Nokia N97 mini

Kizárólag Nokia N-szériával foglalkozó témák
szamy83
Újonc
Újonc
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Re: Nokia N97 mini

Hozzászólás Szerző: szamy83 »

Sziasztok! Mióta feltettem az új fireware-t csinál érdekes dolgokat. Pl, hogy az Alkalmazás mappa üres. Vagy 3-szór indítottam újra a telefont és utána megjelenítette az alkalmazásban lévő dolgokat. De ha telepítek megint valamit akkor van hogy megint azt írja üres. Vagy pl volt, hogy a zenelejátszóban ráklikkelek melyik zenét kezdje nyomni és nem indul el. Egyik számnál sem. Akkor megint újraindítás és talán utána összejön. tudtok nekem segíteni? Várom a válaszotokat.

Kösszi!

szamy83@citromail.hu
Damir
Kiemelt 6. szint
Kiemelt 6. szint
Has thanked: 48 times
Been thanked: 349 times

Hozzászólás Szerző: Damir »

szamy83 írta:Sziasztok! Mióta feltettem az új fireware-t csinál érdekes dolgokat. Pl, hogy az Alkalmazás mappa üres. Vagy 3-szór indítottam újra a telefont és utána megjelenítette az alkalmazásban lévő dolgokat. De ha telepítek megint valamit akkor van hogy megint azt írja üres. Vagy pl volt, hogy a zenelejátszóban ráklikkelek melyik zenét kezdje nyomni és nem indul el. Egyik számnál sem. Akkor megint újraindítás és talán utána összejön. tudtok nekem segíteni? Várom a válaszotokat.

Kösszi!

szamy83@citromail.hu
Szia!

Format.... :roll:
A 8gigát is formázd, az adataidról csinálj biztonsági mentést, de csak az üzenetek, névjegyzék, naptár és jegyzetek legyenek mentve és visszaállítva.
pancimucuka
1. szint
1. szint
Készüléktípus: n97 mini

Hozzászólás Szerző: pancimucuka »

Sziasztok! Pénteken visszakaptam a telómat. Hát nagyon rossz dolog történt. A méregdrága fóliám helyén egy gyári figyelt...

Ott helyben nem is vettem észre, mert siettem, eltettem a telót, csak mikor tettem vissza a sim-et, akkor tűnt fel..
Ezt lehet reklamálni,vagy nem érdemes?

Miért vették le?? :?3: :?3: :?3: :?3:
Damir
Kiemelt 6. szint
Kiemelt 6. szint

pancimucuka írta:Sziasztok! Pénteken visszakaptam a telómat. Hát nagyon rossz dolog történt. A méregdrága fóliám helyén egy gyári figyelt...

Ott helyben nem is vettem észre, mert siettem, eltettem a telót, csak mikor tettem vissza a sim-et, akkor tűnt fel..

Akkor szokott ilyen lenni, ha cserélik a kijelzőt, előlapot, vagy az érintőt, attól függően, hogy mi van elöl. Szerintem nem nagyon tudsz reklamálni. Ha IVS-ed volt, akkor elvileg kapsz ingyen újat :roll:
pancimucuka
1. szint
1. szint
Készüléktípus: n97 mini

Hozzászólás Szerző: pancimucuka »

Damir írta:
pancimucuka írta:Sziasztok! Pénteken visszakaptam a telómat. Hát nagyon rossz dolog történt. A méregdrága fóliám helyén egy gyári figyelt...

Akkor szokott ilyen lenni, ha cserélik a kijelzőt, előlapot, vagy az érintőt, attól függően, hogy mi van elöl. Szerintem nem nagyon tudsz reklamálni. Ha IVS-ed volt, akkor elvileg kapsz ingyen újat :roll:
Hát ezek szerint lecserélték majdnem az egész telót.. a sim olvasót meg v.mi tápegységeket is meg még sorolta a csávó de mondtam hagyja abba rossz volt hallani.. pedig csak nem töltött ennyi. Most jó, csak a fóliát sajnálom. Majd kiszorítok egy másikat...a speedshop-ban vettem meg a legjobbat..gondoltam nem szarral gurigázok ha már ilyen telem van aztán tessék volt nincs:-)
tkiraly31
Újonc
Újonc
Készüléktípus: N97 mini

Hozzászólás Szerző: tkiraly31 »

sziasztok!

körülbelül egy hónapja vettem minit, eddig tök jól működött, de most egy hónap után ha be akarok lépni a térképek közé, akkor 5 másodperc után kidob a programból bármit csinálok, már a menüből is. találkozott valaki ezzel a problémával és ha igen, akkor szervizeltessem?

előre is köszi a választ
csacsi67
1. szint
1. szint
Készüléktípus: E52 N9
Has thanked: 1 time
Been thanked: 16 times
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: csacsi67 »

Reseteld elösször is.
Damir
Kiemelt 6. szint
Kiemelt 6. szint

pancimucuka írta:
Damir írta:

Hát ezek szerint lecserélték majdnem az egész telót.. a sim olvasót meg v.mi tápegységeket is meg még sorolta a csávó de mondtam hagyja abba rossz volt hallani.. pedig csak nem töltött ennyi. Most jó, csak a fóliát sajnálom. Majd kiszorítok egy másikat...a speedshop-ban vettem meg a legjobbat..gondoltam nem szarral gurigázok ha már ilyen telem van aztán tessék volt nincs:-)
Macika kolléga tud jó minőségű fóliát, én már 3 telóra raktam fel, kiválóan működik! Vedd fel vele a kapcsolatot PÜ-ben ;)
tkiraly31
Újonc
Újonc
Készüléktípus: N97 mini

Hozzászólás Szerző: tkiraly31 »

csacsi67 írta:Reseteld elösször is.
Az már megvolt természetesen.
csacsi67
1. szint
1. szint
Készüléktípus: E52 N9
Has thanked: 1 time
Been thanked: 16 times
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: csacsi67 »

Akkor ami itt van legujabb ovi maps szedd le és telepitsd fel azt.Nézed meg azzal mit csinál.
Válasz küldése

Vissza: “N-széria”