youtuba-ra ott a gyári kliens a többi oldalhoz meg a skyfire böngésző ha megjelent már v5 reRoleeka1771 írta:Sziasztok!
Nekem lenne egy olyan kérdésem, hogy N97-re milyen, vagy melyik flashes progit raktátok ti fel, hogy pl. youtube-on vagy máshol videót nézzetek?
Nokia N97
- Segal
- Admin segéd
- Készüléktípus: Samsung Galaxy S8+
- Has thanked: 119 times
- Been thanked: 747 times
Re: Nokia N97
- Necc
- 2. szint
- Készüléktípus: N900 + E63 + BH503 +Venus5 GPS
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
- Kapcsolat:
Megoldható, csak sajnos ma rendelem meg az N900-at, és a hátralévő időben a függő projektjeim kifuttatásán fogok fáradozni, utána pedig nem fogok többet symbian programozással és designnal foglalkozninsee írta:Megint zargatlak programozás témában! Régóta keresek olyan programot (feltöltések között egyet találtam, de nem jó)
ami a fényképezéskor a képre teszi a dátumot. No ez megoldható?
A normális világ elleni védekezésül hülyékkel veszem körbe magam!
- nsee
- 4. szint
- Készüléktípus: Huawei M20 - LG G4
- Nem: Férfi
- Has thanked: 75 times
- Been thanked: 80 times
Hmm jó döntés, ez a teló! Sajnálom, hogy nem megoldható a programNecc írta:Megoldható, csak sajnos ma rendelem meg az N900-at, és a hátralévő időben a függő projektjeim kifuttatásán fogok fáradozni, utána pedig nem fogok többet symbian programozással és designnal foglalkozninsee írta:Megint zargatlak programozás témában! Régóta keresek olyan programot (feltöltések között egyet találtam, de nem jó)
És, ha megszavaznánk? Vagy ööööööö... búcsú ajándék a symbiseknek?(majd) 'Jóvanna' költői kérdés tudom.
Huawei M20
LG G4
N8-00 Dark Grey
N95
LG G4
N8-00 Dark Grey
N95
-
- 3. szint
- Készüléktípus: Samsung Galaxy S8+
- Has thanked: 51 times
- Been thanked: 32 times
Támogatom!nsee írta:Hmm jó döntés, ez a teló! Sajnálom, hogy nem megoldható a programNecc írta:Megoldható, csak sajnos ma rendelem meg az N900-at, és a hátralévő időben a függő projektjeim kifuttatásán fogok fáradozni, utána pedig nem fogok többet symbian programozással és designnal foglalkozninsee írta:Megint zargatlak programozás témában! Régóta keresek olyan programot (feltöltések között egyet találtam, de nem jó)
És, ha megszavaznánk? Vagy ööööööö... búcsú ajándék a symbiseknek?(majd) 'Jóvanna' költői kérdés tudom.
- Necc
- 2. szint
- Kapcsolat:
Hétfőn érkezik meg az N900-om, most hívtak fel a boltból, hogy a köcsögök nem tudják 154.000Ft -ért teljesíteni a rendelésem, helyette 147.000Ft -ot kell fizetnem, de mivel már több telefont rendeltem tőlük, ezért voltak olyan rendesek, hogy a módosított árból legalább lefaragtak még egy ezrest! A szemetek!nsee írta:Hmm jó döntés, ez a teló! Sajnálom, hogy nem megoldható a programNecc írta:Megoldható, csak sajnos ma rendelem meg az N900-at, és a hátralévő időben a függő projektjeim kifuttatásán fogok fáradozni, utána pedig nem fogok többet symbian programozással és designnal foglalkozninsee írta:Megint zargatlak programozás témában! Régóta keresek olyan programot (feltöltések között egyet találtam, de nem jó)
Magyarán a hétvége folyamán be kell fejeznem a névjegyzék frissítő maradék bugjait, ki kell adnom az éjjelióra programot is, és a háttérkép grafikai sablont is be kell fejeznem, amivel bárki csinálhat magának olyan háttérképet, ami álló és fektetett nézetben is jól néz ki a telefonon (azaz nem nyújt, nem torzít mint a neten fellelhető, fix 360x640 felbontású tucathátterek).
