Ide is leírom,hogy aki ilyen telót használ tudjon róla.
Hosszú napok bossszúsága után rájöttem, hogy ennél a telónál nem a *-3-zöldomb+bekapcsoló gomb a hardreset, hanem a #-3-zöldgomb+bekapcsoló gomb!
Üdv, mindenkinek

Hali ird át a product kódot erre:joenumberone írta:hi! Most vettem egy n79 és nem tudom a firmwaret frissiteni rajta se NSU-val se FOTA-val. Elinditja aztán ujra indul és kiirja h a frrissítéssel nem kompatibilis a telóm. A product 0568161. Lécci segitsetek köszi
Az N79 10-ről 11-re váltásának volt a leghosszabb changelog-ja amit valaha láttam, uh. sztem érdemes frissíteni.rydair írta:Miért ilyen kihalt ez a fórum?
Amúgy most vettem n79-t
10es szoft van rajta, így sincs semmi baja, szal kicsit félek felfrissíteni a 30asra
Első benyomás: Az összes gombja iszonyú szar.
Asztamindenitpll írta:Az N79 10-ről 11-re váltásának volt a leghosszabb changelog-ja amit valaha láttam, uh. sztem érdemes frissíteni.rydair írta:Miért ilyen kihalt ez a fórum?
Amúgy most vettem n79-t
10es szoft van rajta, így sincs semmi baja, szal kicsit félek felfrissíteni a 30asra
Első benyomás: Az összes gombja iszonyú szar.
Olvass néhány dolgot:
http://www.smartnews.hu/2008/12/uj-firm ... ozasokrol/
És erre jött még két frissítés.
Ez a phoenix megy w7 alatt.rydair írta: Asztamindenit
de mondjuk nekem ezeknek a hibáknak a háromnegyede nem is jön elő.. most direkt megnéztem párat.
most a legnagyobb gond az hogy nem tudok product kódot változtatni mert semmi nem támogatja a win7-t más meg nincs
De miért tennéd?T-Zizi írta:Egyébként ezt semmilyen progival nem lehet kikerülni?Mármint, hogy lekapcsolja a képernyőt?
Macika írta:De miért tennéd?T-Zizi írta:Egyébként ezt semmilyen progival nem lehet kikerülni?Mármint, hogy lekapcsolja a képernyőt?
1-1,5 nappal megrövidülne a készenléti idő, ha folyamatosan megy a kijelző.
Megérné Neked az, hogy naponta kelljen tölteni és az akksi élettartama a felére csökkenjen (az akkumulátorok élettartama nem időben, hanem töltési ciklusban van megadva).