Nokia N900
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia N96
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: Nokia N900
Sziasztok! Nem tudok a nevekhez külön-külön csengőhangot beállítani!Csodálkoznék, ha nem tudná a telefon, ezt a funkciót, ezért kérlek benneteket segítsetek! Nagyon köszönöm!
- pierre4646
- 1. szint
- Készüléktípus: N900
-
- 2. szint
- Készüléktípus: Nokia Lumia 800
- Been thanked: 2 times
Helló Andy!Andy1210 írta:Bizony
Az a Fiasco kernel amit korábban feltettél, ennyi idő után is úgy látod, hogy stabil, nem gyilkolja a készüléket a 900 Mhz?
Ha csak telefonálásra használod a nap túlnyomó részében, nem merül jobban az akksi? Irtad, hogy itt 125 a minimum.
Ezek a sebességek automatikusan mennek így, vagy be kell állítani valamit?
A weboldalak kirenderelésénél szembetűnő a sebességnövekedés?
Szóval: megéri?
- Andy1210
- 3. szint
- Készüléktípus: Lumia 535 + Lumia 950XL
- Nem: Férfi
- Has thanked: 8 times
- Been thanked: 17 times
- Kapcsolat:
Azóta már az Enhanced Kernel megoldást használom, erről írtam már
Nokia N900 Tudástár!
Facebook csoport: Nokia N900 HUN
Facebook csoport: Nokia N900 HUN
-
- 2. szint
Olvastam, próbáltam is, sőt magát a kernelt a mobilehotspot raktafel előzőleg magának, feltettem mellé a cpufreq-etAndy1210 írta:Azóta már az Enhanced Kernel megoldást használom, erről írtam már
beállítottam 800 Mhz-re, bepipáltam a nem jut eszembe a neve, legalul az energiatakarékosságot,
és az lett, amiről írtad, hogy előfordulhat, - spontán újraindulás...
Igy aztán mivel már rendesen tele volt szemetelve csináltam egy reflesh-t.
Azért kérdeztem, hogy van-e ennél üzembiztosabb megoldás, az elsődleges nekem mindenképpen ez.
-
- Újonc
Sziasztok! Egy UPC-szolgáltatós fórumtárs válaszát várom! Az istennek sem jön össze a mail beállítás! Kérem hogy akinek sikerül és UPC-s az segítsen nekem! Köszönöm szépen!
-
- 2. szint
szuribaba írta:Sziasztok! Egy UPC-szolgáltatós fórumtárs válaszát várom! Az istennek sem jön össze a mail beállítás! Kérem hogy akinek sikerül és UPC-s az segítsen nekem! Köszönöm szépen!
Én az vagyok. Mi a baj? Nem tudsz fogadni, vagy küldeni levelet? Hol akad el a dolog?
-
- Újonc
Szia! Nos, valamit összekeverhetek, mert folyamatosan azt írja ki hogy a felhasználó vagy a jelszó nem megfelelő! Nem vagyok teljesen zanzi, de valahogy nem megy a beállítás.
Tehát : rámegyek a kis @ ikonra. Utána bejön az ablak:Fiók neve címmel:
Név: ? ide mit írjak
Felhasználónév: ? ide mit írjak
Jelszó: (ezzel nincs gond ezt tudom)
Email cím:
Bejövő server: pop3.upcmail.hu
Biztonságos bejelentkezés: kipipálva
Biztonságos kapcsolat: NINCS
Port: 110 (beállítva)
Kimenő server: smtp.upcmail.hu
Valahogy az elején elakadok és onnantól folyamatosan ezt a felhasználó illetve jelszó hibát ír, de az tutti, hogy a jelszóval minden rendben van!
Tehát a beállításokra lenne szükségem. Előre is köszönöm a segítséget.
Email cím:
Valahogy az elején elakadok és onnantól folyamatosan ezt a felhasználó illetve jelszó hibát ír, de az tutti, hogy a jelszóval minden rendben van!
-
- 1. szint
- Készüléktípus: Nokia N900
- Has thanked: 6 times
FIGYELEM!!!
Senkinek nem ajánlom a proci piszkálását, mert hazavághatja a gépet mint az én esetemben. Nem pánikot akarok kelteni, meg lebeszélni mindenkit róla, csak mint rossz példa és egyik lehetséges mellékhatás említem meg.
A teló azt csinálja, hogy amikor be akarom kapcsolni (és egyértelműen a proci húzása után 1 nappal csinálta ezt) rezeg és villan egyet, majd háttérvilágítás nélkül jelentkezik a Nokia felirat 5-10mp-ig és kikapcsol. Ezután magától újra be és ezt csinálja addig amíg le nem veszem az akksit. Próbáltam reflashelni de nem működik, akkor is ezt csinálja és a parancssor nem ismeri fel bármit csinálok, csak vár a kapcsolatra.
Ki mit ajánl megoldás gyanánt? Szeretném visszahozni az életbe és azon nyomban elcserélni egy iPhone 3GS-re
Senkinek nem ajánlom a proci piszkálását, mert hazavághatja a gépet mint az én esetemben. Nem pánikot akarok kelteni, meg lebeszélni mindenkit róla, csak mint rossz példa és egyik lehetséges mellékhatás említem meg.
A teló azt csinálja, hogy amikor be akarom kapcsolni (és egyértelműen a proci húzása után 1 nappal csinálta ezt) rezeg és villan egyet, majd háttérvilágítás nélkül jelentkezik a Nokia felirat 5-10mp-ig és kikapcsol. Ezután magától újra be és ezt csinálja addig amíg le nem veszem az akksit. Próbáltam reflashelni de nem működik, akkor is ezt csinálja és a parancssor nem ismeri fel bármit csinálok, csak vár a kapcsolatra.
Ki mit ajánl megoldás gyanánt? Szeretném visszahozni az életbe és azon nyomban elcserélni egy iPhone 3GS-re
-
- Újonc
- Készüléktípus: N900
szuribaba írta:Szia! Nos, valamit összekeverhetek, mert folyamatosan azt írja ki hogy a felhasználó vagy a jelszó nem megfelelő! Nem vagyok teljesen zanzi, de valahogy nem megy a beállítás.
Email cím:
Szia,
felhasználó névnek az email címed írd be és menni fog.