Nokia N9

Kizárólag Nokia N-szériával foglalkozó témák
hito
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Nokia N900
Has thanked: 6 times
Been thanked: 2 times

Re: Nokia N9

Hozzászólás Szerző: hito »

de nem ám....:) meglett neked is az N9??
Meg, de két napja próbálom megszeretni és nem nagyon megy :sad: Még a közelében sincs az N900-nak sajnos és én azt kerestem benne. Szerintem megválunk egymástól.
lac3k
1. szint
1. szint
Készüléktípus: N9
Nem: Férfi
Has thanked: 55 times
Been thanked: 3 times

Hozzászólás Szerző: lac3k »

Üdv!

Szeretném újra rakni a legújabb szoftvert úgy hogy minden törlök a telefonról. Sok dolog került fel rá és úgy veszem észre lelassította a telót. Sokszor kiírja hogy az alkalmazás nem válaszol és zárjam be aztán még is fut tovább majd pár ilyen után normálisan működik. Valószínűleg beviszem oda ahol vettem és garanciában megcsináltatom.
Viszont van pár aggályom:
- van olyan alkalmazásom amit még megjelenéskor töltöttem le. Akkor még ingyenes volt viszont a frissített változat már fizetős. Vajon ezzel mi fog történni? :hmm2:
- Tudom hogy a névjegyek és üzenetek is törlődnek. Ezeket le tudom menteni külön és vissza varázsolni majd? Vagy örökre elvesznek? :confused2: A biztonsági mentés ugye nem játszik mert akkor más dolgok is vissza kerülnek amit nem szeretnék.
levy76
2. szint
2. szint
Has thanked: 2 times
Been thanked: 17 times

Hozzászólás Szerző: levy76 »

lac3k írta:Üdv!

Szeretném újra rakni a legújabb szoftvert úgy hogy minden törlök a telefonról. Sok dolog került fel rá és úgy veszem észre lelassította a telót. Sokszor kiírja hogy az alkalmazás nem válaszol és zárjam be aztán még is fut tovább majd pár ilyen után normálisan működik. Valószínűleg beviszem oda ahol vettem és garanciában megcsináltatom.
- van olyan alkalmazásom amit még megjelenéskor töltöttem le. Akkor még ingyenes volt viszont a frissített változat már fizetős. Vajon ezzel mi fog történni? :hmm2:
- Tudom hogy a névjegyek és üzenetek is törlődnek. Ezeket le tudom menteni külön és vissza varázsolni majd? Vagy örökre elvesznek? :confused2: A biztonsági mentés ugye nem játszik mert akkor más dolgok is vissza kerülnek amit nem szeretnék.
Nokia link-kel le tudod menteni a gépre majd vissza:)
fefe86
3. szint
3. szint
Készüléktípus: iPhone 5S 32GB + Nokia N9 64GB
Has thanked: 23 times
Been thanked: 47 times

Hozzászólás Szerző: fefe86 »

hito írta:
de nem ám....:) meglett neked is az N9??
Meg, de két napja próbálom megszeretni és nem nagyon megy :sad: Még a közelében sincs az N900-nak sajnos és én azt kerestem benne. Szerintem megválunk egymástól.
a maemo az maemo.... ez meg meego... nekem nagyon bejött, igaz n900-am nem volt....

miért viszed be? Winflasher-rel otthon is meg tudod csinálni... itt találsz róla profi leírást....
ha megvan a telepítő fálj, akkor az ingyenest elvileg fel tudod még rakni.... ha store-ból töltötted, felejtős, csak a fizetős marad már... viszont elég egyszer megvenned.... :D
Névjegyek és üzenetek outlook-kal is szinkronizálhatóak, így később visszaállítható mindegyik...
Streyker
Újonc
Újonc
Has thanked: 2 times

Hozzászólás Szerző: Streyker »

Hali!
http://www.n9fanclub.com/ Ezen az oldalon több fizetős alkalmazás fent van és letölthető ingyen! Nézz körül. Ill. még pár 5let:
http://www.meegoexperts.com/, http://my-meego.com/
A névjegyek meg az üzenetekre is van megoldás, szedd le a legújabb nokia suite-et, már kezeli az n9-est és vissza tudod vele rakni!
üdv.
These users thanked the author Streyker for the post:
lac3k (2012-09-14 pén. 20:39:33)
Rating: 2.63%
Salmi
Admin segéd
Admin segéd
Készüléktípus: N808 + N9 + Mate 10 Pro
Has thanked: 68 times
Been thanked: 135 times
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Salmi »

Valószínűleg a Home Screen Settings-re gondolsz :). Frissítés után meg kell vásárold!
lac3k írta: - Tudom hogy a névjegyek és üzenetek is törlődnek. Ezeket le tudom menteni külön és vissza varázsolni majd? Vagy örökre elvesznek? :confused2: A biztonsági mentés ugye nem játszik mert akkor más dolgok is vissza kerülnek amit nem szeretnék.
Nyugodtan használhatod a készülék saját biztonsági mentését, ugyanis a fefe által belinkelt oldalon ott van, hogy hogyan állíthatsz vissza belőle csak olyan dolgokat, amiket Te szeretnél.
These users thanked the author Salmi for the post:
lac3k (2012-09-14 pén. 20:39:06)
Rating: 2.63%
fotzegeil
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia N9
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: fotzegeil »

Sziasztok!

