Nokia N97

Kizárólag Nokia N-szériával foglalkozó témák
Segal
Admin segéd
Admin segéd
Készüléktípus: Samsung Galaxy S8+
Has thanked: 119 times
Been thanked: 747 times

Re: Nokia N97

Hozzászólás Szerző: Segal »

Roleeka1771 írta:Sziasztok!

Nekem lenne egy olyan kérdésem, hogy N97-re milyen, vagy melyik flashes progit raktátok ti fel, hogy pl. youtube-on vagy máshol videót nézzetek?
youtuba-ra ott a gyári kliens a többi oldalhoz meg a skyfire böngésző ha megjelent már v5 re
Necc
2. szint
2. szint
Készüléktípus: N900 + E63 + BH503 +Venus5 GPS
Has thanked: 0
Been thanked: 0
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Necc »

nsee írta:Megint zargatlak programozás témában! Régóta keresek olyan programot (feltöltések között egyet találtam, de nem jó)
ami a fényképezéskor a képre teszi a dátumot. No ez megoldható? :idea:
Megoldható, csak sajnos ma rendelem meg az N900-at, és a hátralévő időben a függő projektjeim kifuttatásán fogok fáradozni, utána pedig nem fogok többet symbian programozással és designnal foglalkozni :shifty:
A normális világ elleni védekezésül hülyékkel veszem körbe magam!
nsee
4. szint
4. szint
Készüléktípus: Huawei M20 - LG G4
Nem: Férfi
Has thanked: 75 times
Been thanked: 80 times

Hozzászólás Szerző: nsee »

Necc írta:
nsee írta:Megint zargatlak programozás témában! Régóta keresek olyan programot (feltöltések között egyet találtam, de nem jó)
Megoldható, csak sajnos ma rendelem meg az N900-at, és a hátralévő időben a függő projektjeim kifuttatásán fogok fáradozni, utána pedig nem fogok többet symbian programozással és designnal foglalkozni :shifty:
Hmm jó döntés, ez a teló! :) Sajnálom, hogy nem megoldható a program :(
:idea: És, ha megszavaznánk? :D Vagy ööööööö... búcsú ajándék a symbiseknek?(majd) :D :pislog: 'Jóvanna' költői kérdés tudom. :oops:
Huawei M20
LG G4
N8-00 Dark Grey
N95
nylacika
3. szint
3. szint
Készüléktípus: Samsung Galaxy S8+
Has thanked: 51 times
Been thanked: 32 times

Hozzászólás Szerző: nylacika »

nsee írta:
Necc írta:
:idea: És, ha megszavaznánk? :D Vagy ööööööö... búcsú ajándék a symbiseknek?(majd) :D :pislog: 'Jóvanna' költői kérdés tudom. :oops:
Támogatom! :taps1: :taps1: :taps1:
Necc
2. szint
2. szint
Kapcsolat:

nsee írta:
Necc írta:
Hétfőn érkezik meg az N900-om, most hívtak fel a boltból, hogy a köcsögök nem tudják 154.000Ft -ért teljesíteni a rendelésem, helyette 147.000Ft -ot kell fizetnem, de mivel már több telefont rendeltem tőlük, ezért voltak olyan rendesek, hogy a módosított árból legalább lefaragtak még egy ezrest! A szemetek! :duhos2:

Magyarán a hétvége folyamán be kell fejeznem a névjegyzék frissítő maradék bugjait, ki kell adnom az éjjelióra programot is, és a háttérkép grafikai sablont is be kell fejeznem, amivel bárki csinálhat magának olyan háttérképet, ami álló és fektetett nézetben is jól néz ki a telefonon (azaz nem nyújt, nem torzít mint a neten fellelhető, fix 360x640 felbontású tucathátterek).

