Nokia N97
-
- 2. szint
- Készüléktípus: N8 N95 E60
- Nem: Férfi
- Has thanked: 40 times
- Been thanked: 6 times
Re: Nokia N97
Mostmar teljesen osszekevertetek. )
Macika: te mar letoltotted es kiprobaltad?
Teljesen korlatlan vagy rajta van meg az a 3-4honap probaido?
-
- 3. szint
- Készüléktípus: Samsung Galaxy S8+
- Has thanked: 51 times
- Been thanked: 32 times
Teljesen korlátlan.Elims írta:Mostmar teljesen osszekevertetek. )
- moco
- Fő moderátor
- Készüléktípus: Samsung Note 20
- Nem: Nő
- Has thanked: 930 times
- Been thanked: 1093 times
Hivatalos nokia oldal....(és most nem irigylem az 5800 NE tulajokat, hiszen ezért vették meg ezt a telót)
Navigation on your Nokia. For free. Forever.
VESZEKEDNI CSAK PRIVÁTBAN LEHET! AKI A FÓRUMBAN VESZEKSZIK,1 HÉTRE KITILTOM !!
S10+ Dual / SGS4
S10+ Dual / SGS4
-
- 3. szint
- Has thanked: 51 times
- Been thanked: 32 times
Hát igen! Plusz 25 rongyért egy autós tartót....moco írta:Hivatalos nokia oldal....(és most nem irigylem az 5800 NE tulajokat, hiszen ezért vették meg ezt a telót)
-
- Újonc
- Készüléktípus: N97
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
SziasztokAlcapone írta:Igen, ezt tudjuk. Csak a probléma az, hogy tényleg az új fw-vel ígérték az ingyenes Nokia Maps-ot is N97-re, mert akkor nem foglal helyet a C memóriáról. Ezen vagyunk most fennakadva. Természetesen tudjuk, hogy letölthető a frissítések közül, de akkor a C-re rakja. Azért köszi az infót.Dominik írta:Már napok óta elérhető az ingyenes navigáció N97-re és már le is töltöttem és működik meg minden. Ez az ingyenes navigáció nem egy újabb szoftverfrissítés keretében lett elérhető,hanem egyszerűen egy navigációs frissítés által. Ha rámész a telefonon található Software updater-re,akkor ott meg fog jelenni,hogy ingyenes ovi navigáció és csak indítsd el,már persze ha van internetelérés a közelben!
Ha bárki másnak van infója még mindig szívesen várom!
Nekem kb 20 mega szabed hely volt a c meghajtón telepítés előtt. Sikerült is feltelepíteni most 12.2 mega szabad hely maradt.
Egyenlöre még csak online módban próbáltam ki ott jól szinte kiválóan működik
Üdv szmayer
- Segal
- Admin segéd
- Has thanked: 119 times
- Been thanked: 747 times
Maradjunk annyiba hogy nem a Nokiát érdemes ilyesmivel zaklatni ők egy frissebb szoftverről is csak akkor tudnak ha már náluk elérhető, pedig időnként NSU-n vagy FOTA-n már egy ideje elérhető. A készülékmegjelenéseik is elég érdekesek mindig a nem tudják majd jön aztán ha témaváltás után újrarákérdezel akkor mondanak egy hónapot de többnyire sohasem találják el...Macika írta:Ha az a srác egy másik vevő volt a Nokia szervizben, akkor megbocsájtható, hogy ennyire tájékozatlan.axlfsi írta:En mar semmit nem ertek es senkinek sem hiszek ... korabban elvileg hivatalos info volt, hogy jon az uj fw, benne integralva az ingyenes Nokia Maps -szel, aztan tegnap a Nokia szervizben, valtig allitotta a srac, hogy nem, nem igaz. Soha nem lesz N97-re ingyenes Maps ...
Ha viszont ott dolgozik, akkor szégyellje magát, hogy ilyen tájékozatlan, felkészületlen módon járatja le a kenyéradó cégét!!!
Hiszen kint van úgy 3 napja már az ingyenes Nokia Map, ráadásul nem mókolva, hanem a készülék HIVATALOS szoftfrissítések menüpontját használva lehet letölteni, ennél hivatalosabban nem is lehetne.
Szóval én ezen sem lepődtem meg ha majd kapnak egy hivatalos értesítést hogy ingyenes a navi akkor tudni fognak róla addig meg inkább azokat az oldalakat nézegetik munkaidőbe amik érdeklik is őket de még véletlenül se a nokia.hu/com-ot...
Ezt már a cikk megjelenésekor is megemlítettem hogy ez az összes Navigációs telefont vásárlóval hatalmas kicseszés... Főleg hogy azóta a telefonja ára is esett és eladáskor innentől kezdve arra sem hivatkozhat hogy ezen legális navigáció van (mint sok windows-os telefonnál hogy írják hogy eredeti IGO van hozzá) mert hacsak nem láma a vásárló akkor tudja hogy innentől mindegyik telefonjára ingyenes lesz a navigáció és mindegyik okostelefonja GPS-es lesz...moco írta:Hivatalos nokia oldal....(és most nem irigylem az 5800 NE tulajokat, hiszen ezért vették meg ezt a telót)
- Macika
- 6. szint
- Készüléktípus: Huawei P30 Pro 8 256
- Has thanked: 321 times
- Been thanked: 605 times
Szerintem meg maradjunk annyiban, hogy ha valamit nem tudok biztosan, akkor nem jelentek ki KATEGORIKUSAN valamit.Segal írta:Maradjunk annyiba hogy nem a Nokiát érdemes ilyesmivel zaklatni ők egy frissebb szoftverről is csak akkor tudnak ha már náluk elérhető, pedig időnként NSU-n vagy FOTA-n már egy ideje elérhető. A készülékmegjelenéseik is elég érdekesek mindig a nem tudják majd jön aztán ha témaváltás után újrarákérdezel akkor mondanak egy hónapot de többnyire sohasem találják el...
