Ez most kicsit ellent mond az eddigi infonak, de sebaj. Csupa jó hír, még több fejlesztés

blade44 írta:Nálam a szinkronizálási gyakoriságnál van olyan hogy csak kézi, gondolom ezt keresed.rapiddani írta:Értem
Nekem csak az a bajom, hogy (szerintem) nem lehet teljesen kilőni az automatikus szinkronizálást.
Minden beállításnak van valami "értéke", az egyetlen beállítás ahol valamiféle "kikapcsolás" van, az a letöltési napok. Itt lehet beállítani, hogy egyik nap sem.
Ez nekem be volt állítva, és amikor én a 2. főképernyőmre lapoztam (ezen volt a widget), és volt elérhető wlan (pl. otthon), akkor szó nélkül felment, és szinkronizált...
Pedig szerintem nem lenne túl nehéz egy olyat berakni, hogy: Automata szinkronizálás : Igen/Nem. És el van intézve.
Akkor könnyen lehet, hogy S^3-ban ez már máshogy van megoldva.rapiddani írta:Értem
Nekem csak az a bajom, hogy (szerintem) nem lehet teljesen kilőni az automatikus szinkronizálást.
Minden beállításnak van valami "értéke", az egyetlen beállítás ahol valamiféle "kikapcsolás" van, az a letöltési napok. Itt lehet beállítani, hogy egyik nap sem.
Ez nekem be volt állítva, és amikor én a 2. főképernyőmre lapoztam (ezen volt a widget), és volt elérhető wlan (pl. otthon), akkor szó nélkül felment, és szinkronizált...
Pedig szerintem nem lenne túl nehéz egy olyat berakni, hogy: Automata szinkronizálás : Igen/Nem. És el van intézve.
De van:rapiddani írta:blade44 írta:Nálam a szinkronizálási gyakoriságnál van olyan hogy csak kézi, gondolom ezt keresed.rapiddani írta:Értem
???
A letöltési gyakoriságba nincs olyan, hogy kézi...
- Amikor szükséges (= push email)
- 15min
- 30min
- 1 óra
- 4 óra
- 12 óra
- naponta
Hát ez k**va érdekes..boksz írta: De van:
5 percenként
10 percenként
15 percenként
30 percenként
1 óránként
4 óránként
12 óránként
Naponta
Értesítést követően
Csak kézi szinkronizáció
Nálam sincs olyan h "Értesítést követően"és "Csak kézi szinkronizáció"boksz írta:De van:rapiddani írta: A letöltési gyakoriságba nincs olyan, hogy kézi...
- Amikor szükséges (= push email)
- 15min
- 30min
- 1 óra
- 4 óra
- 12 óra
- naponta
5 percenként
10 percenként
15 percenként
30 percenként
1 óránként
4 óránként
12 óránként
Naponta
Értesítést követően
Csak kézi szinkronizáció
Hát nálam ilyen nem volt, beállítottam és semmit nem kellett elfogadni, illetve nem elfogadni....rapiddani írta:MEGVAN!!!
Amikor létrehozod az email fiókot, megkérdezi, h elfogadod-e a felhasználási feltételeket, stb....
UTASÍTSD EL, és akkor valószínűleg nem lesz push szolgáltatás, de viszont megjelenik a másik fajta beállítás, ahol már van CSAK KÉZI SZINKRONIZÁLÁS... Omg.
Itt egy cikk, ami leírja az egészet:
http://nokia.getblogs.info/2010/11/16/h ... -nokia-n8/
Most büszke vok magamra