Nokia N85

Kizárólag Nokia N-szériával foglalkozó témák
Flashhh
1. szint
1. szint
Has thanked: 2 times
Been thanked: 1 time

Re: Nokia N85

Hozzászólás Szerző: Flashhh »

rydair kommentjeire nem kell adni egy csepp figyelmet se. Salmi oldalán is hasonló okosságokat irkál. Pl hogy a supertux miért 6 megás amikor csak egy sima JAVA játék.
komoramazsi
Újonc
Újonc
Készüléktípus: samasung i8910 hd
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: komoramazsi »

Én találtam egy elég idegesítő hibát !

Mikor lezáródik a telefon a biztonsági kóddal, majd újra használni akarom a beállított perc után, nem jegyzi meg a billentyűvilágítás idejét, és 5mp után elsötétül!!!! Minden egyes feladat után !!

Ez elég idegesítő tud lenni, mert ha egy kicsit várok, akkor kétszer kell nyomni éppen ahova lépni szeretnék !!
Nálam ez csak a biztonsági kóddal lezárt billentyűzet feloldása után jelentkezik !!

Más problémát nem tapasztaltam !!!

Próbáljátok ki légyszi, hogy csak az enyém hibás-e, vagy SW hiba, vagy ez így természetes,-nem hinném- !!?

Várom a válaszotokat !!

Üdv...
Macika
6. szint
6. szint
Készüléktípus: Huawei P30 Pro 8 256
Nem: Férfi
Has thanked: 321 times
Been thanked: 605 times

Hozzászólás Szerző: Macika »

komoramazsi írta:Én találtam egy elég idegesítő hibát !

Mikor lezáródik a telefon a biztonsági kóddal, majd újra használni akarom a beállított perc után, nem jegyzi meg a billentyűvilágítás idejét, és 5mp után elsötétül!!!! Minden egyes feladat után !!

Ez elég idegesítő tud lenni, mert ha egy kicsit várok, akkor kétszer kell nyomni éppen ahova lépni szeretnék !!
Nálam ez csak a biztonsági kóddal lezárt billentyűzet feloldása után jelentkezik !!

Próbáljátok ki légyszi, hogy csak az enyém hibás-e, vagy SW hiba, vagy ez így természetes,-nem hinném- !!?

Várom a válaszotokat !!

Üdv...
Nem úgy néz ki, hogy ez hiba lenne, sokkal inkább szándékosságnak, tudatosságnak tűnik, talán épp az energiatakarékosság miatt...
Ja, nem használok biztonsági kódos lezárást.
De rárakott billentyűzár esetén mindegyik S60-as 4-5 mp-ig világít csak a billentyűzár kinyitása nélkül...
B0SS
2. szint
2. szint
Készüléktípus: Sony Ericsson Live with Walkma
Has thanked: 1 time
Been thanked: 7 times

Hozzászólás Szerző: B0SS »

Macika írta:

Várom a válaszotokat !!

Üdv...
Nem úgy néz ki, hogy ez hiba lenne, sokkal inkább szándékosságnak, tudatosságnak tűnik, talán épp az energiatakarékosság miatt...
De rárakott billentyűzár esetén mindegyik S60-as 4-5 mp-ig világít csak a billentyűzár kinyitása nélkül...

Lezárt billentyűzet feloldása után jelentkezik nála a probléma, nem akkor amikor le van zárva.
pietrasko
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia E52

Hozzászólás Szerző: pietrasko »

Macika írta:
lancika írta:
pietrasko írta:nekem 11.047 a firmware verzió van bár már itt lenne az ideje egy hatalmas updatenek :lol:
Sajnos nekem se frissebb a szoftverem, pedig biztos lenne mit finomítani benne. :)
De miért is?
Mi az ami hibás/durva a Tiétekben?

