Sly65 írta:Ha már itt vagyok gyors kérdés kajcsi előtt, n95 el videomodba mikor kapcsolbe a LED?vagy hogy kell mivel?![]()
<<ez ilyen Farkasházi szmáljli
77esből
sztem a fényérzékelő aktiválja ha úgy gondolja, hogy kevés a fény

Sly65 írta:Ha már itt vagyok gyors kérdés kajcsi előtt, n95 el videomodba mikor kapcsolbe a LED?vagy hogy kell mivel?![]()
77esből
dussy írta:Nade, ha formatálom a memkarit nem fog elveszni ott is minden adat?Damir88 írta: Hát azért nem igazán,inkább így:
1.Nevek mentése memkarira,majd E:/Egyebek/Contacts mappa szgépre másolása
2.Hard reset
3.memkari format
4.szoft frissítés
5.Contacts mappa visszamásolása az E:/Egyebek mappába,majd visszaállítás
Jogos, akkor újabb verzió:Damir88 írta: Ahogy te leírtad úgy meg nem lesz mit kimásolni a telóból![]()
De igen,azért van ott hogy szgépre másolás
Vagy azt is lehet ha nem akarsz gépet használni,hogy:
1.memkariformat
2.nevek átmentése memkarira
3.teló hard reset
4.szoftfrissítés
5.visszaállítás memkariról![]()
Hát ha ezt előbb tudom...eddig még nem volt szükség formatra, azt hittem symbian 9-nél is úgy megy mint a jó öreg symbian 8-as telóknál!mofere írta: Én soha nem mentek semmit a névjegyzéken kívül és az üziken kívül,a képeket amúgy is azonnal a gépre másolom,hangok memkarin vannak,és így inkább mindent vissza telepítgetek,szerintem ez a tuti.
A hangszóró nekem is behallt mind a kettő,aztán vettem vaterán 2 hangszórót,és sikerült kicserélnem itthon,azóta is szépen szól,de ha gari van rá,akkor vidd be szervízbe biztos ami biztos
dussy írta:Jogos, akkor újabb verzió:Damir88 írta: Ahogy te leírtad úgy meg nem lesz mit kimásolni a telóból![]()
De igen,azért van ott hogy szgépre másolás
Vagy azt is lehet ha nem akarsz gépet használni,hogy:
1.memkariformat
2.nevek átmentése memkarira
3.teló hard reset
4.szoftfrissítés
5.visszaállítás memkariról![]()
![]()
1. nevek mentése SD-re
2. ennek a mappának a mentése a PC-re
3. hard reset
4. SD format
5. szoft frissítés
6....
maggi_1886 írta:Sly65 írta:Ha már itt vagyok gyors kérdés kajcsi előtt, n95 el videomodba mikor kapcsolbe a LED?vagy hogy kell mivel?![]()
77esből
sztem a fényérzékelő aktiválja ha úgy gondolja, hogy kevés a fény
Sehogy! Világítani nem fog! Csak pirosan világít mint figyelmeztető fénySly65 írta:Ha már itt vagyok gyors kérdés kajcsi előtt, n95 el videomodba mikor kapcsolbe a LED?vagy hogy kell mivel?![]()
77esből
Tökéletesen úgy van ahogy mondodmofere írta:johnny3650
Hát ezt így leírni nagy macera,ezt nem lehet úgy![]()
De megpróbálom...
Torx kulcs kell hozzá,asszem T7-es,lepattintod a hátlapot,van ott fönt 2 csavar,azt kiszeded,és a kamera alatt is van kettő,azt is,és a telefon teteje így lejön az a kis műanyag.
Aztán a billentyűzet körül van az a takaró műanyag amit látsz,azt kipattintod a csillag és a kettőskereszt alatt,és leveszed,és ott is lesz alatta 2 csavar,azt is ki kell szedni,itt meg a telefon alja jön le ott is az a kis műanyag.
Lényegében a teló hátulja így szabadon ficeg,csak a szalagkábel tartja össze,én azt nem szedtem ki,úgy hagytam,kiemeltem az alaplapot és alatta van a 2 hangszóró,azokat csak ki kell feszíteni,és ennyi.
Itt csak arra kell figyelni,hogy a kábelt meg ne sértsd,kb 5 perces munka lehetett.
Kulcsot szerintem tudsz venni bármelyik szerszám boltba,én is ott vettem.