Nokia N97 mini

Kizárólag Nokia N-szériával foglalkozó témák
sheffy
1. szint
1. szint
Készüléktípus: HTC Touch Pro 2
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Re: Nokia N97 mini

Hozzászólás Szerző: sheffy »

Nálatok is úgy van ha lezárjátok a billt az oldal csúszkával akkor pár másodpercig még világít a le és felvesz gomb? és csak utána sötétül el teljesen a teló...
Erre még nem jöttem rá mi a pláne benne. Bejövő hívás esetén már a képernyős csúszkára rájöttem de erre még nem :D
Damir
Kiemelt 6. szint
Kiemelt 6. szint
Has thanked: 48 times
Been thanked: 349 times

Hozzászólás Szerző: Damir »

sheffy írta:Nálatok is úgy van ha lezárjátok a billt az oldal csúszkával akkor pár másodpercig még világít a le és felvesz gomb? és csak utána sötétül el teljesen a teló...
Erre még nem jöttem rá mi a pláne benne. Bejövő hívás esetén már a képernyős csúszkára rájöttem de erre még nem :D
Nekem simán is csinálja, szóval szerintem normális :D
hzsoca
Újonc
Újonc
Készüléktípus: n97 mini

Hozzászólás Szerző: hzsoca »

Damir írta:
hzsoca írta:csináltam hard resetet de semmi ugyanúgy megmaradt a rossz billentyűzetkiosztás :@
Én igazából újrahúznám a szoftvert phoenix-el vagy JAF-al.
és esetleg egy olyan linket tudnátok-e adni ahol egy normális szoftvert lehet letölteni ami biztos hogy jó?
potter55
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Nokia N73
Nem: Férfi
Has thanked: 10 times
Been thanked: 551 times

Hozzászólás Szerző: potter55 »

hzsoca írta: és esetleg egy olyan linket tudnátok-e adni ahol egy normális szoftvert lehet letölteni ami biztos hogy jó?
Így le tudod tölteni és felrakni.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.

Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki. :)

Nokia mobilok zenei klipekben. :D
pancimucuka
1. szint
1. szint

Hozzászólás Szerző: pancimucuka »

S.O.S!!!

HELP!!!

Hova vigyem a telefonomat szervízbe? V.ki mintha írta volna hogy a Westend-ben van jó de pontosan melyik? Az enyém T-m-os készülék.
Másodszorra csinálta hogy lemerült, aztán nagyon nehezen tért észhez töltőn is, most megint feltöltöttem kajakra, és miután levettem töltőről akkor fél óra mulva se kép se hang már a töltőn sem tér észhez. Én eddig mindent rendesen csináltam, víznek párának még közelében sem volt, egyszer sem volt elejtve, tokban vigyáztam rá mint a kincsre, mitől van ez mégis? A töltéseket is rendesen csináltam.

1.Mi a baja, esetleg valakinek volt már ilyen baja?
2.Hová vigyem?
3.Ahova viszem kérhetek szoft frissítést megcsinálják? A telemet áprilisban vettem.....
1000 hála a válaszokért!!! :Notworty: :Notworty: :Notworty: :szia:
farkas-laci
3. szint
3. szint
Készüléktípus: Lumia 730 DS
Nem: Férfi
Has thanked: 23 times
Been thanked: 99 times

Hozzászólás Szerző: farkas-laci »

Szerintem legelőször próbálj meg egy reset-et.
http://nokiaprogramok.hu/forum/viewtopi ... =107&t=140 :jobbra: 10-es rajtszámú ;)
rkn90
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Nokia N97 mini
Has thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: rkn90 »

Ha van rá nokia gari, akkor szerintem mindenképpen a nokia szervizbe. A http://www.nokia.hu/vasarlas/uzletkeres ... country=HU oldalon kikeresheted a hozzád legközelebbit.
pancimucuka
1. szint
1. szint

Hozzászólás Szerző: pancimucuka »

rkn90 írta:Ha van rá nokia gari, akkor szerintem mindenképpen a nokia szervizbe. A http://www.nokia.hu/vasarlas/uzletkeres ... country=HU oldalon kikeresheted a hozzád legközelebbit.

Köszi
pagi
Újonc
Újonc
Készüléktípus: nokia n97 mini Nokia 5230

Hozzászólás Szerző: pagi »

Tényleg a Westend-ben lévő NOKIA márkaszervízt mondják a legjobbnak, de ők is csak átveszik úgy mint a többi. Onnan küldik el és a JABIL KFT-vel javíttat a NOKIA.
szferix
Újonc
Újonc
Készüléktípus: N97 mini
Been thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: szferix »

A következőkben kérek szépen segítséget, hosszas kutatás után sem jutottam eredményre:

1. Hogyan lehet megszüntetni az óránkénti biztonsági kód kérést? (Beállításokban sem az időtartam növelését, sem "Nincs" választását nem engedi!)

2. Számomra követhetetlen a fájlrendszer. Teljesen mást mutat PC-n, mint a telefonban. Ez persze nem lenne érdekes, amiért belemerültem, az a zenék és csengőhangok keveredése. Akárhova teszem a csengőhangokat és a zenéket, egyben jelennek meg a csengőhang kiválasztásánál. A kiválasztáskor megjelenik lehetőségként a "Letöltés" a "Jelzőhangok", a "Számok" és a "Hangfájlok". A jelzőhangokban a gyári hangok vannak, ez rendben van. A hangfájlok mindig üres, akármelyik memória (C,E,F) "Hangfájlok" könyvtárába teszem a saját csengőhangokat. Csak a "Számok" -> "Minden szám" menüpontban jelennek meg, ahol most 600 szám közül kell kibuherálni a néhány csengőhangot! Hova kellene tennem, hogy ne így legyen? A zenéket szintén nem tudtam feltenni sem a Nokia PC Suite, sem a Nokia OVI Suite segítségével úgy, ahogy korábbi telefonjaimon használtam, azaz albumonként, vagy gyűjteményenként, hanem csak lejátszási listaként. Hol rontom el, nem tudom. Én könyvtárakból szeretek zenét hallgatni, nem tudom miért kellene lejátszási listában gondolkodni.

3. Tudtok-e ajánlani valami jó mp3 lejátszót a beépített helyett, éppen a könyvtárakból lejátszás miatt?

Előre is nagyon szépen köszönöm a segítséget.
Válasz küldése

Vissza: “N-széria”