Január eleje óta használok N85-öt, de bizony nem találok hibát a 11-es FW-ben...
nálam eddig többször lefagyott zene hallgatás közben pedig nincs sok zene rajta(1GB), ha hosszabban netezek WLAN többször eldobja a 2es erősségü jelet/ha ugy netezek h csak 1es a jel akkor megértem h nem tuja tartani de a 2est azt tarthatná), ha sok kép van a telón a galéria eléggé belassul, a képek minőségén is javíthatnának egy kicsit(pl. kisebb tömörítés) bár ezzel különösebb gondom nincs. ht igy elsőre ennyi jutott az eszembe, és a giroszenzor érzékenységén is javíthatnának egy kicsit(télleg nem sokat vagy szabályozhatóvá tehetnék)/tudom kikapcsolhato de azért sokszor jó ha van :) /
komoramazsi
Újonc
Újonc

Így van , feloldás után jelentkezik a probléma !!! Nem a sima billentyűzárasnál, hanem a biztonsági kódos lezárásnál !!

Nem hiszem hogy mikor már feloldom, akkor energiatakarékosságból ezt pont ennél az egy funkciónál így oldották volna meg !!

Próbáljátok ki, hogy nálatok is így viselkedik-e a telefon !!
habcsula
Újonc
Újonc
Készüléktípus: n85 volt most n97

Hozzászólás Szerző: habcsula »

Sziasztok! Uk be vettem egy független N85-öt.Na most már megtaláltam a product code-ját a magyart.Beírtam a nemesisbe katt h write minden oké.Utánna a rendes nokia updaterrel szoftvert frissítettem.Na most a végén amikor már csak 1 % volt a telepítő irja h a telefon újra fog indulni.kikapcsolt a teló és vártam h újraindíta magát.Az updater is azt mondta h lecsatlakoztathatja már a telefont.Na most azóta a telefon nem indult újra, annál rosszabb hogy most már semmit nem is csinál.Ha beakarom kapcsolni rezzen eggyet és ennyi se kép se hang.Valaki valamit???
Macika
6. szint
6. szint
Készüléktípus: Huawei P30 Pro 8 256
Has thanked: 321 times
Been thanked: 605 times

Hozzászólás Szerző: Macika »

habcsula írta:Sziasztok! Uk be vettem egy független N85-öt.Na most már megtaláltam a product code-ját a magyart.Beírtam a nemesisbe katt h write minden oké.Utánna a rendes nokia updaterrel szoftvert frissítettem.Na most a végén amikor már csak 1 % volt a telepítő irja h a telefon újra fog indulni.kikapcsolt a teló és vártam h újraindíta magát.Az updater is azt mondta h lecsatlakoztathatja már a telefont.Na most azóta a telefon nem indult újra, annál rosszabb hogy most már semmit nem is csinál.Ha beakarom kapcsolni rezzen eggyet és ennyi se kép se hang.Valaki valamit???
Ha már nicns jobb ötleted, én vissza tudom hozni az életbe a telódat, de sajnos nem ingyen (persze még mindig feleannyiért, mint hiéna-helyeken), box-szal, kb. 15 perc alatt.

Csak akkor fordulj hozzám, ha már nincs jobb lehetőséged, ingyen megcsinálni! De akkor viszont bizalommal! :)
komoramazsi
Újonc
Újonc

habcsula írta:Sziasztok! Uk be vettem egy független N85-öt.Na most már megtaláltam a product code-ját a magyart.Beírtam a nemesisbe katt h write minden oké.Utánna a rendes nokia updaterrel szoftvert frissítettem.Na most a végén amikor már csak 1 % volt a telepítő irja h a telefon újra fog indulni.kikapcsolt a teló és vártam h újraindíta magát.Az updater is azt mondta h lecsatlakoztathatja már a telefont.Na most azóta a telefon nem indult újra, annál rosszabb hogy most már semmit nem is csinál.Ha beakarom kapcsolni rezzen eggyet és ennyi se kép se hang.Valaki valamit???
Phoenix_Service_Software-el simán újra élesztheted a telefonod !!! Nekem is sikerült, én is így jártam !!

Olvass utána a fórumon, és utána már könnyű !!!
komoramazsi
Újonc
Újonc

B0SS írta:
Macika írta:

Várom a válaszotokat !!

Üdv...

Lezárt billentyűzet feloldása után jelentkezik nála a probléma, nem akkor amikor le van zárva.
Valakinél még jelentkezett ez a hiba ?????
Válasz küldése

Vissza: “N-széria”