Nokia N97
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia N97
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: Nokia N97
Sziasztok.
SMS írás közben egyszercsak újraindult a telefon,de a nokia logonál nem megy tovább:S
Kikapcsolni nem lehet,csak aksi kivétellel.
Lehet valamit tenni ilyenkor?:S
SMS írás közben egyszercsak újraindult a telefon,de a nokia logonál nem megy tovább:S
- Segal
- Admin segéd
- Készüléktípus: Samsung Galaxy S8+
- Has thanked: 119 times
- Been thanked: 747 times
elsősorba formázni vagy szoftverfrissíteni ha utánna is csinálja akkor szervízthulika írta:Sziasztok.
- cecinho
- 2. szint
- Készüléktípus: N97 Black
Ilyen nálam is volt. Egy hard reset helyreteszi a dolgokat.thulika írta:Sziasztok.
SGS2
-
- Újonc
Jééé Köszönöm szépen a gyors választ. Kicsit kezdtem leizzadni
Respect
szerk.: Ja hogy így eltűnt minden.. Vissza lehet valahogy hozni a tel. számokat?
Respect
szerk.: Ja hogy így eltűnt minden.. Vissza lehet valahogy hozni a tel. számokat?
- Necc
- 2. szint
- Készüléktípus: N900 + E63 + BH503 +Venus5 GPS
- Kapcsolat:
Csak akkor, ha korábban csináltál biztonsági mentést.thulika írta:Jééé Köszönöm szépen a gyors választ. Kicsit kezdtem leizzadni
Respect
Legközelebb próbáld meg kivenni a memóriakártyát és úgy elindítani.
A normális világ elleni védekezésül hülyékkel veszem körbe magam!
-
- Újonc
Hát sajnos nincs mentés,tegnap formáztam a gépet:( Minden rossz jött egyszerre
Mindegy,majd hív aki akar
Mindegy,majd hív aki akar
-
- Újonc
- Készüléktípus: Sam Galaxy S XXJVK-XXJVK-XXJVK
Most hívott a Nokia!gyuluskaje írta:Sziasztok!
Talán emlékeztek rá beadtam 2009.10.12-én az n97-est a szervízbe hogy,cseréljenek rajta kameravédőt
csináljanak egy szoft frissítést és csinálják meg a kijelző mechanikát mert az eggyik fele úgy lötyög hogy amikor lecsukom beleér az aljába.Na megjött a szervízből másodjára-is a teló mert elsőre nem sikerűlt nekik megcsinálni a lötyögést és át sem vettem küldtem vissza.Akkor megígérték hogy soron kívűl meg lessz javítva,szóval ma megkaptam a 4hónapos telefonomat /ami 3 hónapig a szervízben volt/ és ugyanúgy lötyög mint elötte.Azért a garijegyre nem felejtették el ráírni ismételten az alkatrész cserét Ma nem tudtam elérni a reklamációs osztályt holott nagyon sokszor hívtam őket A sok elnézést kérünkön kívűl nem csináltak semmit a három hónap alatt a telefonna csak a kameravédőt cserélték ki rajta,mert a szoftverből is a régit rakták vissza.A három hónap alatt végíg azt mondták hogy a jövőhéten kész lessz mert főalkatrészt kell benne cserélni és még nem érkezett meg.A kameravédő és a szoft frissítés mióta főalkatrész? Ami az lett volna azt persze nem csinálták meg rajta!Azt hiszem holnap beszélek velük ismételten és ha nem találnak megoldást azonnal akkor fogok egy ügyvédet és beperelem őket mert én élni fogok a jogaimmal
Na ezt a kis szösszenetet csak azért írtam le hogy mindenki okuljon,nem szabad bedőlni az ígérgetéseiknek
A reklamációs osztályról jött a hívás,hogy rendben van-e a telefon
Elmondtam a hölgynek,hogy állunk most ha van azzonnali megoldás akkor beadom mégegyszer a szervízbe,ha nincs akkor perelek
Rendesen könyörgött hogy ne tegyem,utánnanéz mit tudnak tenni hogy elkerüljék a pereskedést és visszahív
Nem hiszem hogy bármitis kitudnának találni de ki tudja Én már nem hiszek nekik
-
- 3. szint
- Készüléktípus: Samsung Galaxy S8+
- Has thanked: 51 times
- Been thanked: 32 times
Szerencsés vagy, hogy egyáltalán hívtak. Ma beszéltem velük. Azért egy kicsit megnyugtattak, mert közölték, hogy dec. 23 óta a tegnapi napon beérkezett a telefon a szervizbe! Hajrá Nokia! Még jó, hogy azt mondták, hogy a két ünnep között műxik a szerviz! Holnap én is a peres leveleket kezdem, immáron második alkalomra. Múltkor végül cseréltek, de megint elölről kezdeni... Hát, a f@szom tele van!gyuluskaje írta:Most hívott a Nokia!
A reklamációs osztályról jött a hívás,hogy rendben van-e a telefon
Elmondtam a hölgynek,hogy állunk most ha van azzonnali megoldás akkor beadom mégegyszer a szervízbe,ha nincs akkor perelek
Rendesen könyörgött hogy ne tegyem,utánnanéz mit tudnak tenni hogy elkerüljék a pereskedést és visszahív
Nem hiszem hogy bármitis kitudnának találni de ki tudja Én már nem hiszek nekik
- nsee
- 4. szint
- Készüléktípus: Huawei M20 - LG G4
- Nem: Férfi
- Has thanked: 75 times
- Been thanked: 80 times
Már egyszer kicserélték és az is megadta magát?nylacika írta: Szerencsés vagy, hogy egyáltalán hívtak. Ma beszéltem velük. Azért egy kicsit megnyugtattak, mert közölték, hogy dec. 23 óta a tegnapi napon beérkezett a telefon a szervizbe! Hajrá Nokia! Még jó, hogy azt mondták, hogy a két ünnep között műxik a szerviz! Holnap én is a peres leveleket kezdem, immáron második alkalomra. Múltkor végül cseréltek, de megint elölről kezdeni... Hát, a f@szom tele van!
Minap nyomirgáltam egy ilyen telót és nagyon zavart, hogy mindig a második "bökésre" reagált a kiválasztott funkcióra. Ennek így kell működnie?
Azt viszont nem volt alkalmam tesztelni, hogy milyen a netezés vele mert lehet váltanom kell, mert nem leszek asztali gép közelében és muszáj netkapcsolatot tartanom. A laptop még szóba jöhet, de nem tudok még dönteni melyik készülék legyen.
(Aztán a nagy kérdés melyik szolgáltatót válasszam? )
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára nsee 2010-01-05 kedd 18:59:06-kor.
Huawei M20
LG G4
N8-00 Dark Grey
N95
LG G4
N8-00 Dark Grey
N95
- Extreme
- 1. szint
- Készüléktípus: hTC Desire HD
Srácok nemtudom h hol laktok de felétek nagyon tré emberek vannak a szervízbe. Azt javaslom ha ott nem csinálják meg vigyétek el másik helyre hátha ott sikerrel jártok.