Dominik írta:Sziasztok!
Lenne még egy kérdésem: ha én az N900-at nem 2 éves hanem 1 éves garanciával veszem meg,akkor elképzelhető,hogy az egy éves az kínai gyártmányú a két éves meg koreai? Ha közületek vettek esetleg már valaki az N900-at 1 év garanciával,akkor az meg tudná nekem mondani,hogy az övét hol gyártották? Köszi előre is! :-)
Teljesen lényegtelen hol gyártják, jó lesz. Nekem 1 éves garival van, és koreai.
Ami az A-GPS -t illeti egy ilyen kaliberű mobilt (mobil)internet nélkül használni elképzelhetetlen, így ki se próbálom milyen az A-GPS nélküli használat. A GPS része amúgy pillanatok alatt lokalizál, és nagyon stabilan tartja a jelet. A-GPS információkat a készülék képes WLAN-ról is lehúzni, nem kötelező mobilnet hozzá, mint a korábbi Nokiákon (direkt említem a Nokiát, ugyanis a Samsung Symbianos készüléke eleve képes WLAN-ról leszedni, és pár napra előre eltárolni az A-GPS adatokat).
camaro79 írta:Sziasztok!
Telefonvásárlás előtt állok. N900 vagy htc hero-n gondolkozom.
A következő kérdéseim lennének:
...
Ha neked egy telefon telefonálásra kell, akkor én egy Nokia E szériás készüléket javaslok, pl. E63. A "csak telefonálásra kell" kategória csúcsa.
Se a HTC-t se az N900-at sem elsősorban telefonálásra hegyezték ki. Lehet velük, de nem ez az elsődleges funkciójuk. Ami a jövőt illeti, szoftveresen bármelyik készülék változhat ilyen téren.
Ami a jelent illeti, az N900-on érződik erősen a nettáblás múlt, azaz eléggé kopárok a sima GSM telefonálási képességei, de ezek csak szoftveres hiányok, azaz idővel változnak.