Nokia N82
- horseface
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia 5800XM Black
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: Nokia N82
A kijelző be sem kapcsol,tök fekete,mialatt a készülék müködik.Az előzö pedig tele lett pixelhibával.Tök jó.
- Macika
- 6. szint
- Készüléktípus: Huawei P30 Pro 8 256
- Nem: Férfi
- Has thanked: 321 times
- Been thanked: 605 times
Ebből nem következik, hogy tönkrement.horseface írta:A kijelző be sem kapcsol,tök fekete,mialatt a készülék müködik.Az előzö pedig tele lett pixelhibával.Tök jó.
Lehet, hogy csak a fólia ugrott ki a helyéről. Persze, azt csak Te tudod, hogy milyen külső hatások érték szegényt...
Én úgy tudom, hogy pixelhibák nem keletkeznek. Vagy ott vannak kezdettől, vagy nem.
- Ruff92
- 1. szint
- Készüléktípus: nokia n82 E7 Lumia 1020
- Has thanked: 1 time
én ugytudom hogy abban az estben ha már alapbol volt rajta 1-2 pixel hiba akkor lehet több is utánna.Macika írta:Ebből nem következik, hogy tönkrement.horseface írta:A kijelző be sem kapcsol,tök fekete,mialatt a készülék müködik.Az előzö pedig tele lett pixelhibával.Tök jó.
Lehet, hogy csak a fólia ugrott ki a helyéről. Persze, azt csak Te tudod, hogy milyen külső hatások érték szegényt...
Én úgy tudom, hogy pixelhibák nem keletkeznek. Vagy ott vannak kezdettől, vagy nem.
de ha alapbol volt rajta akkormeg vissza kelett volna vinned
Nokia5110,nokia3310,Siemens S55,sagemmyv56,sony e.w300i sony e.K610i, N82 N96 mostNokia N82 black 8gb nokia micro sdhc V 20.0.062 6600
Egy év terápia után a pszichiáterem azt mondta nekem: "Lehet, hogy az élet mégse való mindenkinek.
Egy év terápia után a pszichiáterem azt mondta nekem: "Lehet, hogy az élet mégse való mindenkinek.
- kuma
- 2. szint
- Készüléktípus: Nokia N8-00+32GB
- Has thanked: 41 times
- Been thanked: 4 times
az én telóm 1 éves és piros maszat van a képernyőnhorseface írta:A kijelző be sem kapcsol,tök fekete,mialatt a készülék müködik.Az előzö pedig tele lett pixelhibával.Tök jó.
ujjal dörzsölgetve már elhalványult, eloszlott, de még mindig ott van!
GÁZ
Nokia N8-00 GY.I.K! Használd Te is, mielőtt kérdezel 

- horseface
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia 5800XM Black
Igen nekem ez volt a gyári kijelzőmmel.Újkorában nem volt pixelhibás később lett az,hozzátenném a készülék tokban tartott megkímélt.Akkor kicseréltettem a kijelzőt gondoltam most már nem lehet gond...A készüléket a TV-re kötve hibátlanul mükődik,tehát tuti, hogy a kijelző pusztult el ismét.Csodás.kuma írta:az én telóm 1 éves és piros maszat van a képernyőnhorseface írta:A kijelző be sem kapcsol,tök fekete,mialatt a készülék müködik.Az előzö pedig tele lett pixelhibával.Tök jó.
ujjal dörzsölgetve már elhalványult, eloszlott, de még mindig ott van!
GÁZ
-
- 1. szint
Sziasztok! Az történt, hogy kivettem a telefonomból a sim kártyát és azóta ha kikapcsolom a telefont mindig elfelejti a dátum és az idő beállításokat, próbáltam már másikkal, anélkül, memória kártyával és anélkül, a helyzet változatlan. Volt már valakinek ilyen? Mit lehet tenni? Formázva még nem volt.
- moco
- Fő moderátor
- Készüléktípus: Samsung Note 20
- Nem: Nő
- Has thanked: 930 times
- Been thanked: 1093 times
Lehet, hogy nem ártana neki egy formázás. És a kártyának is! Előtte ments le mindent, mert elvész.zolek írta:Sziasztok! Az történt, hogy kivettem a telefonomból a sim kártyát és azóta ha kikapcsolom a telefont mindig elfelejti a dátum és az idő beállításokat, próbáltam már másikkal, anélkül, memória kártyával és anélkül, a helyzet változatlan. Volt már valakinek ilyen? Mit lehet tenni? Formázva még nem volt.
VESZEKEDNI CSAK PRIVÁTBAN LEHET! AKI A FÓRUMBAN VESZEKSZIK,1 HÉTRE KITILTOM !! 
S10+ Dual / SGS4

S10+ Dual / SGS4
-
- 1. szint
Kőszőnőm. Most épp a formázásokon vagyok túl, de a helyzet változatlan. Megpróbálom még újra rakni a szoftverét hátha, de nem sok reményt látok, és mintha olyan emlékem lenne, hogy régen valaki azt írta hogy ez főpanel csere, de ezt a bejegyzést nem találom.moco írta:Lehet, hogy nem ártana neki egy formázás. És a kártyának is! Előtte ments le mindent, mert elvész.zolek írta:Sziasztok! Az történt, hogy kivettem a telefonomból a sim kártyát és azóta ha kikapcsolom a telefont mindig elfelejti a dátum és az idő beállításokat, próbáltam már másikkal, anélkül, memória kártyával és anélkül, a helyzet változatlan. Volt már valakinek ilyen? Mit lehet tenni? Formázva még nem volt.
-
- 1. szint
Jut eszembe, a két év gyári gari az teljeskőrű, beleértve a hardvert is? Nem tudjátok véletlenül?
- Macika
- 6. szint
- Készüléktípus: Huawei P30 Pro 8 256
- Has thanked: 321 times
- Been thanked: 605 times
Úgy kb.zolek írta:Jut eszembe, a két év gyári gari az teljeskőrű, beleértve a hardvert is? Nem tudjátok véletlenül?
"A vásárlástól számított első hat hónapban jelentkező hiba esetén a kereskedő köteles bizonyítani, hogy a hiba a vásárláskor nem volt benne a termékben, hogy a hiba nem a teljesítéskor is meglévő körülmények miatt keletkezett, hanem az áru rendeltetésellenes használata okozta. Az első hat hónapban a kereskedő köteles valamennyi költséget viselni.
...
Hat hónap leteltével a bizonyítási teher megfordul és a továbbiakban nem a kereskedőnek kell a hiba keletkezési körülményeit bizonyítania, hanem a fogyasztó közvetlenül fordulhat a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatósághoz (NFH).
Ez esetben a fogyasztónak tudnia kell azt, hogy egyrészről a vizsgálat költségeit neki kell megelőlegeznie és az csak abban az esetben jár vissza neki, ha a kifogása alaposnak minősült.
...
Jótállás esetén nem a vásárlónak kell bizonyítania, hogy vétlen a termék meghibásodásában és csak akkor mentesül ez alól a felelősség alól [az eladó], ha bizonyítani tudja, hogy a hiba oka a teljesítés után keletkezett (pl. a vásárló rendellenesen használta a terméket). Nagyon fontos, hogy nem magának a hibának, hanem a hiba okának kell a vásárlás előtt keletkeznie."