Nokia N97

Kizárólag Nokia N-szériával foglalkozó témák
tarantula83
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia N97
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Re: Nokia N97

Hozzászólás Szerző: tarantula83 »

Sziasztok!
A segítségetekre lenne szükségem!Szóval most karácsonyra vettem egy N97-et. Nagyon tetszik,meg minden,de azért ennyi pénzért gyalázat,hogy nem full verziókat adtak a QuickOffice-ból meg az Adobe Reader Le-ből. Az igazi gondom az Adobe-al van,mert nekem itt visszaszámol napról napra:) Szóval lejár a próbaverzió. Próbáltam feltenni innen az oldalról leszedett Adobe Reader Le-t,de nem ment fel. Valami frissítési gondot írt ki. Nem értek hozzá,lehet a gyári verziót kéne letörölnöm? Légyszi segítsetek,hogyan tudnék feltenni valami végleges verziót!
moco
Fő moderátor
Fő moderátor
Készüléktípus: Samsung Note 20
Nem:
Has thanked: 930 times
Been thanked: 1093 times

Hozzászólás Szerző: moco »

szia. ez egyszerűen azért van, hogy vedd meg a progit.
de ha innen letöltöd és szignózod, akkor full verzió
én az adobe readerből ezt tettem fel Quickoffice.Adobe.Reader.LE.v2.5.S60v3
az office-ból meg ezt QUICKOFFICE_V6.2.169.
VESZEKEDNI CSAK PRIVÁTBAN LEHET! AKI A FÓRUMBAN VESZEKSZIK,1 HÉTRE KITILTOM !! :deal:
S10+ Dual / SGS4
Necc
2. szint
2. szint
Készüléktípus: N900 + E63 + BH503 +Venus5 GPS
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Necc »

Szabo01 írta:Azzal én is próbálkoztam, hogy kiveszem a főképernyőről, de ugyan úgy ment a Wlan. Most kikapcsoltam, de ha felmegyek a wlanra, akkor nem lép le magától mint eddig(ha bezártam az internetet akkor automatikusan kilépett a Wlanból) de most az az időjárásos program miatt, nem kapcsolódik le róla.
Melyik súgóra gondolsz? Az időjárásos program súgójára? Mert azt néztem, de nem magyar én meg nem igazán tudok angolul.
Ez a főképernyő offline-ra rakása, ez NEM megoldás a te problémádra:
http://necc86.extra.hu/n97/webcam_000001.wmv
Ami neked kell, az a hozzáférési pont használatának megerősítése, ezt itt kell beállítani:
http://necc86.extra.hu/n97/webcam_000002.wmv
A normális világ elleni védekezésül hülyékkel veszem körbe magam!
nylacika
3. szint
3. szint
Készüléktípus: Samsung Galaxy S8+
Has thanked: 51 times
Been thanked: 32 times

Hozzászólás Szerző: nylacika »

Necc írta:
Szabo01 írta:Azzal én is próbálkoztam, hogy kiveszem a főképernyőről, de ugyan úgy ment a Wlan. Most kikapcsoltam, de ha felmegyek a wlanra, akkor nem lép le magától mint eddig(ha bezártam az internetet akkor automatikusan kilépett a Wlanból) de most az az időjárásos program miatt, nem kapcsolódik le róla.
Melyik súgóra gondolsz? Az időjárásos program súgójára? Mert azt néztem, de nem magyar én meg nem igazán tudok angolul.
Ez a főképernyő offline-ra rakása, ez NEM megoldás a te problémádra:
http://necc86.extra.hu/n97/webcam_000001.wmv
Ami neked kell, az a hozzáférési pont használatának megerősítése, ezt itt kell beállítani:
http://necc86.extra.hu/n97/webcam_000002.wmv
Köszi! Ez nekem is segít majd, eddig nem így oldottam meg.
nylacika
3. szint
3. szint
Készüléktípus: Samsung Galaxy S8+
Has thanked: 51 times
Been thanked: 32 times

Hozzászólás Szerző: nylacika »

Nokiáék megint alakítottak. Múlt héten azért adtam be a telefont, mert mondták, hogy lesz a szerviz a héten. Ma érdeklődök a telefon felől, majd közlik, hogy dec. 23-tól jan. 04-ig zárva a szerviz. Persze mondták, hogy ők sem tudtak róla! Ha tudom, akkor biztos beadom másfél hétre potyára, hogy ott pihizze ki a téli, egy hónapos fáradalmait a telefon. Köszönjük Nokia!
tarantula83
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia N97

