Nokia N97 mini

Kizárólag Nokia N-szériával foglalkozó témák
potter55
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Nokia N73
Nem: Férfi
Has thanked: 10 times
Been thanked: 551 times

Re: Nokia N97 mini

Hozzászólás Szerző: potter55 »

drake73 írta:Sziasztok,

N97 mini készülékem van. Minden OK, de azt nem tudom megoldani, ha használom a FB alkalmazást és ott katt izé bök egy hírre, akkor megnyílik egy böngésző. Ez a tel. böngészője. Én azt szeretném ha az OPERA MINI -m hívódna meg. Meg lehet ezt oldani vhogy?
Előre is kösz, ha vki tud rá vmit.
Sajnos nem lehet megoldani.
Ha háttérben fut az opera mini, akkor a gyári böngészőből át tudod másolni a linket az opera minibe, amikor megnyitja (mert egyből nyomsz egy mégsét és akkor nem tölti be az oldalt, de a hír linkje ott van).
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.

Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki. :)

Nokia mobilok zenei klipekben. :D
barnabas0611
Újonc
Újonc
Készüléktípus: n95
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: barnabas0611 »

Sziasztok!
Egyik barátom vett egy n97 minit, és nekem passzolta át a feladatot, hogy keressek neki hozzá valami törést. :hmm: Szóval megszívtam.. Kérdés lenne, hogy erre a telóra miféle törések vannak, mert ahogy próbáltam helloox nem volt jó, de ez lehet hogy azért volt, mert opda-n n97-re kértem cer és key fájlokat, nem minire. Passzolok. Lehet hogy már le volt írva párszor, én lapozgattam az oldalak között, de nem találtam megoldást.
Nagyon hálás lennék, ha valaki segítene.
Előre is köszi.
Üdv: Barnabás
Damir
Kiemelt 6. szint
Kiemelt 6. szint
Has thanked: 48 times
Been thanked: 349 times

Hozzászólás Szerző: Damir »

barnabas0611 írta:Sziasztok!
Egyik barátom vett egy n97 minit, és nekem passzolta át a feladatot, hogy keressek neki hozzá valami törést. :hmm: Szóval megszívtam.. Kérdés lenne, hogy erre a telóra miféle törések vannak, mert ahogy próbáltam helloox nem volt jó, de ez lehet hogy azért volt, mert opda-n n97-re kértem cer és key fájlokat, nem minire. Passzolok. Lehet hogy már le volt írva párszor, én lapozgattam az oldalak között, de nem találtam megoldást.
Előre is köszi.
Szia!

Csak módosított szoftver felrakásával lehet hackelni.
Itt van róla szó: viewtopic.php?f=82&t=2155
potter55
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Nokia N73
Has thanked: 10 times
Been thanked: 551 times

Hozzászólás Szerző: potter55 »

barnabas0611 írta:Sziasztok!
Előre is köszi.
Tessék. Vagy ha nagyobb akkor főzött ROM a megoldás (N97 mini-t keres, szoftververziónak megfelelőnek).
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.

Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki. :)

Nokia mobilok zenei klipekben. :D
sheffy
1. szint
1. szint
Készüléktípus: HTC Touch Pro 2

Hozzászólás Szerző: sheffy »

Nekem 12-es szoft van fent én opda-n csinálok mindig telepíthető verziót.
Feltöltőm a szignózni kivánt cuccost és ahogy feltöltöm már tölthetem is le a szignózott verziót.
Teljesen meg vagyok elégedve ezzel a módszerrel
sheffy
1. szint
1. szint
Készüléktípus: HTC Touch Pro 2

Hozzászólás Szerző: sheffy »

potter55 írta:

N97 mini készülékem van. Minden OK, de azt nem tudom megoldani, ha használom a FB alkalmazást és ott katt izé bök egy hírre, akkor megnyílik egy böngésző. Ez a tel. böngészője. Én azt szeretném ha az OPERA MINI -m hívódna meg. Meg lehet ezt oldani vhogy?
Ha háttérben fut az opera mini, akkor a gyári böngészőből át tudod másolni a linket az opera minibe, amikor megnyitja (mert egyből nyomsz egy mégsét és akkor nem tölti be az oldalt, de a hír linkje ott van).
Meg lehet változtatni, az Operát ki lehet választani mint alapértelmezett böngésző és akkor ha linket vagy elérési utat nyitsz meg az opera fogja megnyitni.
Beállítása a következőképpen van:
Beállítások/Telefon/Alkalmazás beállítások/Alapértelmezett Alkalmazások/Böngészés az Interneten és itt ki kell választani az Operát, vagy más telepített böngésző esetén azt.
Damir
Kiemelt 6. szint
Kiemelt 6. szint
Has thanked: 48 times
Been thanked: 349 times

Hozzászólás Szerző: Damir »

sheffy írta:
potter55 írta:

Meg lehet változtatni, az Operát ki lehet választani mint alapértelmezett böngésző és akkor ha linket vagy elérési utat nyitsz meg az opera fogja megnyitni.
Beállítások/Telefon/Alkalmazás beállítások/Alapértelmezett Alkalmazások/Böngészés az Interneten és itt ki kell választani az Operát, vagy más telepített böngésző esetén azt.
Biztos vagy benne, hogy ez lehetséges? :hmm2:
drake73
Újonc
Újonc

Hozzászólás Szerző: drake73 »

Damir írta:
sheffy írta:
potter55 írta: Sajnos nem lehet megoldani.
Biztos vagy benne, hogy ez lehetséges? :hmm2:
Sziasztok,

Ezen már túl vagyok, sajna nekem nem jött össze, beállítottam a default böngészőnek az operát, de mégse.
Szóval beállítani lehet, de mégse.

Azért kösz mindenkinek
szabokareszka
1. szint
1. szint
Készüléktípus: n97 mini

Hozzászólás Szerző: szabokareszka »

Sziasztok! Az Opera minivel támadt gondom. Kb 2 hete wap-on keresztül nem nyílik meg csak wifin keresztül. Nem lehet vele böngészni ahogyan a Bolt-al sem.Viszont az Opera mobil megy szépen, 2g-n is és 3g-n is.Azzal viszont ,eg az a bajom,hogy az ékezetes betűket kriksz-krakszokkal pótolja ki így nagyon nehéz olvasni.Ja és a saját web-böngésző is megy rendesen, gyorsan felpattan a telenor oldalára. Megy a gmail és facebook vagy akár a Hír24 kliens is és az időjárásjelentést is tudom frissíteni simán.Az opera mini és Bolt csak wifin!
Mi lehet a probléma szerintetek? Köszi!
GepAllat
1. szint
1. szint
Készüléktípus: 500
Has thanked: 2 times
Been thanked: 2 times

Hozzászólás Szerző: GepAllat »

Üdv!

Nektek is akad ha videót raktok be csengőhangnak és vki hív? a kép megy folyamatosan a hang meg darabosan, elég idegesítő.....
A kockaházak és mellékrakások teringettében oltassa el a retektájékoztatót vagy térdelje meg keresőfoltosát gyógyszemészét! :D
Válasz küldése

Vissza: “N-széria”