Nokia N8-00

Kizárólag Nokia N-szériával foglalkozó témák
RaduAdam88
Újonc
Újonc
Has thanked: 0
Been thanked: 0

WLAN

Hozzászólás Szerző: RaduAdam88 »

Sziasztok!
Remélem könnyűt kérdezek. :)
WLAN kapcsolat bontása-ra rámegyek, szétkapcsolja a netet, de rá 5másodpercre magától újrakapcsolódik.
Valamit valószínűleg benyomtam, de nem találom, vagy bármit nyomok nem lesz jó.
Van ötletetek?
Köszi! Ádám.

u.i:

Végülis egy kizárólag Wifin (és csak akkor amikor Én akarom) csatlakozó készülék beállítása után érdeklődnék. :) TY!
egyébként max. jelezze ki h van net.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára RaduAdam88 2011-01-18 kedd 18:19:23-kor.
hjocco
2. szint
2. szint
Készüléktípus: Nokia Lumia 930
Nem: Férfi
Has thanked: 57 times
Been thanked: 15 times

Re: WLAN

Hozzászólás Szerző: hjocco »

RaduAdam88 írta:Sziasztok!
WLAN kapcsolat bontása-ra rámegyek, szétkapcsolja a netet, de rá 5másodpercre magától újrakapcsolódik.
Van ötletetek?
Köszi! Ádám.
Az internet hozzáférési pont alól töröld (csak offline módba engedi) (Beállítások/Kapcsolatok---beállítások/célok/internet hozz.fér.pont) utána csak akkor kapcsolódik,ha te akarod.
üdv.
karcsy46
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia N8

Re: Nokia N8-00

Hozzászólás Szerző: karcsy46 »

Sziasztok.

Olyan kérdésem volna, hogy nem e tud valaki olyan programot ami főképernyőre kihelyezne jegyzeteket.
Előre is köszönöm a segítséget
Salmi
Admin segéd
Admin segéd
Készüléktípus: N808 + N9 + Mate 10 Pro
Has thanked: 68 times
Been thanked: 135 times
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Salmi »

karcsy46 írta:Sziasztok.

Olyan kérdésem volna, hogy nem e tud valaki olyan programot ami főképernyőre kihelyezne jegyzeteket.
Előre is köszönöm a segítséget
Helló. Próbáld ki ezt: http://www.smartnews.hu/2010/12/desktop ... -es-s3-ra/ .
RaduAdam88
Újonc
Újonc

Hozzászólás Szerző: RaduAdam88 »

hjocco írta:
Van ötletetek?
Köszi! Ádám.
Az internet hozzáférési pont alól töröld (csak offline módba engedi) (Beállítások/Kapcsolatok---beállítások/célok/internet hozz.fér.pont) utána csak akkor kapcsolódik,ha te akarod.
üdv.
Nagyon Köszi! :)
semetka
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Nokia N8 + Nokia 6120c
Has thanked: 2 times
Been thanked: 11 times

Hozzászólás Szerző: semetka »

RaduAdam88 írta:
hjocco írta:
Van ötletetek?
Köszi! Ádám.
üdv.
Nagyon Köszi! :)
Ezt nekem is csinálja néha, de nem mindig. Én nem törlöm ki, többségben jól működik.

szerk: általában restart segít rajta.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára semetka 2011-01-18 kedd 19:23:46-kor.
KonyN8
Újonc
Újonc
Has thanked: 5 times
Been thanked: 7 times

Hozzászólás Szerző: KonyN8 »

Szevasztok! lenne pár problémám amire remélem tudtok megoldást:D

1. Fm transmitter. Nekem szerintem gyenge a jel amit kibocsát, próbáltam a rádió alatt mellett mögött fölött.. (állt az autós tartójában van az enNyóc)
próbáltam a hátsó ülésnél is, és még megannyi módon, sávon ... de mindíg érzek benne egy kis zajt (végigtekertem a rádiót 1 esével). Volt rá már példa , hogy szépen szólt, de ez a ritkább. Főleg menet közbe, hosszú úton kell gyakran sávot váltani. Nem lehet valahogy a jelkibocsátásának erejét megnövelni? nekem kevésnek tűnik, ha már csak 10 centit mozdítom változik a hangminőség.

