Meg, de két napja próbálom megszeretni és nem nagyon megyde nem ám....meglett neked is az N9??

Meg, de két napja próbálom megszeretni és nem nagyon megyde nem ám....meglett neked is az N9??
Nokia link-kel le tudod menteni a gépre majd vissza:)lac3k írta:Üdv!
Szeretném újra rakni a legújabb szoftvert úgy hogy minden törlök a telefonról. Sok dolog került fel rá és úgy veszem észre lelassította a telót. Sokszor kiírja hogy az alkalmazás nem válaszol és zárjam be aztán még is fut tovább majd pár ilyen után normálisan működik. Valószínűleg beviszem oda ahol vettem és garanciában megcsináltatom.
Viszont van pár aggályom:
- van olyan alkalmazásom amit még megjelenéskor töltöttem le. Akkor még ingyenes volt viszont a frissített változat már fizetős. Vajon ezzel mi fog történni?![]()
- Tudom hogy a névjegyek és üzenetek is törlődnek. Ezeket le tudom menteni külön és vissza varázsolni majd? Vagy örökre elvesznek?A biztonsági mentés ugye nem játszik mert akkor más dolgok is vissza kerülnek amit nem szeretnék.
a maemo az maemo.... ez meg meego... nekem nagyon bejött, igaz n900-am nem volt....hito írta:Meg, de két napja próbálom megszeretni és nem nagyon megyde nem ám....meglett neked is az N9??
Még a közelében sincs az N900-nak sajnos és én azt kerestem benne. Szerintem megválunk egymástól.
miért viszed be? Winflasher-rel otthon is meg tudod csinálni... itt találsz róla profi leírást....lac3k írta:Üdv!
Szeretném újra rakni a legújabb szoftvert úgy hogy minden törlök a telefonról. Sok dolog került fel rá és úgy veszem észre lelassította a telót. Sokszor kiírja hogy az alkalmazás nem válaszol és zárjam be aztán még is fut tovább majd pár ilyen után normálisan működik. Valószínűleg beviszem oda ahol vettem és garanciában megcsináltatom.
- van olyan alkalmazásom amit még megjelenéskor töltöttem le. Akkor még ingyenes volt viszont a frissített változat már fizetős. Vajon ezzel mi fog történni?![]()
- Tudom hogy a névjegyek és üzenetek is törlődnek. Ezeket le tudom menteni külön és vissza varázsolni majd? Vagy örökre elvesznek?A biztonsági mentés ugye nem játszik mert akkor más dolgok is vissza kerülnek amit nem szeretnék.
Hali!lac3k írta:Üdv!
Valószínűleg a Home Screen Settings-re gondolszlac3k írta:Üdv!
Nyugodtan használhatod a készülék saját biztonsági mentését, ugyanis a fefe által belinkelt oldalon ott van, hogy hogyan állíthatsz vissza belőle csak olyan dolgokat, amiket Te szeretnél.lac3k írta: - Tudom hogy a névjegyek és üzenetek is törlődnek. Ezeket le tudom menteni külön és vissza varázsolni majd? Vagy örökre elvesznek?A biztonsági mentés ugye nem játszik mert akkor más dolgok is vissza kerülnek amit nem szeretnék.
nekem hasonló problémám volt - AccuWeathert nem tudtam frissíteni...olyasmi hibát írt ki, hogy egy más alkalmazás összetevőjét is érinti... Alkalmazáskezelőben végigmentem, és találtam valami olyan progit, hogy AccuWeather restorer/remover ...nem emlékszem a pontos nevére. Nézd meg, hátha neked is van olyanod, és az zavar be.fotzegeil írta:Sziasztok!
Úgy jártam, hogy egy ideje nem tudom megfrissíteni a Firefoxom, mert mindig kidob hibával!
Valamint anno régebben töröltem az AccuWeather alkalmazást, majd frissítettem a telót és utánna már sehogy sem tudtam vissza rakni rá, mert ahogy a nokiaáruházról leszedem és telepíteném az alábbi hibát dobja: "Nem lehet telepíteni. Nem találhatók a telepítőcsomag függőségei". Gondolom ez azért van, mert frissebb a készülék verziója, mint a progi verziója...
Ezekre a problémáimra milyen megoldást tudnátok nekem ajánlani?
Gondolom telefon resetet... azt pontosan hogy is kell és mi fog elveszni?
Előre is nagyon szépen köszönöm a segítségeteket!
Üdv.: fotzegeil
Mielőtt feltelepíted az új verziót, a régit el kell távolítani. Ez a figyelmeztetés a kliensben jól látható módon ott van:fotzegeil írta:Sziasztok!
Úgy jártam, hogy egy ideje nem tudom megfrissíteni a Firefoxom, mert mindig kidob hibával!
A Nokia Áruházból letölthető a Restore AccuWeather for MeeGo, ami visszaállítja neked az alkalmazást: http://store.ovi.com/content/222257?cli ... arch&pos=1fotzegeil írta:Valamint anno régebben töröltem az AccuWeather alkalmazást, majd frissítettem a telót és utánna már sehogy sem tudtam vissza rakni rá, mert ahogy a nokiaáruházról leszedem és telepíteném az alábbi hibát dobja: "Nem lehet telepíteni. Nem találhatók a telepítőcsomag függőségei". Gondolom ez azért van, mert frissebb a készülék verziója, mint a progi verziója...
Igen, azt próbáltam volna!Salmi írta:A Nokia Áruházból letölthető a Restore AccuWeather for MeeGo, ami visszaállítja neked az alkalmazást: http://store.ovi.com/content/222257?cli ... arch&pos=1fotzegeil írta:Valamint anno régebben töröltem az AccuWeather alkalmazást, majd frissítettem a telót és utánna már sehogy sem tudtam vissza rakni rá, mert ahogy a nokiaáruházról leszedem és telepíteném az alábbi hibát dobja: "Nem lehet telepíteni. Nem találhatók a telepítőcsomag függőségei". Gondolom ez azért van, mert frissebb a készülék verziója, mint a progi verziója...