Szóval én ezen sem lepődtem meg ha majd kapnak egy hivatalos értesítést hogy ingyenes a navi akkor tudni fognak róla addig meg inkább azokat az oldalakat nézegetik munkaidőbe amik érdeklik is őket de még véletlenül se a nokia.hu/com-ot...
Nekik is ez kellene.
Nem azt állítani, hogy SOHASEM lesz free navi a Nokiákra (N97-re), hanem az igazat, hogy nincs pontos információjuk róla.
- axlfsi
- 2. szint
- Készüléktípus: SGS
- Has thanked: 5 times
- Been thanked: 7 times
Hm Aranyos a kerdes ... nem tudom. Nagyon nagyon erosen gondolkodom, hogy minel elobb le kellene cserelni a telefont, csak nem tudom mire. Az az igazsag, hogy ezt a 85-90et sem kevesellettem egy telefonert, es az N900-ert biztosan nem akarok kifizetni 100x ezer forintot. Elhiszem, hogy jo, gyors, meg minden es nagyon elvezik a Linux guruk, de nem hiszem, hogy ki tudnam hasznalni.Dominik írta:Ja tényleg bocsi akkor,kicsit félreértettem....mindegy:-) axlfsi egyébként te nem gondolkodsz az N900-ban?
Nem lenne kulonosebben baj ezzel az N97-tel, de a piszok lassusaga es az idonkenti ujraindulasa az oruletbe kerget. Egyszeruen szanalmas. A regi, nyócgigas N95-om ezerszer stabilabb (hackelve!) es gyorsabb, mint ez az "erintetlen" N97
... raadasul a fokepernyon levo widgetek is bosszantoak. Sokszor csak annyit latok a facebooknal es a pixelpipe-nal (de nyilvan ha masik lenne kint, akkor azoknal), hogy loading content aztan semmi ... en nem ertem, komolyan. C-n folyamatosan van 30Mb szabad hely es a RAM is 30Mb felett. Direkt nem telepitettem tele minden szarral ... mar nem tudom, mikent lehetne hasznalhatobba tenni
ps.: wifi is jo, de T-s netnel is ugyanez (szoval a neteleres, mint esetleges problema forrasa, kizarva). Mindegy is, mar annyira lefaradtam tole, hogy nem is erdekel. Komolyan inkabb csak azon filozok, hogy mikor es mire csereljem. Varjak meg es szifon 4G vagy i8910? Ami nagyon bejott korabban, az a vindozos HTC HD 2, dehat ezert se adok annyi penzt, kapj@k be
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára axlfsi 2010-01-30 szomb. 18:59:15-kor.
Bezke 4.2 XXJVP KERNEL: TEGRAK build 24 -> OC: valtozo (1-1.2Ghz)
" ... Begbie didn't do drugs either. He just did people ... "
- axlfsi
- 2. szint
- Készüléktípus: SGS
- Has thanked: 5 times
- Been thanked: 7 times
Na igen ... meg is lepodtem rajta, hogy mennyire hatarozottan jelentette ki, ugyanis, amikor eloszor mondta nekem, akkor finoman megismeteltem, hogy dehat en a nokia oldalan olvastam, nem kitalaltam, erre o, hogy "latod, hogy hol allok en? csak tudom mit beszelek" (arra celzott, hogy O van a pult mogott es en meg csak egy lama juzer) ... nem is eroltettem tovabb. Biztosan sokkal jobban tud mindent, mint enMacika írta:Szerintem meg maradjunk annyiban, hogy ha valamit nem tudok biztosan, akkor nem jelentek ki KATEGORIKUSAN valamit.Segal írta:Maradjunk annyiba hogy nem a Nokiát érdemes ilyesmivel zaklatni ők egy frissebb szoftverről is csak akkor tudnak ha már náluk elérhető, pedig időnként NSU-n vagy FOTA-n már egy ideje elérhető. A készülékmegjelenéseik is elég érdekesek mindig a nem tudják majd jön aztán ha témaváltás után újrarákérdezel akkor mondanak egy hónapot de többnyire sohasem találják el...
Nekik is ez kellene.
Nem azt állítani, hogy SOHASEM lesz free navi a Nokiákra (N97-re), hanem az igazat, hogy nincs pontos információjuk róla.
Egyebkent, nem tudom, hogy melyik honap 30.-ara gondolt a Nokia, mert meg mindig nem elerheto az uj fw (pc 0576480)
Bezke 4.2 XXJVP KERNEL: TEGRAK build 24 -> OC: valtozo (1-1.2Ghz)
- Macika
- 6. szint
- Készüléktípus: Huawei P30 Pro 8 256
- Has thanked: 321 times
- Been thanked: 605 times
N97 v2.1 available 1st February 08:00 GMTaxlfsi írta:Egyebkent, nem tudom, hogy melyik honap 30.-ara gondolt a Nokia, mert meg mindig nem elerheto az uj fw (pc 0576480)