2. A "fring" valamiért ha használom kidobál magából, ezt ma kezdte eddig ilyet nem csinált. betölt ,bejelentkezik majd érintésre kidob, eszközkezelőbe nem látom a programot,de van hogy ismét előjön a semmiből,majd megint eltűnik. töröltem újraraktam, ugyan ez... Please help Me!

Telon a "26 os "mod van csak. Tmob-os

előre is köszi!!! :taps2: :taps2: :taps2: :taps2: :taps2: :taps2:
chevellke
Újonc
Újonc
Készüléktípus: N8+5800+Huawei Ideos S7 Slim
Has thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: chevellke »

KonyN8 írta:Szevasztok! lenne pár problémám amire remélem tudtok megoldást:D

1. Fm transmitter. Nekem szerintem gyenge a jel amit kibocsát, próbáltam a rádió alatt mellett mögött fölött.. (állt az autós tartójában van az enNyóc)
próbáltam a hátsó ülésnél is, és még megannyi módon, sávon ... de mindíg érzek benne egy kis zajt (végigtekertem a rádiót 1 esével). Volt rá már példa , hogy szépen szólt, de ez a ritkább. Főleg menet közbe, hosszú úton kell gyakran sávot váltani. Nem lehet valahogy a jelkibocsátásának erejét megnövelni? nekem kevésnek tűnik, ha már csak 10 centit mozdítom változik a hangminőség.

2. A "fring" valamiért ha használom kidobál magából, ezt ma kezdte eddig ilyet nem csinált. betölt ,bejelentkezik majd érintésre kidob, eszközkezelőbe nem látom a programot,de van hogy ismét előjön a semmiből,majd megint eltűnik. töröltem újraraktam, ugyan ez... Please help Me!

Telon a "26 os "mod van csak. Tmob-os

előre is köszi!!! :taps2: :taps2: :taps2: :taps2: :taps2: :taps2:
Két autós példával tudok szolgálni fm transmitter ügyben:
A telefontartó mindkét autóban a szélvédő közepén alul van.
Az egyik autóban az antenna a szélvédő tetején a tető elején van, itt tökéletesen működik, semmi alapzaj nem hallható. kb 50-60 cm távolság.
Másik egy kombi, antenna az autó hátulján. Na itt már használhatatlan. A távolság több mint 2m.
Nokia N8 Anna 022.014 Tés
Nokia 5800 XpressMusic BZS C6
Huawei Ideos S7 Slim 2.2.2
KonyN8
Újonc
Újonc
Has thanked: 5 times
Been thanked: 7 times

Hozzászólás Szerző: KonyN8 »

Az érdekes ebben az, hogy nálam a próbák során nem az antennához hanem a rádióhoz való közelítés hozott eredményt . Ezekbe próbáltam:Rs Octavia, Audi A4 kombi, Opel Astra G 3 ajtós, lancia Y, a Lanciában és az audiba szólt aránylag szépen. Az audiba a radio fölött 1 fakkba tettem. Ott tényleg nem volt hiba, azért eég idegesítő, hogy csinálnak 1 ilyen funkciót de a jelet nem erősítik ki eléggé. Fm transmitterem szivargyújtós volt régebben, ott a basszus volt kevés...

Ami még idegesítő , hogy van kazettás átjátszóm, (Telefon, jackdugó, kazi) ott pedig sípoló hangot ad halkan . ha feljebb tolom a telon a hangerőt akk halkul , de mindíg megmarad ez a zaj, lehet túl white fülü vagyok?
karak
1. szint
1. szint
Készüléktípus: GT-i9100 Galaxy SII.Black+N700
Has thanked: 26 times
Been thanked: 2 times

Hozzászólás Szerző: karak »

semetka írta: Ma kirpóbáltam a transmitter és azt kell mondjam odarak nagyon. Nem hallottam különösebb zavaró zajt még akkor se mikor szám szünet volt. Ennek nagyon örülök.
Neked hány MHz-re van állítva?Nálam nagyon xar a vételi érzékenység és a hang is zajos.De már más is panaszkodott.Nekem 90MHz-en van,de még nem próbáltam másik frekin.
Telóim 1999-től napjainkig:
(3310,3650,6600,N70,N73,6220Classic,N85,5800,N8,Nokia 700)
Samu Galakszis 2 :).
Válasz küldése

Vissza: “N-széria”