan tudnám ezeket eltakarítani az üzenetekből úgy, hogy ezeken kívül minden más (SMS és MMS) megmaradjon?
Semmi más egyéb kártyával kapcsolatos probléma nincs, és a fotókat is menti már a kártyára a telefon, csak ez.

Ha valakinek van erre jó ötlete, azt nagyon megköszönném.

Más: az E71 kezeli az N70 mail mappáját? Van értelmet átköltöztetni?

Köszönöm!
potter55
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Nokia N73
Has thanked: 10 times
Been thanked: 551 times

Hozzászólás Szerző: potter55 »

Xmes írta:Sziasztok!

Van egy kis problémám az N70-emmel, ami formázás (hard reset-es) után jelent meg.
Úgy kezdődött az egész, hogy a fotózáskor a telefon nem volt hajlandó kártyára menteni a képeket (viszont minden más funkció simán működött a kártyával), csak telefon memóriába. Próba szerencse alapon úgy döntöttem, hogy formázom, de előtte bluetooth-on át küldtem a telefonra pár fontosabb program telepítőt (smart stttings, smart vcalendar, smartvcar, és x-plore). Az üzenet mentés, kártyára volt állítva. Ezután kivettem a kártyát, leformáztam a telefont, vissza tettem a kártyát, majd telepítettem volna az átküldött programokat. A probléma az, hogy minden file-ra azt írja, hogy sérült, és nem lehet törölni sem az üzenetekből (ellenben át lehet helyezni mappába), mert ilyenkor azt írja, hogy ''Általános: már használatban van!", és nem törli ki.
Ezután csináltam a kártya mail mappájáról mentést a számítógépre, majd formáztam a kártyát telefonnal, és vissza tettem a mail mappát a helyére, de ugyanúgy törölhetetlenek a file-ok az üzenetekből.
Azóta küldtem már át bt-n file-okat, azoknál nem ír ilyen hibát, és gond nélkül törli őket.
A kérdésem az lenne, hogy hogyan tudnám ezeket eltakarítani az üzenetekből úgy, hogy ezeken kívül minden más (SMS és MMS) megmaradjon?
Semmi más egyéb kártyával kapcsolatos probléma nincs, és a fotókat is menti már a kártyára a telefon, csak ez.

Ha valakinek van erre jó ötlete, azt nagyon megköszönném.

Más: az E71 kezeli az N70 mail mappáját? Van értelmet átköltöztetni?

Köszönöm!
Ha tudod telepíteni az x-ploret akkor azzal tudod törölni ha a programon belül 4est nyomsz.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.

Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki. :)

Nokia mobilok zenei klipekben. :D
Xmes
Újonc
Újonc

potter55 írta:Ha tudod telepíteni az x-ploret akkor azzal tudod törölni ha a programon belül 4est nyomsz.
Próbáltam ezt is. Nem ment. Ha azzal törölném, akkor azt írja, hogy az X-plore van használatban, és ugyanúgy nem törli.
ferret
Fő moderátor
Fő moderátor
Készüléktípus: RedmiNote4+250 old nokia
Has thanked: 112 times
Been thanked: 350 times

Hozzászólás Szerző: ferret »

Xmes írta:
potter55 írta:Ha tudod telepíteni az x-ploret akkor azzal tudod törölni ha a programon belül 4est nyomsz.
Próbáltam ezt is. Nem ment. Ha azzal törölném, akkor azt írja, hogy az X-plore van használatban, és ugyanúgy nem törli.
Jobban jársz, ha kimented a kártyáról ami kell és leformázod. a kártyát.
Kép Kép
Xmes
Újonc
Újonc

Igen, tényleg ez a legegyszerűbb megoldás. De én azt szeretném, ha az eltárolt mms-ek és sms-ek nem vesznének el.
Ezért ha megoldható, úgy szeretném a hibát megoldani, hogy ne kelljen ezeket is törölni.
Damir
Kiemelt 6. szint
Kiemelt 6. szint
Has thanked: 48 times
Been thanked: 349 times

Hozzászólás Szerző: Damir »

Xmes írta:Igen, tényleg ez a legegyszerűbb megoldás. De én azt szeretném, ha az eltárolt mms-ek és sms-ek nem vesznének el.
Ezért ha megoldható, úgy szeretném a hibát megoldani, hogy ne kelljen ezeket is törölni.
Ha csinálsz biztonsági mentést, akkor el tudod menteni az üzeneteket.
Válasz küldése

Vissza: “N-széria”