Nokia N900
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia N96
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: Nokia N900
Biztos vagyok benne hogy azért idővel megjelennek majd a jelenleg még hiányzó programok! Azért érdekes dolog ez! Én egy nagy telefon...zi vagyok, de soha még nem volt olyan telefon a kezembe amiben minden benne lett volna alapból. Legutóbb egy iPhone 3Gs -em volt! Abban már-már majdnem minden benne volt, csak abban meg az nem tetszett, hogy már mindenkinek iPhone-je volt....van! Üdv!!
-
- Újonc
- Készüléktípus: n900
Nekem egy System Event Scheduler van fent, este 10 kor némára állít, reggel meg visszakapcsol, hétvégén és hétköznap más időpontban.szuribaba írta:Ismét én! Urak! Ezen a telón csak Általános és Néma profil lehetőség van? Az általános profilt át lehet nevezni??? Amennyiben igen ........hogyan?? Azért érdekes egy telefon! Nem puffogok, de azért talén ennyi pénzért benne hagyhatta volna a Nokia a megszokott a jól megszokott dolgokat! Tudom.........Linux!!!! Jaj tényleg! Nekem volt egy tutti kis profilváltó programom az N95 ön is én az N96-on is! Amikor mentem értekezletre (napota ugyanabban az időben) automatikusan nkikapcsolt Néma-ra és 40 perc múlva automatikusan visszaállította magát az eredeti "hangos" profilra! Nos: létezik az N900-hoz ilyen?? Köszi a segítséget!
- Venemo
- 2. szint
- Készüléktípus: Nokia N900
- Kapcsolat:
Plusz ott van a Tweakr nevű kis cucc, amivel profile preset-eket tudsz készíteni.iminet írta:Nekem egy System Event Scheduler van fent, este 10 kor némára állít, reggel meg visszakapcsol, hétvégén és hétköznap más időpontban.szuribaba írta:Ismét én! Urak! Ezen a telón csak Általános és Néma profil lehetőség van? Az általános profilt át lehet nevezni??? Amennyiben igen ........hogyan?? Azért érdekes egy telefon! Nem puffogok, de azért talén ennyi pénzért benne hagyhatta volna a Nokia a megszokott a jól megszokott dolgokat! Tudom.........Linux!!!! Jaj tényleg! Nekem volt egy tutti kis profilváltó programom az N95 ön is én az N96-on is! Amikor mentem értekezletre (napota ugyanabban az időben) automatikusan nkikapcsolt Néma-ra és 40 perc múlva automatikusan visszaállította magát az eredeti "hangos" profilra! Nos: létezik az N900-hoz ilyen?? Köszi a segítséget!
Nekem (személyes vélemény) a beépített profilok bőven elegendőek.
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia N96
Sziasztok! Nogyon köszönöm a segítséget! Én még új vagyok itt, de örülök neki, hogy ilyen segítőkész fórumtársak vannak itt!
Mégegyszer mindkettőtöknek köszönöm a programok nevét! Üdv!
- Necc
- 2. szint
- Készüléktípus: N900 + E63 + BH503 +Venus5 GPS
- Kapcsolat:
Csak te se feledd légyszi, hogy az N900 még mindig NEM TELEFON hanem zsebszámítógép avagy internettábla(?), ennek megfelelően a GSM/UMTS alapú telefonálási lehetőség a készülék extra és nem alapszolgáltatása!szuribaba írta:Sziasztok! Nogyon köszönöm a segítséget! Én még új vagyok itt, de örülök neki, hogy ilyen segítőkész fórumtársak vannak itt!

A normális világ elleni védekezésül hülyékkel veszem körbe magam!
- aFagylaltos
- 1. szint
- Készüléktípus: Nokia Lumia 800 + N950 + N900
- Been thanked: 10 times
- Kapcsolat:
Valaki használta már az aircrack-ng -t? A gépen tudom kezelni , nem is a kezelésével lenne a probléma, hanem az n900 on való használatával vagyok bajban.
Leszedtem az app-managerből a csomagot és mikor beírom ,hogy airmon-ng start wlan0 akkor az alábbi hibát kapom:
"ERROR: Neither the sysfs interface links nor the iw command is available.
Please download and install iw from
http://wireless.kernel.org/download/iw/ ... 17.tar.bz2"
Már letöltöttem ezt, de a fordítást nem sikerült végrehajtanom ...
Leszedtem az app-managerből a csomagot és mikor beírom ,hogy airmon-ng start wlan0 akkor az alábbi hibát kapom:
"ERROR: Neither the sysfs interface links nor the iw command is available.
Please download and install iw from
http://wireless.kernel.org/download/iw/ ... 17.tar.bz2"
Már letöltöttem ezt, de a fordítást nem sikerült végrehajtanom ...
"Programozz ne háborúzz!" http://irsoftware.darktl.com
- notaridavid
- 2. szint
- Készüléktípus: Samsung Galaxy S2+I9100XWKK5
- Has thanked: 14 times
- Been thanked: 1 time
sziasztok,
valaki meg tudna nekem mondani,hogy az alap angry birds nevezetu jatekot honnan lehetne beszerezni?Mivel most megvasaroltam a Level Pack 1 et,de utana rajottem hogy reflash utan nem raktam vissza,es sehol nem talalom az alap jatekot...
koszi
valaki meg tudna nekem mondani,hogy az alap angry birds nevezetu jatekot honnan lehetne beszerezni?Mivel most megvasaroltam a Level Pack 1 et,de utana rajottem hogy reflash utan nem raktam vissza,es sehol nem talalom az alap jatekot...
koszi
- rydair
- 4. szint
- Készüléktípus: Samsung P6800 + Note 3 + Gear
- Nem: Férfi
- Has thanked: 28 times
- Been thanked: 15 times
Az ovi store-ból szedtem le én. De ha visszateszel egy backupot akkor letölti magától, nem?
A gömb nem más mint egy töredezettségmentesített kocka...
Phablet
Phablet

- notaridavid
- 2. szint
- Készüléktípus: Samsung Galaxy S2+I9100XWKK5
- Has thanked: 14 times
- Been thanked: 1 time
Szia Rydair,rydair írta:Az ovi store-ból szedtem le én. De ha visszateszel egy backupot akkor letölti magától, nem?
Igen en is azt hittem, de nem es az OVI store-ban csak az uj level pack van

Olyan backup om nincs

Probalkozom meg...
Szerk: Ha regebbi linkrol megyek akkor "Item is not available"

-
- Újonc
- Készüléktípus: N900
- Has thanked: 1 time