És még ezidőtájt írjak meg egy kamerát kezelő alkalmazást is, rétegkezeléssel, és mindezt úgy, hogy csak elviekben működik? Áááá sajnos nem fog menni, túl sok lesz hétvégére
- Damir
- Kiemelt 6. szint
- Has thanked: 48 times
- Been thanked: 349 times
Nem nézted el a smile-t a végénNecc írta: Hétfőn érkezik meg az N900-om, most hívtak fel a boltból, hogy a köcsögök nem tudják 154.000Ft -ért teljesíteni a rendelésem, helyette 147.000Ft -ot kell fizetnem, de mivel már több telefont rendeltem tőlük, ezért voltak olyan rendesek, hogy a módosított árból legalább lefaragtak még egy ezrest! A szemetek!
Vagy ha azt nem, akkor az árat, mivel 7ezerrel kéne kevesebbet fizetned, plusz az 1000 bónusz. Akkor miért köcsögök és szemetek?
- Necc
- 2. szint
- Kapcsolat:
[Off]Damir88 írta:Nem nézted el a smile-t a végénNecc írta: Hétfőn érkezik meg az N900-om, most hívtak fel a boltból, hogy a köcsögök nem tudják 154.000Ft -ért teljesíteni a rendelésem, helyette 147.000Ft -ot kell fizetnem, de mivel már több telefont rendeltem tőlük, ezért voltak olyan rendesek, hogy a módosított árból legalább lefaragtak még egy ezrest! A szemetek!
Vagy ha azt nem, akkor az árat, mivel 7ezerrel kéne kevesebbet fizetned, plusz az 1000 bónusz. Akkor miért köcsögök és szemetek?
Azért mert nem érted az iróniát
[On]
-
- Újonc
- Készüléktípus: N97
Sziasztok
Lenne 1 kérdésem.
A minap kaptam 1 e-mailt és a telefonomon néztem meg. ez egy .pps kiterjeztésű fájl volt.
Tehát a quickoffice program akarta megnyitni de nem tudta mert kiirta hogy frissítsem.
En meg is tettem letöltöttem telepítettem stb utána meg is nyitotta de a c meghajtón az eddigi 16-22mb helyett csak 6-7mb szabad
hely maradt. A telepített alkalmazásolnál azt írja ki hogy csak 4mb a telepített alkalmazás. Akkor a többi szabad hely hova tünt????
Válaszotokat előre is köszönöm
Üdv: szmayer
Lenne 1 kérdésem.
A minap kaptam 1 e-mailt és a telefonomon néztem meg. ez egy .pps kiterjeztésű fájl volt.
Tehát a quickoffice program akarta megnyitni de nem tudta mert kiirta hogy frissítsem.
En meg is tettem letöltöttem telepítettem stb utána meg is nyitotta de a c meghajtón az eddigi 16-22mb helyett csak 6-7mb szabad
hely maradt. A telepített alkalmazásolnál azt írja ki hogy csak 4mb a telepített alkalmazás. Akkor a többi szabad hely hova tünt????
- Necc
- 2. szint
- Kapcsolat:
Talán lefoglalja az e-mail csatolmánya amit fogadtál?szmayer írta:Sziasztok
Lenne 1 kérdésem.
- moco
- Fő moderátor
- Készüléktípus: Samsung Note 20
- Nem: Nő
- Has thanked: 930 times
- Been thanked: 1093 times
off: én sem értettem az iróniádat : on
VESZEKEDNI CSAK PRIVÁTBAN LEHET! AKI A FÓRUMBAN VESZEKSZIK,1 HÉTRE KITILTOM !!
S10+ Dual / SGS4
S10+ Dual / SGS4