Gratulaarvarez írta:Hihihi! Tudtam hogy csak kontakt hiba volt. Szétszedtem és már jó![]()
![]()
Köszi a segítséget!

Gratulaarvarez írta:Hihihi! Tudtam hogy csak kontakt hiba volt. Szétszedtem és már jó![]()
![]()
Köszi a segítséget!
Add el és vegyél egy zsír újat.MrAngelo írta:Akkor így jártam.
Hiába fújom, nem poros, inkább ragacsos. (munkahelyi ártalom)
Van egy régi fogkefém ilyen célra de jobb lett volna teljesen kipucolni.
Azért köszi.
Elvileg 16-ig. 8-nál azért már lassul kicsit de ez inkább a telepített programoktól függ. A legújabb FW a 31-es.cellux írta:egy n82 meddig bővíthető? 8gb-nél nem lassul egy kicsit? melyik a legújabb szoft?
Igaza van Moconak. Nekem is 8 GB-os kártyám van, semmivel nem lassabb. Bekapcsoláskor tart az indulás egy kicsit tovább,de utána semmi probléma vele.MrAngelo írta:Hány program van telepítve, mennyi üres hely van rajta és mikor volt formázva? Mert inkább ezek a befolyásoló tényezők, nem a kártya kapacitása.
Ahogy mondod, a kiemelt rész miatt iszonyat lassú.MrAngelo írta:Nekem is 8 gigás kártyám van és százakárhány program, valamint ezer kép, videó, miegymás van rajta és mondhatni iszonyat lassú a telefonom. Egy kisebb kártyára nem tudsz annyi mindent pakolni ezért általánosságban lehet mondani, hogy lassabb ha nagyobb kártya van benne. A bekapcsolási idő pedig (mire a menüben lépkedni tudok) 3 perc. Kártya nélkül 1.