Nokia N97
- csabics
- 2. szint
- Készüléktípus: Note 4 The Best
- Nem: Férfi
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 1 time
Re: Nokia N97
Néhány probléma 1 hét alatt:
Alkalmazáskezelőbe nem tudtam belépni=Hard reset
Töltőre dugtam ,töltési ikon nem változik /pedig nincs feltöltve/=Akksi ki ,be ujraindit, probléma megold
Ma pedig hálózati töltőn a teló hívás érkezik bill.zár felold hallom is a hívót de a telefon képet nem ad.
Semmire nem reagált =Akksi ki ,ua.mint előzőleg.
Komolyan már várom mikor hagy cserben.
Pár hónap alatt volt néhány Hard resetem sajnos.
Nem ezt vártam.
Alkalmazáskezelőbe nem tudtam belépni=Hard reset
Töltőre dugtam ,töltési ikon nem változik /pedig nincs feltöltve/=Akksi ki ,be ujraindit, probléma megold
Ma pedig hálózati töltőn a teló hívás érkezik bill.zár felold hallom is a hívót de a telefon képet nem ad.
Semmire nem reagált =Akksi ki ,ua.mint előzőleg.
Komolyan már várom mikor hagy cserben.
Pár hónap alatt volt néhány Hard resetem sajnos.
Nem ezt vártam.
SGS5 The Best
-
- Újonc
- Készüléktípus: Samsung i9100
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Nem lehet, hogy valamilyen program fel van telepítve és azért csinálja? 2 db Nokia N97 van itthon, egyikre sincs semmilyen program feltelepítve és egyikkel sem volt még gond, egyszer sem fagytak még le vagy lettek volna hasonló gondok mint a tiéddel!
-
- 3. szint
- Készüléktípus: Samsung Galaxy S8+
- Has thanked: 51 times
- Been thanked: 32 times
Lehet, hogy pont ezért hibátlanok a telefonjaid. Sajnos sok embernek sok problémája van ezzel a típussal. Én sem ezt vártam tőle. Főleg nem ennyi pénzért!Szabo01 írta:Nem lehet, hogy valamilyen program fel van telepítve és azért csinálja? 2 db Nokia N97 van itthon, egyikre sincs semmilyen program feltelepítve és egyikkel sem volt még gond, egyszer sem fagytak még le vagy lettek volna hasonló gondok mint a tiéddel!
-
- Újonc
Igen, szerintem is Előtte nokia N95 8GB-m volt, arra voltak telepítve programok és néha volt gondom vele.nylacika írta:Lehet, hogy pont ezért hibátlanok a telefonjaid. Sajnos sok embernek sok problémája van ezzel a típussal. Én sem ezt vártam tőle. Főleg nem ennyi pénzért!Szabo01 írta:Nem lehet, hogy valamilyen program fel van telepítve és azért csinálja? 2 db Nokia N97 van itthon, egyikre sincs semmilyen program feltelepítve és egyikkel sem volt még gond, egyszer sem fagytak még le vagy lettek volna hasonló gondok mint a tiéddel!
- csabics
- 2. szint
Ja és akkor ne telepítsek rá semmit?
Nekem is 8gb volt és hidd el ugyanigy használta sőt hack is volt rajta egy év alatt egyszer sem hagyott cserben.
Nekem is 8gb volt és hidd el ugyanigy használta sőt hack is volt rajta egy év alatt egyszer sem hagyott cserben.
SGS5 The Best
- csabics
- 2. szint
Fórumtársak .
Ha vki vett már ilyen autós tarót:http://www.gigatel.hu/products/NOKIA/N97/G18468
Megtenné hogy legalább egy fotót készít róla oldalról ?
Vagy megosztaná tapasztalatait róla?
Megköszönném.
Ha vki vett már ilyen autós tarót:http://www.gigatel.hu/products/NOKIA/N97/G18468
Megtenné hogy legalább egy fotót készít róla oldalról ?
Vagy megosztaná tapasztalatait róla?
Megköszönném.
SGS5 The Best
- axlfsi
- 2. szint
- Készüléktípus: SGS
- Has thanked: 5 times
- Been thanked: 7 times
Hello,
A legujabb hirek szerint, tolodik ket napot a 21-es fw megjelenese. Azaz, januar 30.-n adjak ki ...
A legujabb hirek szerint, tolodik ket napot a 21-es fw megjelenese. Azaz, januar 30.-n adjak ki ...
Bezke 4.2 XXJVP KERNEL: TEGRAK build 24 -> OC: valtozo (1-1.2Ghz)
" ... Begbie didn't do drugs either. He just did people ... "
" ... Begbie didn't do drugs either. He just did people ... "
-
- Újonc
v20-as fw-re lehet n-gage játékot rakni? Azt olvastam,hogy csak v10-es fw-re lehet rakni, mert csak az hackelhető. Szignózással nem lehet megoldani?
- bikemano
- 3. szint
- Készüléktípus: iPhone 3G
- Has thanked: 3 times
- Kapcsolat:
Szerintem ezt nem ide, hanem az N-gage forumrészbe kellet volna irnodSzabo01 írta:v20-as fw-re lehet n-gage játékot rakni? Azt olvastam,hogy csak v10-es fw-re lehet rakni, mert csak az hackelhető. Szignózással nem lehet megoldani?
Amugy az attol függ, hogy a keretprogramot feltudod e telepitteni
Nokia 3310 ► Nokia 3650 ► Nokia 3300 ► Sony Ericsson P800 ► Nokia N72 Black ► Nokia N73 ► Nokia N95 + Nokia 6600 ► Nokia N73 ► Apple iPhone 3G 8GB
- maggi_1886
- 4. szint
- Készüléktípus: ZTE Blade Nokia N82
- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 4 times
Kulon az ngage jatekokat is lehet szignozni! Van ra egy megoldas.a letolteseknel megtalalod.de a tovabbiakat mar tenyleg az Ngage topicba!bikemano írta:Szerintem ezt nem ide, hanem az N-gage forumrészbe kellet volna irnodSzabo01 írta:v20-as fw-re lehet n-gage játékot rakni? Azt olvastam,hogy csak v10-es fw-re lehet rakni, mert csak az hackelhető. Szignózással nem lehet megoldani?
Amugy az attol függ, hogy a keretprogramot feltudod e telepitteni
Samsung Galalxy SII vk.6.4 final
Nokia N82 Black 2Gb Micro Sd
Nokia N82 Black 2Gb Micro Sd