Úgy jártam, hogy egy ideje nem tudom megfrissíteni a Firefoxom, mert mindig kidob hibával! :(
Valamint anno régebben töröltem az AccuWeather alkalmazást, majd frissítettem a telót és utánna már sehogy sem tudtam vissza rakni rá, mert ahogy a nokiaáruházról leszedem és telepíteném az alábbi hibát dobja: "Nem lehet telepíteni. Nem találhatók a telepítőcsomag függőségei". Gondolom ez azért van, mert frissebb a készülék verziója, mint a progi verziója...

Ezekre a problémáimra milyen megoldást tudnátok nekem ajánlani?
Gondolom telefon resetet... azt pontosan hogy is kell és mi fog elveszni?

Előre is nagyon szépen köszönöm a segítségeteket!

Üdv.: fotzegeil
huppe
1. szint
1. szint
Készüléktípus: e71 + gs3
Has thanked: 8 times

Hozzászólás Szerző: huppe »

fotzegeil írta:Sziasztok!

Úgy jártam, hogy egy ideje nem tudom megfrissíteni a Firefoxom, mert mindig kidob hibával! :(
Valamint anno régebben töröltem az AccuWeather alkalmazást, majd frissítettem a telót és utánna már sehogy sem tudtam vissza rakni rá, mert ahogy a nokiaáruházról leszedem és telepíteném az alábbi hibát dobja: "Nem lehet telepíteni. Nem találhatók a telepítőcsomag függőségei". Gondolom ez azért van, mert frissebb a készülék verziója, mint a progi verziója...

Ezekre a problémáimra milyen megoldást tudnátok nekem ajánlani?
Gondolom telefon resetet... azt pontosan hogy is kell és mi fog elveszni?

Előre is nagyon szépen köszönöm a segítségeteket!

Üdv.: fotzegeil
nekem hasonló problémám volt - AccuWeathert nem tudtam frissíteni...olyasmi hibát írt ki, hogy egy más alkalmazás összetevőjét is érinti... Alkalmazáskezelőben végigmentem, és találtam valami olyan progit, hogy AccuWeather restorer/remover ...nem emlékszem a pontos nevére. Nézd meg, hátha neked is van olyanod, és az zavar be.
Mindent a szemnek!
Salmi
Admin segéd
Admin segéd
Készüléktípus: N808 + N9 + Mate 10 Pro
Has thanked: 68 times
Been thanked: 135 times
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Salmi »

fotzegeil írta:Sziasztok!

Mielőtt feltelepíted az új verziót, a régit el kell távolítani. Ez a figyelmeztetés a kliensben jól látható módon ott van:

Kép
fotzegeil írta:Valamint anno régebben töröltem az AccuWeather alkalmazást, majd frissítettem a telót és utánna már sehogy sem tudtam vissza rakni rá, mert ahogy a nokiaáruházról leszedem és telepíteném az alábbi hibát dobja: "Nem lehet telepíteni. Nem találhatók a telepítőcsomag függőségei". Gondolom ez azért van, mert frissebb a készülék verziója, mint a progi verziója...
A Nokia Áruházból letölthető a Restore AccuWeather for MeeGo, ami visszaállítja neked az alkalmazást: http://store.ovi.com/content/222257?cli ... arch&pos=1
fotzegeil
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia N9
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: fotzegeil »

Salmi írta:
fotzegeil írta:Valamint anno régebben töröltem az AccuWeather alkalmazást, majd frissítettem a telót és utánna már sehogy sem tudtam vissza rakni rá, mert ahogy a nokiaáruházról leszedem és telepíteném az alábbi hibát dobja: "Nem lehet telepíteni. Nem találhatók a telepítőcsomag függőségei". Gondolom ez azért van, mert frissebb a készülék verziója, mint a progi verziója...
A Nokia Áruházból letölthető a Restore AccuWeather for MeeGo, ami visszaállítja neked az alkalmazást: http://store.ovi.com/content/222257?cli ... arch&pos=1
Igen, azt próbáltam volna!
De azt a hibát dobja, amit írtam! "Nem lehet telepíteni. Nem találhatók a telepítőcsomag függőségei"
Ugye PR1.3 a készülék verziója a Restore AccuWeather letölthető verziója 1.0.17.
Az nem lehet, hogy a PR1.3-ra csak a legújabb verziójú AccuWeathert lehet telepíteni, amit nem lehet beszerezni, csak a telefonnal együtt lehetett volna megfrissíteni, mint alap programot?
Valaki nem tudná a PR1.3-as AccuWeatherének a telepítőjét megosztani velem?
Vagy mi lehet számomra a megoldás?

Mj: A Firefox sikerült, először valóban a régebbit kellett eltávolítani! Köszi! :D
Válasz küldése

Vissza: “N-széria”