Nokia N900

Kizárólag Nokia N-szériával foglalkozó témák
szuribaba
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia N96
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Re: Nokia N900

Hozzászólás Szerző: szuribaba »

Biztos vagyok benne hogy azért idővel megjelennek majd a jelenleg még hiányzó programok! Azért érdekes dolog ez! Én egy nagy telefon...zi vagyok, de soha még nem volt olyan telefon a kezembe amiben minden benne lett volna alapból. Legutóbb egy iPhone 3Gs -em volt! Abban már-már majdnem minden benne volt, csak abban meg az nem tetszett, hogy már mindenkinek iPhone-je volt....van! Üdv!!
iminet
Újonc
Újonc
Készüléktípus: n900

Hozzászólás Szerző: iminet »

szuribaba írta:Ismét én! Urak! Ezen a telón csak Általános és Néma profil lehetőség van? Az általános profilt át lehet nevezni??? Amennyiben igen ........hogyan?? Azért érdekes egy telefon! Nem puffogok, de azért talén ennyi pénzért benne hagyhatta volna a Nokia a megszokott a jól megszokott dolgokat! Tudom.........Linux!!!! Jaj tényleg! Nekem volt egy tutti kis profilváltó programom az N95 ön is én az N96-on is! Amikor mentem értekezletre (napota ugyanabban az időben) automatikusan nkikapcsolt Néma-ra és 40 perc múlva automatikusan visszaállította magát az eredeti "hangos" profilra! Nos: létezik az N900-hoz ilyen?? Köszi a segítséget!
Nekem egy System Event Scheduler van fent, este 10 kor némára állít, reggel meg visszakapcsol, hétvégén és hétköznap más időpontban.
Venemo
2. szint
2. szint
Készüléktípus: Nokia N900
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Venemo »

iminet írta:
szuribaba írta:Ismét én! Urak! Ezen a telón csak Általános és Néma profil lehetőség van? Az általános profilt át lehet nevezni??? Amennyiben igen ........hogyan?? Azért érdekes egy telefon! Nem puffogok, de azért talén ennyi pénzért benne hagyhatta volna a Nokia a megszokott a jól megszokott dolgokat! Tudom.........Linux!!!! Jaj tényleg! Nekem volt egy tutti kis profilváltó programom az N95 ön is én az N96-on is! Amikor mentem értekezletre (napota ugyanabban az időben) automatikusan nkikapcsolt Néma-ra és 40 perc múlva automatikusan visszaállította magát az eredeti "hangos" profilra! Nos: létezik az N900-hoz ilyen?? Köszi a segítséget!
Nekem egy System Event Scheduler van fent, este 10 kor némára állít, reggel meg visszakapcsol, hétvégén és hétköznap más időpontban.
Plusz ott van a Tweakr nevű kis cucc, amivel profile preset-eket tudsz készíteni.

Nekem (személyes vélemény) a beépített profilok bőven elegendőek.
szuribaba
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia N96

Hozzászólás Szerző: szuribaba »

Sziasztok! Nogyon köszönöm a segítséget! Én még új vagyok itt, de örülök neki, hogy ilyen segítőkész fórumtársak vannak itt!
Mégegyszer mindkettőtöknek köszönöm a programok nevét! Üdv!
Necc
2. szint
2. szint
Készüléktípus: N900 + E63 + BH503 +Venus5 GPS
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Necc »

szuribaba írta:Sziasztok! Nogyon köszönöm a segítséget! Én még új vagyok itt, de örülök neki, hogy ilyen segítőkész fórumtársak vannak itt!
Mégegyszer mindkettőtöknek köszönöm a programok nevét! Üdv!
Csak te se feledd légyszi, hogy az N900 még mindig NEM TELEFON hanem zsebszámítógép avagy internettábla(?), ennek megfelelően a GSM/UMTS alapú telefonálási lehetőség a készülék extra és nem alapszolgáltatása! :mrgreen:
A normális világ elleni védekezésül hülyékkel veszem körbe magam!
aFagylaltos
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Nokia Lumia 800 + N950 + N900
Been thanked: 10 times
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: aFagylaltos »

Valaki használta már az aircrack-ng -t? A gépen tudom kezelni , nem is a kezelésével lenne a probléma, hanem az n900 on való használatával vagyok bajban.
Leszedtem az app-managerből a csomagot és mikor beírom ,hogy airmon-ng start wlan0 akkor az alábbi hibát kapom:

"ERROR: Neither the sysfs interface links nor the iw command is available.
Please download and install iw from
http://wireless.kernel.org/download/iw/ ... 17.tar.bz2"

Már letöltöttem ezt, de a fordítást nem sikerült végrehajtanom ...
"Programozz ne háborúzz!" http://irsoftware.darktl.com
notaridavid
2. szint
2. szint
Készüléktípus: Samsung Galaxy S2+I9100XWKK5
Has thanked: 14 times
Been thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: notaridavid »

sziasztok,

valaki meg tudna nekem mondani,hogy az alap angry birds nevezetu jatekot honnan lehetne beszerezni?Mivel most megvasaroltam a Level Pack 1 et,de utana rajottem hogy reflash utan nem raktam vissza,es sehol nem talalom az alap jatekot...

koszi
Samsung Galaxy S II PDA: I9100XWKK5
Dell Studio 1737
http://www.google.hu
Kép
rydair
4. szint
4. szint
Készüléktípus: Samsung P6800 + Note 3 + Gear
Nem: Férfi
Has thanked: 28 times
Been thanked: 15 times

Hozzászólás Szerző: rydair »

Az ovi store-ból szedtem le én. De ha visszateszel egy backupot akkor letölti magától, nem?
A gömb nem más mint egy töredezettségmentesített kocka...
Phablet :D
notaridavid
2. szint
2. szint
Készüléktípus: Samsung Galaxy S2+I9100XWKK5
Has thanked: 14 times
Been thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: notaridavid »

rydair írta:Az ovi store-ból szedtem le én. De ha visszateszel egy backupot akkor letölti magától, nem?
Szia Rydair,

Igen en is azt hittem, de nem es az OVI store-ban csak az uj level pack van :( semmi mas.
Olyan backup om nincs :)

Probalkozom meg...

Szerk: Ha regebbi linkrol megyek akkor "Item is not available" :) Tipikus Nokia megoldas :( A vicces az,hogy a Level Pack 1 letoltesenel azert oda irjak hogy telepisd elotte a free Angry Birds jatekot, es megis honnan az any..mbol, idiotak ezek. :twisted: :hmm2:
Samsung Galaxy S II PDA: I9100XWKK5
Dell Studio 1737
http://www.google.hu
Kép
telekibela77
Újonc
Újonc
Készüléktípus: N900
Has thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: telekibela77 »

Sziasztok a Sygic csak torrenten van,,vagy mashonnan is le lehet szedni? :download:
Válasz küldése

Vissza: “N-széria”