Nokia N97

Kizárólag Nokia N-szériával foglalkozó témák
nylacika
3. szint
3. szint
Készüléktípus: Samsung Galaxy S8+
Has thanked: 51 times
Been thanked: 32 times

Re: Nokia N97

Hozzászólás Szerző: nylacika »

Már többször akartam kérdezni, de mindig elfelejtettem. Az 5800-nál úgy volt, hogy amikor a bill. zár nyitva volt és elsötétedett a képernyő, akkor érintésre kivilágosodott. Az N97-nél meg csak a menü gomb megnyomására világosodik meg. Ez így van az N97-nél, vagy csak az én kicsikém rakoncátlankodik?
Extreme
1. szint
1. szint
Készüléktípus: hTC Desire HD
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: Extreme »

nálam is így van de ha megnyomom a menü gombot akk látom h a billzár bennvan. szóval azért nem világosodik ki ha tapizod :P
nylacika
3. szint
3. szint

Extreme írta:nálam is így van de ha megnyomom a menü gombot akk látom h a billzár bennvan. szóval azért nem világosodik ki ha tapizod :P
Köszi, megnyugodtam!
Extreme
1. szint
1. szint

nyalcika te mivel véded kijelződ ? :) nekem héten megjött az invisbleSHIELD teljes telóra és hát én nem voltam megelégedve a csomagolással meg a többi részével. a kijelző védő matrica az jó de a többi ... azt hittem enyi pénzért már valami jobbat kapok. szóval aki ilyet akar venni annak azt ajánlom vegyen csak a kijelzőre a többé részére meg vegyen valami frappáns tokot. :D kíváncsi leszek menyi használat után jönnek majd le ezek a pici darabok. de minőségileg nagyon jó :D

de lehet h csak előítéletes vagyok. majd kiderül :)
nylacika
3. szint
3. szint

Extreme írta:nyalcika te mivel véded kijelződ ? :) nekem héten megjött az invisbleSHIELD teljes telóra és hát én nem voltam megelégedve a csomagolással meg a többi részével. a kijelző védő matrica az jó de a többi ... azt hittem enyi pénzért már valami jobbat kapok. szóval aki ilyet akar venni annak azt ajánlom vegyen csak a kijelzőre a többé részére meg vegyen valami frappáns tokot. :D kíváncsi leszek menyi használat után jönnek majd le ezek a pici darabok. de minőségileg nagyon jó :D

de lehet h csak előítéletes vagyok. majd kiderül :)
Nekem rajta van a gyári fólia még. Amúgy az 5800-ra sem tettem semmit. Amikor a használat során hajszálkarcos lett, szó nélkül cserélték garanciában az érintőpanelt.
Extreme
1. szint
1. szint

bocsi rosszul írtam a neved :S nylacika. gondolod ez a garancia fennáll n97 esetén is ?
nylacika
3. szint
3. szint

Extreme írta:bocsi rosszul írtam a neved :S nylacika. gondolod ez a garancia fennáll n97 esetén is ?
Próba szerencse! De azért jó, hogy a nevem helyett nem nyaligátort írtál! :whaaa:
Extreme
1. szint
1. szint

igyekeztem :D valaki nem tudna némi infót mondani a hack érkezéséről ? nagyon kellene már :(
nylacika
3. szint
3. szint

Extreme írta:igyekeztem :D valaki nem tudna némi infót mondani a hack érkezéséről ? nagyon kellene már :(
Na erre sokan várnak még rajtad kívül....
Segal
Admin segéd
Admin segéd
Has thanked: 119 times
Been thanked: 747 times

Hozzászólás Szerző: Segal »

Extreme írta:igyekeztem :D valaki nem tudna némi infót mondani a hack érkezéséről ? nagyon kellene már :(
szerintem januárba már örülni fogtok de ez egy szélmalomharc a Nokiának nincs más dolga mint kielemezni a lyukat és a 21 es szoftverbe /csak tipp a szám/ majd pár apróság mellett ezt is beletenni és megint a hackelőknél lesz a ladba hogy rést találjanak
Válasz küldése

Vissza: “N-széria”