Nokia N97 mini

Kizárólag Nokia N-szériával foglalkozó témák
Damir
Kiemelt 6. szint
Kiemelt 6. szint
Has thanked: 48 times
Been thanked: 349 times

Re: Nokia N97 mini

Hozzászólás Szerző: Damir »

hzsoca írta:
Damir írta:
hzsoca írta:Sziasztok! Nekem egy olyan problémám lenne hogy a N97 mini telefonomon a qwerty billentyűzeten a "z" és az "y" valamiért felcserélődtek. nem tudom hogy mit lehet tenni ha valaki tud segítsen előre is köszi.
Próbáltad átállítani a nyelvet? :roll:

Igen persze próbáltam már de semmi....:S
A bevitel nyelvét is?
hzsoca
Újonc
Újonc
Készüléktípus: n97 mini
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: hzsoca »

Próbáltad átállítani a nyelvet? :roll:[/quote]

Igen persze próbáltam már de semmi....:S[/quote]

A bevitel nyelvét is?[/quote]

A " Telefon nyelv" és az "Írás nyelv" lett beállítva magyarra, de semmi
sheffy
1. szint
1. szint
Készüléktípus: HTC Touch Pro 2

Hozzászólás Szerző: sheffy »

Üdv ismét mindenkinek!

Olyan kérdésem lenne hogy a főképernyőn (készenléti képernyő vagy mi) ki vannak rakva widgetek.
Azt hogy tudom beállítani hogy azok átlátszóak legyen és pölö az ikonok körül nem legyen semmi tehát csak maga az ikon legyen körülötte semmi.
Leszedtem egy rakás témát amin screenshotba átlátszó, meg nincsen keret, nálam meg ha átlátszó is mindig van keret.
Olyan zavaró hogy ott van pár ikon és alig látszik a hátterem mert állandóan kap keretet mindegyik, és a téma screenshotján meg az látszik hogy nincsen keret. Kell feltelepítenem valami külső programot, vagy valamit be kell ezért külön állítani?

Lehet kissé ködösen fogalmaztam de remélem azért nagyjából lehet érteni mire gondolok.

Köszi előre is!
Damir
Kiemelt 6. szint
Kiemelt 6. szint

sheffy írta:Üdv ismét mindenkinek!

Olyan kérdésem lenne hogy a főképernyőn (készenléti képernyő vagy mi) ki vannak rakva widgetek.
Azt hogy tudom beállítani hogy azok átlátszóak legyen és pölö az ikonok körül nem legyen semmi tehát csak maga az ikon legyen körülötte semmi.
Leszedtem egy rakás témát amin screenshotba átlátszó, meg nincsen keret, nálam meg ha átlátszó is mindig van keret.
Olyan zavaró hogy ott van pár ikon és alig látszik a hátterem mert állandóan kap keretet mindegyik, és a téma screenshotján meg az látszik hogy nincsen keret. Kell feltelepítenem valami külső programot, vagy valamit be kell ezért külön állítani?

Lehet kissé ködösen fogalmaztam de remélem azért nagyjából lehet érteni mire gondolok.

Köszi előre is!
Szia!

Szerintem nem lehet ilyet csinálni. A screen-ek meg nem screen-ek, hanem úgy csinált képek, gondolom azért nincs keret. :roll:
sheffy
1. szint
1. szint

Szerintem nem lehet ilyet csinálni. A screen-ek meg nem screen-ek, hanem úgy csinált képek, gondolom azért nincs keret. :roll:
Csak azért nem értem mert már egy régebbi 9.1-es rendszeren is (pl: E50, 6290) ugy volt hogy a készenléti képernyőn az ikonok átlátszóak.
Az óra átlátszó meg az email üzenetek is , de az ikon sor egy fekete "dobozban" van benne és nem értem ha az óra és az üzenetek átlátszóak akkor az ikon sor miért nem mikor már jóval régebbi rendszeren is átlátszóak voltak...
Damir
Kiemelt 6. szint
Kiemelt 6. szint

sheffy írta:
Csak azért nem értem mert már egy régebbi 9.1-es rendszeren is (pl: E50, 6290) ugy volt hogy a készenléti képernyőn az ikonok átlátszóak.
Az óra átlátszó meg az email üzenetek is , de az ikon sor egy fekete "dobozban" van benne és nem értem ha az óra és az üzenetek átlátszóak akkor az ikon sor miért nem mikor már jóval régebbi rendszeren is átlátszóak voltak...
Magát a kérdést nem tudom megválaszolni, sajnos ez ilyen :roll:
hzsoca
Újonc
Újonc

Nem tudok előrébb jutni a "z" és "y" problémán kerestem mindenféle beállítási lehetőséget de az összes zsákutca, internetet böngészem de sehol nem találok semmiféle választ hogy hogy lehet a billentyűzetkiosztást megváltoztatni, gondoltam alapbeállítás de semmi, nincs esetleg valami olyen szoftver ami ezt kiküszöböli?
sheffy
1. szint
1. szint

Hard resetet esetleg próbáltad? Ha az nem segít rakd fel újra a telefonon lévő szoftvert.
hzsoca
Újonc
Újonc

hard reset? kicsit ehez hülye vagyok de ha leírod hogy kell megpróbálom
potter55
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Nokia N73
Nem: Férfi
Has thanked: 10 times
Been thanked: 551 times

Hozzászólás Szerző: potter55 »

hzsoca írta:hard reset? kicsit ehez hülye vagyok de ha leírod hogy kell megpróbálom
Itt megtalálod (oldal közepe). Minden elveszik, így mentsd le, ami kell.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.

Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki. :)

Nokia mobilok zenei klipekben. :D
Válasz küldése

Vissza: “N-széria”