Nokia N85
-
- 1. szint
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 1 time
Re: Nokia N85
rydair kommentjeire nem kell adni egy csepp figyelmet se. Salmi oldalán is hasonló okosságokat irkál. Pl hogy a supertux miért 6 megás amikor csak egy sima JAVA játék.
-
- Újonc
- Készüléktípus: samasung i8910 hd
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Én találtam egy elég idegesítő hibát !
Mikor lezáródik a telefon a biztonsági kóddal, majd újra használni akarom a beállított perc után, nem jegyzi meg a billentyűvilágítás idejét, és 5mp után elsötétül!!!! Minden egyes feladat után !!
Ez elég idegesítő tud lenni, mert ha egy kicsit várok, akkor kétszer kell nyomni éppen ahova lépni szeretnék !!
Nálam ez csak a biztonsági kóddal lezárt billentyűzet feloldása után jelentkezik !!
Más problémát nem tapasztaltam !!!
Próbáljátok ki légyszi, hogy csak az enyém hibás-e, vagy SW hiba, vagy ez így természetes,-nem hinném- !!?
Várom a válaszotokat !!
Üdv...
Mikor lezáródik a telefon a biztonsági kóddal, majd újra használni akarom a beállított perc után, nem jegyzi meg a billentyűvilágítás idejét, és 5mp után elsötétül!!!! Minden egyes feladat után !!
Ez elég idegesítő tud lenni, mert ha egy kicsit várok, akkor kétszer kell nyomni éppen ahova lépni szeretnék !!
Nálam ez csak a biztonsági kóddal lezárt billentyűzet feloldása után jelentkezik !!
Próbáljátok ki légyszi, hogy csak az enyém hibás-e, vagy SW hiba, vagy ez így természetes,-nem hinném- !!?
Várom a válaszotokat !!
Üdv...
- Macika
- 6. szint
- Készüléktípus: Huawei P30 Pro 8 256
- Nem: Férfi
- Has thanked: 321 times
- Been thanked: 605 times
Nem úgy néz ki, hogy ez hiba lenne, sokkal inkább szándékosságnak, tudatosságnak tűnik, talán épp az energiatakarékosság miatt...komoramazsi írta:Én találtam egy elég idegesítő hibát !
Várom a válaszotokat !!
Üdv...
Ja, nem használok biztonsági kódos lezárást.
De rárakott billentyűzár esetén mindegyik S60-as 4-5 mp-ig világít csak a billentyűzár kinyitása nélkül...
- B0SS
- 2. szint
- Készüléktípus: Sony Ericsson Live with Walkma
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 7 times
Macika írta:Nem úgy néz ki, hogy ez hiba lenne, sokkal inkább szándékosságnak, tudatosságnak tűnik, talán épp az energiatakarékosság miatt...komoramazsi írta:Én találtam egy elég idegesítő hibát !
Várom a válaszotokat !!
Üdv...
De rárakott billentyűzár esetén mindegyik S60-as 4-5 mp-ig világít csak a billentyűzár kinyitása nélkül...
Lezárt billentyűzet feloldása után jelentkezik nála a probléma, nem akkor amikor le van zárva.
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia E52
nálam eddig többször lefagyott zene hallgatás közben pedig nincs sok zene rajta(1GB), ha hosszabban netezek WLAN többször eldobja a 2es erősségü jelet/ha ugy netezek h csak 1es a jel akkor megértem h nem tuja tartani de a 2est azt tarthatná), ha sok kép van a telón a galéria eléggé belassul, a képek minőségén is javíthatnának egy kicsit(pl. kisebb tömörítés) bár ezzel különösebb gondom nincs. ht igy elsőre ennyi jutott az eszembe, és a giroszenzor érzékenységén is javíthatnának egy kicsit(télleg nem sokat vagy szabályozhatóvá tehetnék)/tudom kikapcsolhato de azért sokszor jó ha van /Macika írta:De miért is?lancika írta:Sajnos nekem se frissebb a szoftverem, pedig biztos lenne mit finomítani benne.pietrasko írta:nekem 11.047 a firmware verzió van bár már itt lenne az ideje egy hatalmas updatenek
Mi az ami hibás/durva a Tiétekben?