Hozzászólás Szerző: tarantula83 »

Sziasztok! Szóval részben egészben jutottam dűlőre az office meg az Adobe telepítésével. Szignóztam,ahogy le volt írva,de az Adobe-ot nem tudja feltenni.Azt írja,hogy nem telepíthető,beépített összetevő!mit tudok tenni?
symbian7610
2. szint
2. szint
Készüléktípus: Nokia 808 PureView
Has thanked: 68 times
Been thanked: 39 times

Hozzászólás Szerző: symbian7610 »

tarantula83 írta:Sziasztok! Szóval részben egészben jutottam dűlőre az office meg az Adobe telepítésével. Szignóztam,ahogy le volt írva,de az Adobe-ot nem tudja feltenni.Azt írja,hogy nem telepíthető,beépített összetevő!mit tudok tenni?
Pü ment
Nokia 808 PureView FP 2
Kingston microSD XC 64GB Class 10.
john33
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Galaxy SIII
Nem: Férfi
Has thanked: 3 times
Been thanked: 2 times

Hozzászólás Szerző: john33 »

Sziasztok, annyit szeretnék kérdezni, hogy melyik jó videó-konvertáló progi létezik az N97-hez :?2:
A készüléken fennt van a Smart Movie 4.15-ösöe, viszont a Smart Movie Converter 4.00-ás van a PC-n, ami maximum 320*240-es felbontásra tud konvertálni (ami az N95-ösömhöz tökéletes, de az N97-eshez kevés :cry: ).

Ki mivel konvertál N97-re, illetve a lejátszó Smart Movie vagy Core Player legyen?

Köszönöm előre is a segítéget :!:
Necc
2. szint
2. szint
Készüléktípus: N900 + E63 + BH503 +Venus5 GPS
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Necc »

john33 írta:Sziasztok, annyit szeretnék kérdezni, hogy melyik jó videó-konvertáló progi létezik az N97-hez :?2:
A készüléken fennt van a Smart Movie 4.15-ösöe, viszont a Smart Movie Converter 4.00-ás van a PC-n, ami maximum 320*240-es felbontásra tud konvertálni (ami az N95-ösömhöz tökéletes, de az N97-eshez kevés :cry: ).

Ki mivel konvertál N97-re, illetve a lejátszó Smart Movie vagy Core Player legyen?

Köszönöm előre is a segítéget :!:
Én az imtoo 3GP video converter-t használom, viszont szigorúan a részletes beállítások finomhangolásával, ellenkező esetben nézhetetlen lesz a képminőség.
Sajnos a program rettentően labilis, megbízhatatlan működésű (már évek óta) így alternatívát már egy jó ideje keresek.
A normális világ elleni védekezésül hülyékkel veszem körbe magam!
john33
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Galaxy SIII
Nem: Férfi
Has thanked: 3 times
Been thanked: 2 times

Hozzászólás Szerző: john33 »

...illetve tegnap este óta egy borzasztóan idegesító hiba jött elő:

Miután szinkronizáltam az Outlook-kal a 2010-es névnapok miatt a készüléket, a PS Suite/OVI suite teljesen meghülyült, használhatatlan lett :evil:

Amikor rádugom az USB-t a telefonra, 0,5mp-enként ledob/csatlakozik a telefon, azaz a telefonon csak az látszik, hogy USB mód csatlakozva, állandó idegesítő pittyegés mellett, a pc-n egyik suite alaklamzás sem ismeri fel a telefont,mivel állandóan ledob/csatlakozik/ledob/csatalkozik, mindenezt olyan gyorsan, hogy semmit sem lehet csinálni, ráadásul ha rákérdeztetem, hogyan akarok csatlakozni, akkor is ezt teszi :evil:

Hiába a telegfon/PC újraindítása, az sem segít...szerintetek mi lehet a hiba, hogy lehetne ezt orvosolni, mert nagyon idegesítő, az N95-ösömmel bő 2 év alatt semmi hasonló gond nem volt, pedig ott volt rendesen használva vas...
Válasz küldése

Vissza: “N-széria”