És még ezidőtájt írjak meg egy kamerát kezelő alkalmazást is, rétegkezeléssel, és mindezt úgy, hogy csak elviekben működik? Áááá sajnos nem fog menni, túl sok lesz hétvégére :wacko:
Damir
Kiemelt 6. szint
Kiemelt 6. szint
Has thanked: 48 times
Been thanked: 349 times

Hozzászólás Szerző: Damir »

Necc írta: Hétfőn érkezik meg az N900-om, most hívtak fel a boltból, hogy a köcsögök nem tudják 154.000Ft -ért teljesíteni a rendelésem, helyette 147.000Ft -ot kell fizetnem, de mivel már több telefont rendeltem tőlük, ezért voltak olyan rendesek, hogy a módosított árból legalább lefaragtak még egy ezrest! A szemetek! :duhos2:
Nem nézted el a smile-t a végén :?2: :hmm2:
Vagy ha azt nem, akkor az árat, mivel 7ezerrel kéne kevesebbet fizetned, plusz az 1000 bónusz. Akkor miért köcsögök és szemetek?
Necc
2. szint
2. szint
Kapcsolat:

Damir88 írta:
Necc írta: Hétfőn érkezik meg az N900-om, most hívtak fel a boltból, hogy a köcsögök nem tudják 154.000Ft -ért teljesíteni a rendelésem, helyette 147.000Ft -ot kell fizetnem, de mivel már több telefont rendeltem tőlük, ezért voltak olyan rendesek, hogy a módosított árból legalább lefaragtak még egy ezrest! A szemetek! :duhos2:
Nem nézted el a smile-t a végén :?2: :hmm2:
Vagy ha azt nem, akkor az árat, mivel 7ezerrel kéne kevesebbet fizetned, plusz az 1000 bónusz. Akkor miért köcsögök és szemetek?
[Off]
Azért mert nem érted az iróniát :mrgreen:
[On]
szmayer
Újonc
Újonc
Készüléktípus: N97

Hozzászólás Szerző: szmayer »

Sziasztok

Lenne 1 kérdésem.
A minap kaptam 1 e-mailt és a telefonomon néztem meg. ez egy .pps kiterjeztésű fájl volt.
Tehát a quickoffice program akarta megnyitni de nem tudta mert kiirta hogy frissítsem.
En meg is tettem letöltöttem telepítettem stb utána meg is nyitotta de a c meghajtón az eddigi 16-22mb helyett csak 6-7mb szabad
hely maradt. A telepített alkalmazásolnál azt írja ki hogy csak 4mb a telepített alkalmazás. Akkor a többi szabad hely hova tünt????

Válaszotokat előre is köszönöm
Üdv: szmayer
Necc
2. szint
2. szint
Kapcsolat:

szmayer írta:Sziasztok

Lenne 1 kérdésem.
A minap kaptam 1 e-mailt és a telefonomon néztem meg. ez egy .pps kiterjeztésű fájl volt.
Tehát a quickoffice program akarta megnyitni de nem tudta mert kiirta hogy frissítsem.
En meg is tettem letöltöttem telepítettem stb utána meg is nyitotta de a c meghajtón az eddigi 16-22mb helyett csak 6-7mb szabad
hely maradt. A telepített alkalmazásolnál azt írja ki hogy csak 4mb a telepített alkalmazás. Akkor a többi szabad hely hova tünt????

Válaszotokat előre is köszönöm
Üdv: szmayer
Talán lefoglalja az e-mail csatolmánya amit fogadtál? :bolond2:
moco
Fő moderátor
Fő moderátor
Készüléktípus: Samsung Note 20
Nem:
Has thanked: 930 times
Been thanked: 1093 times

Hozzászólás Szerző: moco »

off: én sem értettem az iróniádat :D : on
VESZEKEDNI CSAK PRIVÁTBAN LEHET! AKI A FÓRUMBAN VESZEKSZIK,1 HÉTRE KITILTOM !! :deal:
S10+ Dual / SGS4
Válasz küldése

Vissza: “N-széria”