Január eleje óta használok N85-öt, de bizony nem találok hibát a 11-es FW-ben...
-
- Újonc
Így van , feloldás után jelentkezik a probléma !!! Nem a sima billentyűzárasnál, hanem a biztonsági kódos lezárásnál !!
Nem hiszem hogy mikor már feloldom, akkor energiatakarékosságból ezt pont ennél az egy funkciónál így oldották volna meg !!
Próbáljátok ki, hogy nálatok is így viselkedik-e a telefon !!
Nem hiszem hogy mikor már feloldom, akkor energiatakarékosságból ezt pont ennél az egy funkciónál így oldották volna meg !!
Próbáljátok ki, hogy nálatok is így viselkedik-e a telefon !!
-
- Újonc
- Készüléktípus: n85 volt most n97
Sziasztok! Uk be vettem egy független N85-öt.Na most már megtaláltam a product code-ját a magyart.Beírtam a nemesisbe katt h write minden oké.Utánna a rendes nokia updaterrel szoftvert frissítettem.Na most a végén amikor már csak 1 % volt a telepítő irja h a telefon újra fog indulni.kikapcsolt a teló és vártam h újraindíta magát.Az updater is azt mondta h lecsatlakoztathatja már a telefont.Na most azóta a telefon nem indult újra, annál rosszabb hogy most már semmit nem is csinál.Ha beakarom kapcsolni rezzen eggyet és ennyi se kép se hang.Valaki valamit???
- Macika
- 6. szint
- Készüléktípus: Huawei P30 Pro 8 256
- Has thanked: 321 times
- Been thanked: 605 times
Ha már nicns jobb ötleted, én vissza tudom hozni az életbe a telódat, de sajnos nem ingyen (persze még mindig feleannyiért, mint hiéna-helyeken), box-szal, kb. 15 perc alatt.habcsula írta:Sziasztok! Uk be vettem egy független N85-öt.Na most már megtaláltam a product code-ját a magyart.Beírtam a nemesisbe katt h write minden oké.Utánna a rendes nokia updaterrel szoftvert frissítettem.Na most a végén amikor már csak 1 % volt a telepítő irja h a telefon újra fog indulni.kikapcsolt a teló és vártam h újraindíta magát.Az updater is azt mondta h lecsatlakoztathatja már a telefont.Na most azóta a telefon nem indult újra, annál rosszabb hogy most már semmit nem is csinál.Ha beakarom kapcsolni rezzen eggyet és ennyi se kép se hang.Valaki valamit???
Csak akkor fordulj hozzám, ha már nincs jobb lehetőséged, ingyen megcsinálni! De akkor viszont bizalommal!
-
- Újonc
Phoenix_Service_Software-el simán újra élesztheted a telefonod !!! Nekem is sikerült, én is így jártam !!habcsula írta:Sziasztok! Uk be vettem egy független N85-öt.Na most már megtaláltam a product code-ját a magyart.Beírtam a nemesisbe katt h write minden oké.Utánna a rendes nokia updaterrel szoftvert frissítettem.Na most a végén amikor már csak 1 % volt a telepítő irja h a telefon újra fog indulni.kikapcsolt a teló és vártam h újraindíta magát.Az updater is azt mondta h lecsatlakoztathatja már a telefont.Na most azóta a telefon nem indult újra, annál rosszabb hogy most már semmit nem is csinál.Ha beakarom kapcsolni rezzen eggyet és ennyi se kép se hang.Valaki valamit???
Olvass utána a fórumon, és utána már könnyű !!!
-
- Újonc
Valakinél még jelentkezett ez a hiba ?????B0SS írta:Macika írta:Nem úgy néz ki, hogy ez hiba lenne, sokkal inkább szándékosságnak, tudatosságnak tűnik, talán épp az energiatakarékosság miatt...komoramazsi írta:Én találtam egy elég idegesítő hibát !
Várom a válaszotokat !!
Üdv...
Lezárt billentyűzet feloldása után jelentkezik nála a probléma, nem akkor amikor le van zárva.